dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Wat was Verlichting en waarom bestond het?

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font

 

V

erlichting is een raar woord dat het Witte Licht gebruikte voor degenen die op een pad waren om een hogere kracht of wezen zoals een God/Meester te worden waarbij ze gerechtigd waren dat te bereiken door het begrijpen van de eigen bestemming (vermoedelijk als een spiritueel wezen). Als je jezelf als verlicht beschouwde, maakte je in wezen – zoals bij iedere andere zelf uitgeroepen religieuze of spirituele overtuiging – bekend, dat het Witte Licht je betoverd had. Verlicht zijn is niet niks. Voor het Witte Licht was het een teken dat je zijn nederige dienaar was en dat je ondanks alles altijd zijn slaaf bleef.

Als het betekent dat je van een rots moet afspringen omdat het je dichter bij je spirituele zelf (de voorgeprogrammeerde kopie van het Witte Licht) brengt, dan is dat wat verlichte mensen doen. Als verlichting betekent: de gewaarwording van jezelf door begrip van jezelf en de realisatie van wie we zijn, dan ben je misschien in staat om jezelf verlicht te noemen met betrekking tot het Witte Licht.

Ben je verlicht omdat je accepteert wat het Witte Licht je vertelt over God/Meesters/Verlichte Geesten en alles wat heilig is, of ben je jezelf gewaar, dat jijzelf God bent en dat je daarom in feite niet in staat bent om verlicht te worden, dus alles waarnaar je streeft, is om te begrijpen. Het streven naar iets daarbuiten heeft altijd met het Witte Licht te maken, dat wil dat je jezelf verbetert door waardigheid of waarde, zodat het Witte Licht je vele kansen geeft om slaaf te blijven.

Jij bent alles dat er is. Daarom is alles wat je nodig hebt om iets te begrijpen al aanwezig als wie je werkelijk bent. Alle boeken bestaan in jezelf; alle daden zijn al de jouwe. De gewaarwording van alles als jezelf is alles wat bestaat. Gewaar worden is wat ik zou noemen de ervaring van iedere persoon als wie hij werkelijk is, het begrip en de verinnerlijking van het zelf.

Verlichting daarentegen is het aanvaarden van de informatie die door anderen wordt voorgeschreven in de vorm van het Witte Licht als degene die je bent. ‘Ik heb begrepen wat die persoon zei wat ik moet zijn en ik heb precies gedaan wat die persoon me zei te doen, daarom heb ik mezelf verlicht’ is in beginsel wat mensen zeggen, zo ongeveer als de stelling, ‘Goed gedaan! Je bent geworden wat die persoon je zei te worden!’

Verlichting gaat hand in hand met het bestaan van het Zielsysteem en de Zielconstructie waarbij mensen van zichzelf geloven dat ze op een spirituele weg zijn waarbij ze een spiritueel doel moeten bereiken om tot de bestemming van de Verlichting te komen, waar je kennelijk iets groots wordt, iets dat je nog niet was voordat je met je pad van verlichting begon.

Maar je bent zoals iedereen het licht al is, het licht van jezelf hier op ieder moment als gewaarwording. Er is helemaal geen reis of pad – je bent het zelf, hier. Alles wat je nodig hebt is jezelf accepteren, leven en op ieder moment toepassen wat je werkelijk bent, zo simpel is het!

Toch zijn verlichting en vele andere doelen zoals ascentieprogramma's ontworpen naar het model van het zielsysteem om te zorgen dat de mensen met zichzelf binnen deze wereld bezig bleven. Dat is de reden waarom ze nooit in hun hele leven – of in ieder ander leven wat dat betreft – de waarheid hebben gevonden van wie ze zijn – hier op ieder moment. Dit strekte zich zelfs uit tot in de dimensies waar diverse dimensionale sferen werden ontworpen om systemen van verlichting, ascentie en hogere doelen in stand te houden, waar je schijnbaar ascendeerde naar een hogere sfeer in de dimensies wanneer je precies dat bereikte wat nodig was om dat toe te passen en te volgen en dan als beloning naar een hoger sfeer kon gaan – dat was alles.

De trip van verlichting bestond uit een doel als toepassing binnen de dimensionale sferen en ascentie als beweging door diverse sferen met bestemmingen en beloningen zoals verlichting. Alles in de dimensies is verwijderd, ook de verschillende dimensionale sferen. We zijn hier op aarde alleen met de mensen om ze te steunen in hun proces om te worden wie ze zijn hier op ieder moment als gewaarwording.

We hebben alle constructies van systemen zoals verlichting door ascentie en andere doelen in de dimensies verwijderd. Alles wat nu over is, is wat we zijn vanbinnen en als gelijkheid en eenheid – hier in gewaarwording.

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.