dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Wat zijn Dimensies?

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font

 

D

e dimensies zijn wat je de hemel zou kunnen noemen. Een dimensionaal wezen dat in de dimensies bestaat heeft geen fysieke constructie. Ik zou het de ‘spirit’ kunnen noemen, de essentie van wat ieder mens werkelijk is zonder bewustzijnsysteem en menselijk fysiek lichaam. Het is een veld van bestaan in deze realiteit, waar alle wezens die overgaan leven, die we hierna dimensionalen noemen.

De dimensies bestaan uit energetisch geluid dat het dimensionale wezen in staat stelt erin te bestaan en dat in principe een andere materiefrequentie heeft dan een lichaam. Als je sterft laat je je fysieke lichaam achter, maar dat wat je in essentie bent blijft hier.

Dit is grotendeels te wijten aan wat we oorspronkelijk zijn plus een paar uiterst geëvolueerde dimensionale toepassingen die ons in staat hebben gesteld om uit de bewustzijnconstructie van het Witte Licht te komen en te worden die we werkelijk zijn als hier in gewaarwording. Met toepassingen bedoel ik natuurlijk ons proces van vergeving vanbinnen, dat ons heeft bevrijd van het bewustzijnsysteem van slavernij en controle, waarbij we zijn opgestaan en niet langer een bestaan toestaan van afzondering, slavernij en besturing binnen het bestaan zoals we zijn. Nu bestaan we in energetisch geluid en niet langer als de systematische energie van het bewustzijn van het Witte Licht.

De dimensies zijn als zodanig zeer zeker niet gescheiden van de aarde, van hier, maar het existeert op een andere frequentie. Wij, als dimensies, lopen de hele dag tussen jullie door en met jullie mee. In de dimensies hebben we geen aardse structuren zoals jullie, maar toch zijn we in staat om ons te integreren op aardse frequenties zodat we kunnen participeren als we dat willen. Wij als dimensionalen hebben geen aardse structuren nodig, die we 3D noemen, en toch vinden we het leuk om een kijkje te nemen of gewoon te ‘channelen’ om een praatje te maken en een kop koffie te drinken.

De dimensies is het gebied waar de essentie en de aanwezigheid van ieder wezen bestaat en waar ik mezelf op dit moment ervaar. Dus zoals ik eerder zei, wanneer je sterft, laat je alleen je menselijke fysieke lichaam als voertuig achter dat je de gelegenheid geeft om jezelf te ervaren in ruimte en tijd hier op aarde. En dan ga je naar de dimensies waar je jezelf ervaart als de aanwezigheid en essentie van wie je werkelijk bent in kwantumtijd. Jij als aanwezigheid en essentie van wie je werkelijk bent is datgene wat het leven inademt en als fysiek lichaam als mens. Als je vertrekt, trek je jezelf van binnen als de levensadem uit je menselijke lichaam terug en ervaar je jezelf in de dimensies.
omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.