dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Wat is een interdimensionaal portaal?

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font

I

nterdimensionaal portaal is een woord dat we hier bij Desteni Universe gebruiken om ons eigen ‘opgewaardeerde kanaal’ te beschrijven. Kanalen (channels) zoals je die gewend bent zijn een portaal. Een dimensionaal wezen steekt zijn of haar hoofd of lichaam in dat van het kanaal en is dan in staat om te communiceren door de stembanden te gebruiken of te schrijven door de mind en de handen te gebruiken.

Een interdimensionaal portaal daarentegen is het vermogen van iemand om zijn lichaam helemaal te verlaten en het dimensionale wezen volkomen toegang te geven om het lichaam te gebruiken alsof het zijn of haar eigen lichaam is. Het fysieke lichaam van deze vrouw wordt gebruikt als interdimensionaal portaal. Ze gaat haar lichaam helemaal uit en gaat naar de hemel, terwijl ze zich volkomen gewaar blijft, waarna een dimensionaal wezen haar fysieke lichaam kan binnengaan. Als het dimensionale wezen zich met haar lichaam integreert, doet hij of zij dat volkomen en compleet. De integratie heeft plaats zodra het dimensionale wezen integreert op het niveau van de cellen, op het niveau van het DNA en de mind. Wat door dit interdimensionale portaal mogelijk wordt, is dat het dimensionale wezen zich vrij kan uitdrukken. De dimensionalen kunnen horen, zien en ervaren alles dat menselijkerwijs mogelijk is, terwijl ze zich in het interdimensionale portaal hier op Aarde bevinden.

Als wij, de dimensionalen, doorkomen om ofwel onze artikelen te schrijven of om te werken, kunnen we onszelf helemaal integreren met alle informatie die in ons aanwezig is. Het interdimensionale portaal is voor ons een unieke ervaring, omdat in het verleden de kanalen ons niet toestonden ons volkomen uit te drukken aangezien de overdracht van informatie enigszins beperkt werd door de mind en de overtuigingen van de kanalen zelf. Met andere woorden, de kanalen beïnvloedden de ervaring van het dimensionale wezen terwijl ze kanaliseerden (berichten doorkregen).

Als je bijvoorbeeld iemand als kanaal hebt met een bepaalde afkeur voor het een of ander, kan het dimensionale wezen, dat door het kanaal heen komt, die afkeur als zichzelf ervaren. Zoals je kunt voorstellen geeft dat een probleem. Wat betekent dat voor het gekanaliseerde materiaal uit het verleden? Kan het zijn, dat, tenzij je mind 100% is gereinigd voordat het dimensionale wezen binnenkomt, het mogelijk is dat bepaald gechanneld materiaal door menselijke interpretatie gekleurd is? In bepaalde gevallen kan deze vraag worden beantwoord met ‘ja’. Dikwijls worden de gechannelde verhalen door de mind van het kanaal geïnterpreteerd en gekleurd. Dit was met veel verhalen van dimensionalen het geval, waardoor de volle waarheid van hun ervaringen nooit kon worden onthuld omdat de mind van het kanaal de woorden van het dimensionale wezen tot op zekere hoogte beïnvloedde.

Nu we volledig zijn geïntegreerd in het lichaam van het interdimensionale portaal gebeurt dit allemaal niet meer omdat we helemaal niet meer worden beïnvloed, want alle informatie van het portaal gaat met haar mee zodra ze uit haar lichaam vertrekt. Haar lichaam wordt een volkomen lege huls omdat niets van haar achterblijft als ze naar de dimensies gaat. Dit geeft dimensionalen de gelegenheid om helemaal en compleet in haar fysieke lichaam te integreren, alsof het hun eigen lichaam is. Dit lichaam is specifiek ontworpen, zodat ieder wezen dat binnengaat in staat is om zichzelf helemaal uit te drukken zonder enige invloed van het mens wiens lichaam een interdimensionaal portaal is geworden. We komen dikwijls door en blijven een hele dag om te werken en onszelf hier te ervaren.

