dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Wat was het Witte Licht en waarom bestond het?

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font

T

oen de mens werd geschapen, waren we uitsluitend gecreëerd met de bedoeling om in slavernij te leven onder een ras dat de Annunaki wordt genoemd. Ze ontwikkelden de constructie van de ‘mind’ dat uit ons hele lichaam bestaat om er zeker van te zijn dat wij mensen als slaven konden worden bestuurd en beheerst. De Annunaki waren een ras dat andere wezens tot slaaf maakte omdat ze zelf zo graag manipuleerden en leugenachtig waren, zodat ze konden beschikken over slaven waarmee hun wereld zou worden voorbereid. Ze wilden dat er voor hun wereld zou worden gezorgd – met goud dat door mensen als slaven uit de Aarde werd gedolven. Dit is waarmee we voornamelijk bezig zijn in onze wereld: we zijn bezig een slavenmilieu voor de Annunaki te scheppen, omdat zij van plan waren om op zekere dag weer terug te komen. Het zijn wezens met een grote honger naar macht en bereiden op deze manier hele planeten voor, zodat zij van de hulpbronnen kunnen genieten. Je kunt je dus wel voorstellen hoeveel plezier deze planeet hen gaf. Je kunt meer lezen over de Annunaki om te begrijpen wie ze waren.

Je bent je waarschijnlijk bewust hoe je mind zich verlaat op de richting die wordt aangegeven door een bron buiten jezelf om je te ‘vertellen’ wat je moet doen en hoe je moet functioneren. In je hele bestaan ben je altijd afhankelijk geweest van ofwel de maatschappij, de religie of je genen om je activiteiten te dicteren middels als gedragspatronen van andere wezens om je heen in je omgeving te laten voorschrijven, die je imiteerde en tot jezelf maakte, waarmee je op die manier de persoonlijkheid van je bewustzijn definieerde. Toen de Annunaki ons maakten hebben ze in het hele ontwerp van onze mind en bewustzijn het verlangen naar en de behoefte aan de besturing door anderen gezet, zodat we slaven bleven van anderen die macht en controle hadden in plaats van dat iedereen één is en in gelijkheid existeert.

Daarna hebben ze de constructie van Het Witte Licht gemaakt om dit allemaal in stand te houden. De constructie van Het Witte Licht was een bewust implantaat en een manifestatie in onze mind, dat diende als het hoofdcontrolepunt achter de slavernij en de heerschappij van de Annunaki. Het Witte Licht werd eerst als de hele inhoud van de mind in ieder wezen gezet rond het idee "Ik zal alleen U dienen, O Groot Wit Licht/Meester", dat daarna ons bestaan tot slaaf heeft gemaakt van Het Witte Licht bewustzijnsysteem. Hoewel dit een manifestatie van het bewustzijn was van het idee van eenheid en gelijkheid, was het systeem van Het Witte Licht in het bewustzijn van mensen de methode om iedereen in gelijke mate verslaafd en beheersbaar te houden door dit ene systeem.

heaven

Ze hebben rassen verdeeld en religies gemaakt om ons bezig te houden in het geloof, dat er in ons bestaan een hoger doel is weggelegd. Alles waarmee je je bezighoudt is afkomstig van Het Witte Licht, van religie tot maatschappij en politiek. Alles dat door mensen wordt gemaakt is afkomstig uit deze structuur van controle en manipulatie. Er werd een volmaakte gevangenis gecreëerd, waarin iedereen kon geloven dat hij vrij was, terwijl iedere gedachte en iedere daad tot in detail en met grote precisie werd voorgeprogrammeerd om van het uiteindelijke doel van slavernij zeker te zijn.

Deze slavernij is vele miljoenen jaren geleden begonnen. Nu zijn we uiteraard slaven van alles wat ze in deze wereld hebben neergezet, omdat het ras dat de mensheid creëerde het plan had om onze slavernij te verzekeren, zodat het helemaal goed functioneerde op het moment dat ze zouden terugkomen. Dus in iedereen is een volledig netwerk van bewustzijn geplaatst dat is gebaseerd op ‘slaaf zijn’ van Het Witte Licht.

Wat ze toen nodig hadden was iets dat ons altijd zou kunnen leiden en besturen, zodat we slaaf zouden blijven. Wat toen gebeurde was zeer interessant en ik zal de geschiedenis ervan kort uitleggen, zodat je begrijpt dat er bepaalde wezens werden gecreëerd om een menselijke evolutie voor te brengen en te zorgen dat we één verenigd systeem van slaven bleven. Jezus is met vele anderen zo'n wezen dat naar de Aarde werd gestuurd. Hij was slaaf om te zorgen dat de slavernij van de mensheid in stand zou blijven. Deze Jezus was zich er zelf niet van bewust, omdat hij door Het Witte Licht werd misleid.

