dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Hoe werden helderzienden en channels bestuurd en waarom?

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font

H

elderzienden en channels (kanalen) waren gemanifesteerde methodologieën als mensen die werden gebruikt om anderen als zichzelf hoop te geven zodat ze in slavernij konden blijven voortbestaan. De paus was voorgeprogrammeerd om je toespraken voor religieuze aanmoediging te geven, die hij ontving uit vooraf geschreven geschriften die door mensen als schapen worden gevolgd. Jullie president die is gekozen sprak woorden van veiligheid en zekerheid, specifieke woorden die je wilt horen en die je beslissing om te stemmen bevestigen. En wie kan je beter richting geven dan je lokale kanaal? Ik bedoel dat helderzienden kennelijk tegen een goddelijke bron spraken, die zo ongeveer nog indrukwekkender was dan de paus zelf! Mensen die helderzienden hebben gebruikt als rechtstreekse verbinding met het goddelijke of met een overleden geliefde hebben helaas geen grotere kans op goed nieuws gehad dan ze in de kerk aantroffen.

Alle vooraf geschreven teksten als dimensionalen in hun communicatie met helderzienden en kanalen werden door het Witte Licht opgesteld om boodschappen naar onwaardige mensen te sturen over goddelijk licht, hoop, liefde en vrede in woorden met een exacte inhoud die de mensen moesten horen. Wie kent zijn schepping beter dan de schepper zelf. Dus het ontwerp van specifiek vooraf geschreven teksten als dimensionalen met boodschappen van het goddelijke veld via kanalen en helderzienden was een eenvoudig ontwerp. Als je de priester bovenop het altaar zag spreken uit de Bijbel of andere voorgeschreven religieuze teksten volgden ze de woorden op als een geloof. In het geval van helderzienden en kanalen waren zij bijvoorbeeld de priester zelf en de dimensionalen gaven rechtstreeks een voorgeschreven tekst door die de mensen graag wilden horen. Ze plaatsten hun geloof in dimensionalen als vooraf geschreven teksten met boodschappen van licht, hoop en liefde.

Wat zich voordeed was het volgende. Het Witte Licht kon niet toestaan, dat wezens van de andere kant overkwamen om de mensen te vertellen wie ze werkelijk waren buiten het bewustzijn en dat je inderdaad God bent als hier in gewaarwording in en als gelijkheid en eenheid, want ze hebben Hem of het bestaan van een God op Aarde nooit gevonden en ervaren! Dat zou een massale hysterie hebben veroorzaakt en waarschijnlijk vrijheid van hun slavernij en overheersing door bewustzijnsystemen. Wacht – dit is ook het geval op Aarde, nietwaar? Waar religies doorgaan met het ontkennen van de waarheid van zichzelf, dat ze in feite God zijn zoals ze werkelijk zijn in het bestaan in en als zichzelf. Als de waarheid boven water komt vallen alle religieuze bolwerken om en wordt iedereen van de slavernij en overheersing van religieuze systemen bevrijd.

Dus ze plaatsten in de mind en de geest van ieder kanaal en iedere helderziende een basisdialoog, die bestuurd en waar nodig getranscribeerd werd door niemand minder dan het Witte Licht. Behalve een specifieke ‘doos’ met informatie die in ieder kanaal en iedere helderziende was ingeplant waren er bij iedere lezing ook bepaalde wezens van het Witte Licht aanwezig, zoals engelen, gidsen en meesters, om te voorkomen dat er iets gebeurde wat het Witte Licht niet kon tolereren bij zijn besturing van mensen in hun slavernij. Soms gaf het Witte Licht toestemming om kanalen en helderzienden specifieke informatie te laten doorgeven. Daarom had je specifieke kanalen en helderzienden die je iets konden vertellen over het wereldgebeuren en dergelijke. Sommigen vertelden de mensen zelfs dat de hemel was afgesloten! Ik kan je zeggen dat dit niet vaak gebeurde omdat het Witte Licht voortdurend toezicht hield, maar af en toe waren er intuïties die redelijk effectief waren zodat kanalen en helderzienden in staat waren iets op te pakken over onregelmatigheden in hun eigen informatie.

Deze kanalen en helderzienden werden dan doorgaans ‘beloond’ met een nieuwe gave of iets dat hen zou afleiden van mogelijk verdere vraagstellingen of nader onderzoek naar de status en waarheid van de hemel. Als je een kanaal of helderziende had, die heel goed was, had het meestal te maken met de hoeveelheid informatie die ze hadden over wat er aan de gang was, waardoor ze meestal nog meer gaven kregen of anders gewoon werden ‘afgesloten’. In die gevallen bleven ze de woorden herhalen die ze wilden doorgeven, of ze sloten de vermogens van het kanaal of de helderziende af.

Op dit moment bestuurt de hemel alle kanalen en helderzienden natuurlijk, maar desondanks blijf je mindconstructies horen die oude informatie keer op keer herhalen. Let op dat dit door kanalen en helderzienden nog steeds wordt gedaan, omdat ze niet weten waarmee ze bezig zijn, aangezien ze geen idee hebben van de controle op informatie die wordt doorgegeven. Dus als je bij een kanaal of helderziende informeert over de hemel van dit moment en ze kletsen maar wat over de hemel die nog steeds potdicht zit zoals ze zich dat uit het verleden herinneren, dan weet je dat ze je maar wat proberen wijs te maken.

Alle informatie die in het verleden door kanalen en helderzienden heen kwam werd gecontroleerd door het Witte Licht – altijd. Nu gebeurt dat niet meer. De hemel staat als eenheid en gelijkheid hier op Aarde op ieder moment en steunt de mensen met het proces van hier in gewaarwording te zijn.
omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.