dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Wat is HIER?

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font

H

ier is in feite je huidige locatie. We denken teveel en plaatsen ons daardoor naar voren in de toekomst, naar achteren in het verleden en overal waar je gedachten zich verspreiden. Als je hier bent, heb je ieder deel van je essentie en aanwezigheid tot je beschikking. Als je gehecht bent aan herinneringen uit het verleden, verlangens, hoop en dromen voor de toekomst als gedachtenconstructies, die je in het verleden of de toekomst vasthouden, is het onmogelijk om helemaal hier te zijn. Het is alsof iets in de lucht uiteen is gespat. Zoiets als dit: ‘Ik wil een auto’, waarbij je het Zelf daarheen transporteert en jezelf in de verre toekomst projecteert, omdat je die energetische ruimte openhoudt. Wat er gebeurt, als je dit toelaat, is niet zozeer dat het in staat is zich met je plannen voor een nieuwe auto te mengen, maar al deze toekomstprojecties mengen zich met je locatie van volkomen gewaarwording van jezelf op ieder moment in het hier. Hier komt bijvoorbeeld een andere gelegenheid naar voren waardoor je jezelf zover in de toekomst plaatst, dat het Zelf zich aan die mogelijkheid vastklemt.

babyhandOp die manier ervaren we niet wat zich ieder moment kan voordoen, want het leven ervaar je op ieder moment. Als je je vasthoudt aan het verleden, ben je niet in staat om helemaal hier te zijn omdat alle beslissingen bewust overwogen moeten worden in relatie met alle verbindingen uit het verleden als ervaringen en gebeurtenissen. Als je jezelf in het verleden ervaart, zit je vast aan de persoon die je was in het verleden en laat je weinig ruimte om je in het heden te bewegen. Wees vrij van al die zaken om absoluut en compleet hier te zijn. Je levenservaringen uit het verleden worden louter projecties uit het verleden naar de toekomst waar je voortdurend precies dezelfde ervaringen beleeft en telkens dezelfde weg afloopt die naar dezelfde bestemming leidt. Het heeft geen zin om oude koeien uit de sloot te halen om aan te tonen dat wij als menselijk ras eigenlijk nooit zijn geëvolueerd. We pakken steeds oude zaken uit het verleden op en vervormen dat een beetje om het er anders te laten uitzien, maar het blijven in essentie dezelfde manifestaties die aan het verleden zijn verbonden.

We zitten nog steeds vast aan oude gedachten, gevoelens en verlangens, angsten, wetten en gewoonten. Kijk naar de wereld, ervaar je iets anders dan oude oorlogen, religieuze restricties, nooit iets nieuws. Dat is een voorbeeld hoe we ons vasthouden aan het verleden en telkens hetzelfde doormaken; misschien iedere keer met een grotere intensiteit zonder dat we deze wereld in het hier beleven waar we de werkelijke creatie ervaren als een uitdrukking van wie we zijn hier op ieder moment. Hier is het moment waar we ervaren wie we zijn in gewaarwording, waar niets anders bestaat behalve die ik ben zoals ik blijf. Dit ‘ik’ of Zelf is niet gebonden aan iets of iemand in het bestaan, maar is vrij, hier zoals ik ben op ieder moment. Als we hier zijn op ieder moment, kunnen we de wereld creëren zoals we werkelijk zijn op ieder moment en onszelf ervaren in plaats van ervaringen beleven die louter projecties uit het verleden zijn gebaseerd op herinneringen die onvermijdelijk leiden naar dezelfde ervaringen.

Hier in gewaarwording is de ervaring waar niets anders bestaat behalve degene die ik werkelijk ben op ieder moment. Het verleden, de toekomst, relaties, emoties, gevoelens, geld en sex binden je vanbinnen als een mindbewustzijnsysteem. En toch blijft er een interessante en fascinerende ervaring bestaan, als ik in het hier en nu op ieder moment blijf zoals ik ben. Alles in het bestaan zoals ik ben is hier als ik hier ben. Alleen in en als hier op ieder moment ben je in staat om jezelf te ervaren als hier in gewaarwording als alles als één in gelijkheid als bestaan zoals ik ben.
omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.