Dus wat je hebt gehoord over Jezus op een wolk was in feite Het Witte Licht dat de waarheid van Jezus' ervaringen hier op Aarde manipuleerde en zijn woorden tot een religie van afgescheidenheid vervormde, die door miljarden mensen tot vandaag de dag wordt gevolgd. Jezus zal spoedig zijn eigen geschiedenis komen vertellen en de waarheid vertellen van wat werkelijk is gebeurd toen hij op Aarde was en hij zal vertellen over de ware reden waarom hij überhaupt naar de Aarde kwam.

Onthoud dat Jezus (en vele anderen) was gekomen om ons specifieke richting te geven omdat we allemaal deel zijn van een groep wezens die oorspronkelijk waren gecreëerd om te zorgen dat eenheid en gelijkheid in deze wereld overeind blijft. Het bewustzijn van Het Witte Licht heeft ervoor gezorgd dat zijn woorden werden misverstaan, waardoor er een religie is gevormd in plaats van dat mensen hadden begrepen, dat ze het levende woord zouden worden als degene die ze werkelijk zijn.

 

 

E

r zijn vele manieren waarop slavernij functioneert die de signatuur van Het Witte Licht dragen, zoals schoonheid, glamour, status, verrijking, verlichting, macht. Dit zijn allemaal namen voor verschillende spellen die gespeeld moeten worden om de mensen eindeloos bezig te houden. Al deze spellen zijn bedacht, zodat niemand wakker wordt en vragen gaat stellen waardoor slavernij kan worden gestopt. Zodra je het lef had om zulke vragen te stellen, zorgde Het Witte Licht dat je al je hulpmiddelen kwijt raakte.

Wat ik bedoel met hulpmiddelen is op dit moment eigenlijk een contradictie, want om in deze 3D (driedimensionale) wereld te kunnen leven moet je deelnemen aan de systemen die eerder door de constructie van Het Witte Licht zijn ontworpen. Dat betekent dat je geld nodig hebt om voedsel te kopen, onderdak te vinden, kleding te dragen, enzovoort. En als je het lef hebt om de vooraf gestructureerde manieren waarop deze wereld functioneert tegen te spreken, valt je wereldje uit elkaar omdat Het Witte Licht je pogingen niet ondersteunt.

Het blijft een tweespalt omdat we eigenlijk alleen steun van onszelf nodig hebben om in deze 3D wereld te leven, echter we hebben slaven van onszelf gemaakt. Het Witte Licht werd een levend bewustzijn dat voortdurend meeging met onze evolutie, waarbij het de ene val na de andere zette, zodat we zelfs zijn vergeten wie we zijn. Het creëerde een behoefte voor zijn bestaan en wij geloofden dat we het nodig hadden.

Naast het bewuste aspect van Het Witte Licht heeft zich nog iets interessants voorgedaan in de evolutie van mensen. We zijn ooit gaan denken dat we Het Witte Licht nodig hadden om ons altijd van richting (bewustzijn) te voorzien. Toen heeft het zichzelf met hulp van de Annunaki als een werkelijke constructie in onszelf geplaatst, zodat het ons nog meer tot slaaf kon maken, wanneer we eenmaal dood gingen. En daarvoor creëerden ze de hemel.

De hemel werd ingesteld, zodat je opnieuw kon worden gedirigeerd en gecontroleerd als je was overleden en voordat je werd teruggestuurd naar de Aarde in een nieuw lichaam. In de hemel werden Meesters aangesteld die alles regelden, zoals engelen, demonen, gidsen enzovoort. Dus als je vroeg "Waar is God?" zeiden ze eenvoudig eens te kijken naar wat op Aarde was geschapen en hoe slim we allemaal als slaven gevangen worden gehouden.

We zullen Het Witte Licht een context geven: er waren in de hemel 27 meesters als (niet-fysieke) dimensionalen, die door de scheppers waren geprogrammeerd, die de mensheid bestuurden met mind en bewustzijn, religie, geld, angst, controle en sex. Ze plaatsen in ons gedachten, gevoelens, verlangens en de behoefte aan wereldleiderschap. Al deze hemelse wezens, inclusief demonen, werden gebruikt om steeds meer systemen (implantaten in het menselijk lichaam) te zetten, die verdere slavernij en controle tot stand brachten.

 

 

A

ls je zou begrijpen (dit leggen we nog uit) wie we werkelijk zijn (als hoe we oorspronkelijk zijn gecreëerd), zou je begrijpen dat we niemand nodig hebben om ons te leiden, te besturen en te overheersen. We zijn in staat om onszelf te leven als eenheid en gelijkheid. Maar omdat we vertrouwen hadden, hebben we onszelf toegestaan in slavernij te leven. We hebben onszelf toegestaan ons vertrouwen aan bewustzijnsystemen weg te geven als wie we zijn geworden, namelijk een systeem dat ontworpen is naar beeld en gelijkenis van afgescheidenheid en angst voor verlies.

