dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Wat betekent het een slaaf van bewustzijn te zijn?

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font

B

ewustzijn is waarschijnlijk de meest sluwe mentale creatie geweest die ooit heeft bestaan. Het beschouwt zichzelf niet alleen buitengewoon gerechtvaardigd, maar het is samen met het globale bewustzijn (het onderbewustzijn) in staat om alles te besturen waaraan we deelnemen.

Vandaag kan ik jullie een paar interessante feiten mededelen, die ik verzamelde toen ik hier op Aarde conversaties hoorde tussen mensen, waarbij ik zelfs vanuit de dimensies met ze heb gecommuniceerd (ervan uitgaande dat ze bewustzijn zijn) en wat ze me hebben verteld over wie ze zijn. ‘Wij zijn verdomd gelukkig met ons leven omdat het in ons leven goed gaat. Het feit dat zoveel kinderen worden gemolesteerd en dat het dierenrijk wordt vernietigd heeft niets te betekenen. Wij wassen onze handen in onschuld.’ Daarna werd me verteld dat de hele wereld geen verantwoording kan nemen voor de creatie van anderen, omdat ‘wij’ niet aan deze gebeurtenissen hebben bijgedragen. Iedereen staat alleen naar zijn eigen wereld te kijken zoals die verschijnt zonder zich rekenschap te geven van wat we in straalbrekend opzicht bijdragen, wat we energetisch en bewust bijdragen. Tenslotte werd ik opmerkzaam gemaakt van de reikwijdte van de verbeeldingskracht waar het gaat om het vertrouwen dat alles eigenlijk prima gaat in deze wereld. Deze uitspraak van ‘alles is eigenlijk oké in deze wereld’ uit de mond van mensen wier leven voor zichzelf goed verloopt en die niet rechtstreeks worden aangetast door de buitenwereld, die de consequenties draagt van de externe manifestaties van het interne bewustzijn.

De reden waarom ik je dit vertel is, omdat ik iedere dag tegen heel veel wezens ‘praat’. Misschien ben je het niet bewust, wanneer een wezen naast je zit en tegen je praat, omdat je het nooit eerder hebt ervaren. Ik zit naast je en dat doen miljoenen andere wezens die jullie hier in 3D iedere dag bijstaan en ik praat tegen je mindgeest om te zien hoe wij (als dimensies) jullie kunnen bijstaan en je inzichten kunnen geven om je gewaarwording op gang te brengen.

Als mensen beginnen met rechtvaardigingen over hun afzondering en hun zogenaamde onwetendheid is dat het punt waar de slavernij aan het bewustzijn vandaan komt. Het onvermogen (althans dat lijkt zo) om je te realiseren dat – wanneer je in eenheid staat, zoals we dat allemaal doen – we de verantwoording met elkaar delen voor alles wat gebeurt in deze wereld. We zijn één omdat we in essentie precies hetzelfde aanvangspunt van het bestaan delen. We zijn in gelijkheid gecreëerd en we zullen ervoor zorgen, dat iedereen daarnaar terugkeert, of je nu tijdens je leven tot dit inzicht komt of na de dood.

Dus als mensen niets begrijpen van wat pal voor hun neus gebeurt, noemen we dat slavernij van het bewustzijn. Bewustzijn houdt je gevangen in één enkele denkvorm, die wordt belichaamd door geloof, overtuigingen, gevoelens, emoties, noden, behoeften, die de mensen niet toestaan duidelijk te zien waar deze wereld zich op dit moment bevindt en hoe de ervaring in deze wereld hier terecht is gekomen.

Zolang je volhoudt dat je niet in staat bent om jezelf los te maken van je bewustzijn, ben je zijn slaaf. Bewustzijn – om je een paar voorbeelden te geven – speelt zich af op de volgende manieren zoals je bent als bewustzijn, ‘Maar dit kan ik niet doen’, ‘Het is niet mijn schuld’, ‘Ik voel wel iets, maar ik kan niets doen of een standpunt innemen over wat gebeurt’, ‘Oh nee, ik houd teveel van die persoon, dus vraag me alsjeblieft niet om mijn gedachten of gevoelens op te geven!’ Dit zijn een paar voorbeelden van slavernij, als alles wat je kunt hanteren datgene is wat je al eerder hebt toegelaten.

Als je jezelf beperkt tot bepaalde gedragingen en toepassingen – is het slavernij, want als je jezelf beschouwt als beperkt, ben je in slavernij. Als je jezelf niet verantwoordelijk acht – is het slavernij, wanneer je zegt, ‘Oh, maar dat kan ik niet of dat doe ik niet’ – verslaafd. Als je bepaalde wetten onderschrijft over je manier van denken en de manier waarop je jezelf ziet – verslaafd.

Alleen jij, zoals je werkelijk bent, bent in staat te beslissen wie en wat je gaat worden, niets staat je in de weg alleen bewustzijn. Bewustzijn houdt je ook vast in het praktiseren van bepaalde gedragingen zoals ik eerder zei om alle systemen wereldwijd te kunnen voeden. Je deelname aan deze wereld, zonder als gewaarwording erin te staan, is verslaving. Als je gevangen wordt gehouden in woorden, gevoelens, gedachten, overtuigingen, geloven, verwachtingen en je leeft volgens die impulsen – ben je verslaafd. Als je niets begrijpt van je eigen creaties en hoe je ertoe kwam, hoe je je leven inricht en waarom – verslaafd. Niettemin begrijp ik, dat het niet altijd even gemakkelijk is om gewaar te zijn van wat gebeurt en te handelen naar wat je hebt leren inzien.

Nu we jullie aan het helpen zijn, worden we gewaar, dat het niet de wens van de mens zelf was om verslaafd te zijn, maar door wat zich ontwikkelde sinds we het bestaan binnentraden. Dit is echter wel de realiteit waaraan we nu allemaal deelnemen. Maar de rechtvaardiging, dat er niets aan kan worden gedaan omdat ‘Oh, nou ja, ik leid gewoon mijn eigen leven’ zal ons echter niet helpen. De realisatie dat alles wat mensen hebben gemaakt bestaat uit bewuste creatie, die je daardoor bestuurt en overheerst, maakt je duidelijk, hoe gemakkelijk verslaving om zich heen kan grijpen.
omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.