dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Wat betekent het om het Zelf te besturen en wat is het Zelf?

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font

Z

elf is wat je overhoudt wanneer je deze systematische bewustzijnswereld uit jezelf verwijdert. Als je alles verwijdert dat voor deze wereld staat omdat deze wereld is opgebouwd binnen een systematische bewustzijnsconstructie. Het Zelf is wat overblijft als je het bewustzijn weghaalt, alle systematische voorgeprogrammeerde leugens, ook wanneer je jezelf de waarheid laat omarmen zoals je werkelijk bent buiten dat wat je ooit in deze wereld en realiteit als waarheid of echt hebt gekend. Dan krijg je toegang tot het Zelf omdat het Zelf in je eigen waarheid leeft van degene die je bent in bewustzijn.

Bewustzijn is deze door mensen gemaakt wereld. We zijn niet geboren om een bestuurd en gecontroleerd bewustzijn te zijn. We komen voort uit het Zelf zoals we in gelijkheid en eenheid staan. Het Zelf besturen nadat je deze wereld hebt losgelaten betekent alle herinneringen uit het verleden uitwissen, die deze wereld in je hoofd heeft gezet. Om vrij te worden kan alleen het Zelf (die we werkelijk zijn) naar voren stappen. Als we eenmaal bevrijd zijn van de constructies en systemen van deze bewustzijnswereld kunnen we onszelf op efficiënte wijze besturen zoals we werkelijk zijn. Deze wereld zal er heel anders uitzien, zodra we als onszelf in onszelf staan en als eenheid en gelijkheid als gewaarwording. Dan is er niets anders behalve degene die we werkelijk zijn wanneer we onszelf besturen op ieder moment vanbinnen en als eenheid en gelijkheid hier in gewaarwording.

Nu zijn we het bestuurde principe van het voorgeprogrammeerde mindbewustzijn van het Witte Licht. We zijn voorgeprogrammeerd om te denken, te handelen, en ons op specifieke manieren te gedragen. Als we ons Zelf eenmaal hebben bevrijd van deze voorgeprogrammeerde systematische bewustzijnsconstructies zijn we werkelijk in staat om vrij te zijn en onszelf te besturen zonder behoeften, verlangens, wensen, gedachten. Dan ervaren we onszelf louter en met groot plezier vanbinnen met volkomen gewaarwording van gelijkheid, eenheid zonder ergens om te vragen.

Zelf is het antwoord op de vraag: ‘Wie ben je?’ of ‘Wie ben ik?’ Op dit moment zou het antwoord op die vraag ongetwijfeld bewustzijn gebaseerd op ideeën, overtuigingen en waarnemingen zijn, die afkomstig zijn van andere mensen of anders bijna altijd van je ouders uit je jeugd. Zelf, zoals mensen zijn geworden is een zelfgedefinieerd mindbewustzijnsysteem, dat bestaat uit kennis en informatie, die zorgen dat je door emoties en gevoelens als generatoren van die systemen verslaafd blijft en bestuurd kan blijven worden. Het beeld en de gelijkenis van Zelf, zoals ieder mens op Aarde is, is zelfgedefinieerd als bewustzijn, waarin ze in de huidige status van de wereld duidelijk in staat zijn te worden ervaren en te worden gezien. Zelf, als het levende woord zoals ieder mens werkelijk is, is in deze wereld helemaal nog nooit tot uitdrukking gekomen. Nu wordt het tijd voor besturing van het Zelf.

Geef het Zelf, als wat ieder wezen werkelijk is, richting door de toepassing van vergeving om jezelf te bevrijden van de mindbewustzijnsystemen waarin ieder van ons zichzelf heeft geaccepteerd en die ieder van ons is geworden. De besturing die je het Zelf op ieder moment moet geven om jezelf te bevrijden van de ideeën, gedachten, gedragingen, persoonlijkheden, emoties en gevoelens – alles in het bewustzijn dat ervoor heeft gezorgd dat we overheerst kunnen worden en in slavernij moeten leven. Door vergeving en corrigerende toepassingen geven we sturing aan het Zelf, omdat dan het Zelf wordt, die we werkelijk zijn als het levende woord, hier in gewaarwording vanbinnen en als eenheid en gelijkheid.

Zelf zoals je bent kan op twee manieren worden uitgedrukt: Zelf als voorgeprogrammeerd mindbe- wustzijnsysteem, dat je onvermijdelijk ervaart als wat je bent, toestaat en wordt. Of Zelf als het levende woord, waarin je ervaart dat je wordt wie je werkelijk bent door de woorden te leven zoals je bent.
omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.