dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

 

Logo

 

 

Nederlands Forum


Het Nederlandstalig Forum is verplaatst naar http://desteni.org/nl/forum/index.php

Hier kun je ervaringen uitwisselen, vragen stellen, jezelf en anderen assisteren en ondersteunen en geassisteerd en ondersteund worden.

Let op: De link hierboven op het blauwe balkje werkt niet langer.
We ondervinden wat technische problemen met de website. Er wordt aan gewerkt.

 
Swami Muktananda - In den beginne was het woord en het woord was God en het woord was met God Afdrukken E-mailadres
door Swami Muktananda   
4 october 2007

E

r hebben vele menselijke wezens op deze aarde gewandeld - die de weg hebben voorbereid voor wat te komen staat. Jij bent hier vanwege degenen die je zijn voorgegaan.

Ik kan in grote wijsheid en inzicht hebben gesproken - veel kennis van de waarheid die door velen onopgemerkt binnenin van Zelf woont. Echter onbelangrijk en met plezier terugdenkend worden de woorden, die zijn vergeten, wanneer zij niet praktisch geleefd worden in deze wereld - onbelangrijk en vergeten worden de woorden als zij niet staan als wie we zijn - en in dit staan leven de woorden als wie we zijn.

Een fout door velen gemaakt, mezelf incluis - inzicht, wijsheid, kennis, verstand: Het doet er niet toe hoe mooi of diepgaand - is leeg en waardeloos zonder zelf als aanwezigheid als de woorden - zonder zelf als gewaarwording als de woorden - zonder zelf de woorden te leven.

Dus - eer degenen als jou die je zijn voorgegaan - en leef de woorden als een als jou: Hier is waar ik verblijf, waar ik leef, waar ik besta.

Nee - God is niet binnenin je noch is God binnenin iemand anders - God is het levende woord: In den beginne was het woord en het woord was God en het woord was met God.

Wat ik fascinerend vind is dat menselijke wezens God willen zijn, is dat menselijke wezens beweren God te zijn - lege woorden van wijsheid en kennis en ervaringen die ze hebben gehad, die ze zelf niet compleet verstaan of begrijpen: Dus missen ze de belangrijkste 'stap': Woorden leven / Levende woorden als een als Zelf. Ze beweren God te zijn - maar hebben ze het levende woord geleefd als wie ze zijn - woorden leven als een als Zelf? Nee - dat hebben ze niet. Daarom - als zij sterven - zullen ze meest verloren zijn: Degenen die de eersten waren zullen de laatsten zijn en degenen die het laatsten waren zullen de eersten zijn.

Lees meer...
 
Van be-leven naar Leven Afdrukken E-mailadres
door Martijn de Graaf   
29 mei 2012

Ignorance is not bliss EQUAL MONEY


H

et mag duidelijk zijn dat de mens zoals ie nu bestaat een bedreiging vormt voor het leven op aarde. Niet alleen van al het andere leven, ook van het leven van z’n eigen lichaam. In Nederland b.v. ontwikkelen ongeveer de helft van de mensenlichamen kanker. Aangezien we voor ons bestaan afhankelijk zijn van de natuur, zijn we de stoelpoten onder ons eigen bestaan aan het wegzagen.
Het ligt blijkbaar in onze aard om te profiteren van alles wat we om ons heen aantreffen voor ons eigen voordeel, en ons blind te houden voor de consequenties, die nu toch in alle hevigheid tevoorschijn komen.
Ons wereldwijde geldsysteem is een uitdrukking van onze aard geworden, het dwingt mensen om de natuur en elkaar en het eigen leven te misbruiken teneinde geld te verdienen om te overleven, of om nog grotere rijkdom te verwerven dan men al heeft.
Is er eenmaal voldoende geld dan gaan we over tot het beleven van de droom die de corporaties ons voorspiegelen van wat we allemaal met geld kunnen kopen om ons gelukkig en zorgeloos te maken.
Het ziet er uit als een piramide, met aan de top degenen die over onbeperkte middelen beschikken, en onderaan de mensen die niet in de gelegenheid zijn om geld naar zich toe te trekken en een vroegtijdige dood sterven, inclusief alle andere levende wezens die ditzelfde lot ondergaan.
Lees meer...
 
Depressie is een poging om controle over de mensen om je heen uit te oefenen Afdrukken E-mailadres
door Bernard Poolman   
oktober 2011D

epressie is een poging om controle over de mensen om je heen uit te oefenen. Het is noodzakelijk om deze opmerking te verduidelijken, omdat sommigen de context van de woorden nog niet hebben begrepen. Bekijk het eens op deze manier, los van de manier waarop je nu tegen depressie aankijkt. Met depressie is er een gesprek gaande in jou vanuit een gevoel, het is een standpunt, een visuele of in de vorm van gesprekken met jezelf of doormiddel van het aannemen van een specifieke rol die jou van binnen uit in een depressie trekt. Welke vorm het ook is, er vindt een vorm van zelf bekritisering plaats tijdens het proces van depressie, en het is uiteindelijk allemaal te doen om aandacht te trekken.

Dat wil zeggen, de poging om aandacht te trekken, het is een poging om de uitkomst te controleren. Het heeft normaal gesproken te maken met iemands standpunt dat, iets anders, of iemand anders, of een situatie verantwoordelijk zou moeten zijn voor het feit of jij gelukkig bent. Dus hier komt absoluut geen zelfbeheersing aan te pas. Er wordt vaak het excuus gebruikt dat ook anderen last hebben van depressie en daarnaast het excuus dat jij niet de discipline hebt om ook maar iets te kunnen doen. Maar het gaat totaal niet over discipline, het gaat om zelfbeheersing.

Discipline is een proces waarin je iemand anders volgt en nodig hebt, omdat je niet op je eigen benen kunt staan. Zelfbeheersing is het samen aanvaarden van een pad, terwijl je op je eigen benen staat. Discipline is alleen aan de orde, wanneer je zelfbeheersing nog niet in overweging hebt genomen. Terwijl je op deze manier juist alleen in overweging neemt, dat je jezelf saboteert en dat maakt je destructief, omdat je in een depressie verkeert.  Je bent dus naar je eigen maatstaaf niet effectief, en nog een gelijke ten aanzien van alles in deze wereld. Je bent minder dan, en jij creëerde die evenredigheid, jij riep dat vonnis uit over jezelf en dat vonnis is de oorzaak van jouw depressie.

Lees meer...
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.