dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Wat zijn systemen?

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font

Z

oals ik eerder heb uitgelegd is het Witte Licht verantwoordelijk voor de overheersing en slavernij van de mens. Toen het bewustzijn door het Witte Licht werd aangebracht hebben ze ook de systemen ontworpen. Een systeem is daarom iedere vorm van bewustzijn die het Witte Licht voedt, hetzij op een grotere schaal hetzij op individueel niveau. Het Witte Licht was afhankelijk van mensen die moesten handelen volgens bepaalde bewustzijnstoepassingen zodat het Witte Licht controle en macht over alle mensen en dimensionalen in het bestaan kon uitoefenen.

Als je je een systeem kunt voorstellen dat wordt vertegenwoordigd door de menselijke mind, heb je een idee van het probleem waarmee we allemaal te maken hebben. We ervaren systemen zodra we onze gewaarwording verlaten van wie we werkelijk zijn als de wezens die we waren zoals we in essentie werden gecreëerd en zodra we ons richten op het bestaan in een bewustzijn van afgescheidenheid, waarin iedereen zich op dit moment bevindt. Systemen zijn – om je een kort voorbeeld te geven – gedachten, gevoelens, overtuigingen en geloven, gedragspatronen, alles dat in banen leidt, dat beperkt, bindt en ons controleert en beheerst zoals we zijn door een zelfbedachte persoonlijkheid. Bewustzijn wil worden gevoed en gesteund en wat kun je anders doen dan systemen maken waartoe mensen behoren die ze zelf worden.

Als je bijvoorbeeld een verlangen hebt, dan behoor je tot dat systeem en je wordt het uiteindelijk ook – geobsedeerd en bezeten door verlangen, dat op zijn beurt beweging in jezelf genereert en je mindbewustzijnsysteem begint te voeden als wat je bent geworden. Terwijl je de verlangens oproept die dat bepaalde systeem voeden wordt je steeds meer dat systeem en uiteindelijk zijn de meesten niet meer in staat om iets anders dan dat bepaalde systeem te zijn. Het worden van een systeem vindt plaats wanneer je eigen aanwezigheid en essentie door jezelf binnen een emotie of een gevoel wordt gedefinieerd dat afkomstig is uit bewustzijnsystemen.

Om niet langer een systeem te hoeven zijn moet je je realiseren dat deze hele wereld wordt gecreëerd door een of andere vorm van het Witte Lichtsysteem, waardoor al je deelnamen in de vorm van uitdrukkingen, gedragspatronen en reacties systematisch zijn. Het dagelijks leven, zoals je dat bewust bent, is daarom een systematisch ‘leven’. Je leven zoals je dat op dit moment bewust bent is eigenlijk niet wat leven is. Systemen leven niet en aangezien het Witte Licht je hele leven binnen het bewustzijn heeft ontworpen betekent het dat wat je ervaart geen leven kan zijn. Je zou het eerder robotachtig, mechanisch, voorgeprogrammeerd of systematisch kunnen noemen.

Zo gauw je steeds hetzelfde doet, dat je kunt terugvoeren op de controle van het voorgeprogrammeerde bewustzijn van het Witte Licht, zit je in een systeem, wat betekent dat je een lopend systeem bent omdat niemand me kan wijs maken, dat ze zich vrij van hun voorgeprogrammeerde levens in systematisch bewustzijn kunnen bewegen. Op het moment dat je merkt, dat je niet in staat bent de persoon te zijn die je bent, of dat je leven niet op een andere manier kan worden uitgevoerd, weet je dat je in feite bent voorgeprogrammeerd om een bepaald systeem te zijn, om vele systemen te voeden en daarom niet in staat bent jezelf waarlijk vrij te beschouwen.

Een meer specifiek voorbeeld van een systeem is religie. Een dergelijk systeem bestaat uit vele mensen als voorgeprogrammeerd bewustzijn als hun mind, die gezamenlijk hun ideeën en overtuigingen overplaatsen naar een hogere macht, een hoger wezen of een kracht buiten zichzelf. In deze beweging nemen vele wezens deel aan het geloof en het idee van een grotere macht, wezen of kracht buiten zichzelf, waardoor ze een entiteit creëren, zoals God bijvoorbeeld. Als zoveel wezens een dergelijk idee of geloof volgen, wordt op wereldwijde schaal een systeem gecreëerd. Dit religieuze systeem in de wereld wordt voortdurend gevoed door het uitvoeren van gebed en het samenkomen in gebouwen zoals kerken en het zingen van liederen. Al dergelijke praktijken in het geloof in het idee van een God voedt het totale religieuze systeem en maakt het bestaan plausibel als reëel en waar. Hoe meer mensen deelnemen en zo'n religieus systeem voeden, worden ze een systeem binnen het systeem door hun toewijding en overgave door deelname aan de religie waarin ze hun overtuigingen en ideeën hebben gevestigd. Daardoor voeden ze op hun beurt hun eigen mindbewustzijnsysteem dat zich in slavernij bevindt binnen het religieuze slavernijsysteem van de wereld.
omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.