Omdat we ons vertrouwen stelden in iets buiten onszelf, kunnen de mensen elkaar sinds enige tijd helemaal niet meer vertrouwen. Het vertrouwen in deze wereld werd getransformeerd in bedrog en manipulatie.

Ik realiseer me je grootste zorg, namelijk waarom kunnen we niet gewoon genieten van religie en van een geloof in hogere wezens? Ik vraag je bij deze te begrijpen, dat wij de hoogste wezens zijn en dat er niets hoger is dan wijzelf, waar alles vanbinnen bestaat als eenheid en gelijkheid in het bestaan. Als je je geloof in iets plaatst dat schijnbaar hoger is dan jezelf buiten jezelf, sta je slavernij toe, want dit is de toepassing van slavernij in afgescheidenheid.

Het lijkt ongeloofwaardig, dat weet ik, wanneer ik kijk naar de huidige toestand in de wereld. Dit is echter het resultaat van onze slavernij en de vrijwillige ontmenselijking, die ons leidt tot meer behoefte aan besturing, slavernij en controle. We zijn nooit gemaakt om te worden wat we nu zijn. Iedereen is gelijk, Jezus, Buddha enzovoort. Deze wezens werden alleen toegestaan om hun hele zelf tot uitdrukking te brengen als onderdeel van de assistentie die ze de mens verleenden.

Daarom ‘lijkt’ het alsof ze boven ons staan, maar we zijn in feite allemaal hetzelfde en tot veel meer in staat, indien we in onszelf opstaan als leven en gelijkheid en indien we voor eens en voor altijd de ketenen van slavernij verbreken. Het verschil tussen onszelf en Jezus is het feit, dat Jezus zijn woorden leefde als wie hij is, hij paste zichzelf toe en drukte zichzelf uit als wie hij is en hij kwam naar de Aarde als een voorbeeld voor iedereen om te zien wie we werkelijk zijn – dat is alles. We zijn allemaal gelijk en één. Het enige verschil bestaat in onze toepassing en expressie van wat en wie we zijn op dit moment op Aarde.

De reden waarom we spreken van Het Witte Licht dat ‘was’ en niet Het Witte Licht dat ‘is’ komt, omdat wij als dimensies met behulp van de gewaarwording van een paar mensen op Aarde het voor elkaar hebben gekregen om de totale constructie dimensionaal te ontmantelen, die daar als Het Witte Licht bestond, evenals de Meesters die achter het systeem zaten. Geen goden meer, geen demonen, geascendeerde Meesters, Engelen, enzovoort. We hebben ons gerealiseerd dat zulke zelfgedefinieerde posities als Goden, Meesters en Engelen ideeën binnen het bewustzijnsysteem van Het Witte Licht waren – die zich ook tot in de hemelen uitstrekten – om verdere slavernij zeker te stellen van het idee meer te zijn dan wezens op Aarde zelf geloven dat ze zijn.

Deze afgescheidenheid moest stoppen en dat hebben we voor elkaar gekregen. Het bestaan van iets of iemand meer dan iemand anders bestaat alleen als bewustzijn in afgescheidenheid, dat op zijn beurt zorgt voor slavernij. Wezens als Jezus, Osho, Buddha en vele anderen zijn op dit moment op Aarde en staan samen met alle andere dimensionalen op om de gewaarwording naar jullie toe te brengen. Wij in de dimensies (mensen die zijn overleden) zijn in de hemel opgestaan als wie we werkelijk zijn en staan voor alles wat bestaat in eenheid en gelijkheid.

Wat over is van Het Witte Licht zijn alleen mindconstructies van wat mensen geworden zijn, die herkend moeten worden en dan uit het bewustzijn moeten worden verwijderd. Het Witte Licht is in essentie zodanig in het menselijk bewustzijn ingesleten, dat mensen als wie ze zijn op dit moment op Aarde manifestaties van het systeem van Het Witte Licht zijn geworden, daarom komt de hemel naar beneden om deze laatste beweging van het bewustzijn op Aarde in mensen te stoppen.

Kijk eens naar je gedrag als wie je bent op dit moment en dan zie je afgescheidenheid, oordeel, hebzucht, verlangens, behoeften, hoop, geloof, gedachten, relaties, angst voor verlies – dit zijn allemaal constructies van Het Witte Licht in het mindbewustzijnsysteem als wat ieder menselijk wezen geworden is. Kijk naar de stand van zaken in de wereld: afgescheidenheid, angst, controle, dictatuur – de Aarde en de ervaring van iedereen daarin is bewust ontworpen en wordt gemanifesteerd naar beeld en gelijkenis van het systeem van Het Witte Licht. Jullie zitten er helemaal in als systeem en daarom zijn de dimensies hier om de hemel naar de Aarde te brengen naar beeld en gelijkenis van eenheid en gelijkheid. De constructie van Het Witte Licht wordt nader uitgelegd in het voorbeeld van het spel van de Zielconstructie en in de uitleg over systemen.
omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.