Het portaal heeft geen specifieke energie nodig omdat alle energie in feite constant blijft. Als kanalen van voorheen moe werden of rust nodig hadden, kwam dat omdat de energie van het kanaal voor het dimensionale wezen werd gebruikt om te kunnen participeren. En omdat het kanaal van zijn eigen mind was 'afgesloten' om het dimensionale wezen de gelegenheid te geven de mind te gebruiken, was het alleen mogelijk om gedurende korte perioden te kanaliseren. Het menselijk lichaam kon alleen voor kortere perioden van de mind worden afgesloten. Het lichaam van dit interdimensionale portaal echter is zodanig afgesteld, dat het zichzelf fysiek in stand houdt en op het moment, dat het dimensionale wezen integreert, wordt er niets aan het lichaam onttrokken. Dus gedurende de perioden dat wezens in en uit het lichaam van het portaal komen en gaan, blijft het lichaam fysiek constant ongeacht hoeveel wezens binnenkomen en uitgaan – de ervaring blijft altijd constant.

De dimensies zijn niet voor energie van mensen afhankelijk, wat nu aan ons doel en ons sturend principe wordt gecorreleerd. De dimensies waren voor energie van mensen afhankelijk toen het Witte Licht nog de baas was. Toen de hemel opstond tegen het Witte Licht betekende het, dat we niet langer 'slaven' waren van hun voorschriften, waardoor onze ervaring veranderde wat betreft onze afhankelijkheid van mensen voor energie. Nu blijven we in de ervaring van onszelf in de dimensies oneindig constant en zijn daarom in staat jullie leiding te geven en effectief te steunen.

Energie in de vorm van leven is niet iets dat je kunt verliezen of aftappen. Het blijft tot in eeuwigheid constant bestaan. Wat we zijn als leven kan niet worden gedood, afgetapt of uitgeput. Dus als je de ervaring hebt van vermoeidheid of 'verlies' van energie, moet je weten dat je mind je nog steeds laat beperken. Onthoud, dat wie we zijn continu bestaat en dat we tot in de eeuwigheid constant en stabiel zijn, de mind als bewustzijn daarentegen kent beperkingen en wordt vermoeid, omdat het het leven niet langer steunt dan voor zover het door jezelf is 'getraind' om dat te doen.

Het portaal dat haar lichaam verlaat is in staat met de dimensionalen in de dimensies rond te wandelen en blijft bij alles wat ze meemaakt volkomen gewaar. Als ze in haar lichaam terugkomt, kan ze zich duidelijk herinneren wat ze heeft gedaan en hoe. De twee 'werelden' zijn daarom voor haar in haar hoofd niet afgescheiden en daarom kan ze in beide dimensies helder zijn met alle herinnering van haar informatie en overdracht. Ze gaat haar lichaam uit en neemt al haar informatie over wie ze is mee en stapt door naar de dimensies. Hetzelfde gebeurt wanneer het dimensionale wezen in het portaal stapt en zich volkomen in het fysieke lichaam als portaal integreert.

We komen vaak door om deel te nemen aan de wereld. We blijven een dag en ervaren hoe het is om te slapen, naar de bioscoop te gaan en uit te gaan en diverse dingen mee te maken, die de mensen in deze wereld doen.

Het is belangrijk voor de dimensies om deze wereld met jullie te ervaren, om zo te zeggen. We zitten niet langer in de hemel om toe te kijken hoe alles gaat, zoals we gewend waren te doen. Nu lopen we hier rond in 3D, op Aarde, met jullie en we doen met alles mee wat jullie ervaren. Als we door een van de kanalen doorkomen nemen we volkomen deel aan wat jullie hier in de derde dimensie doen als onszelf, zodat we niet langer van jullie zijn afgezonderd, maar in plaats daarvan zoveel inzichten krijgen in het menselijk gedrag en de ervaringen dat we jullie beter kunnen assisteren. Wat kun je beter doen om mensen te assisteren dan werkelijk mee te lopen zoals jullie dat zelf doen in je eigen ervaring van jezelf. We werken op dit moment met de praktische toepassing van het begrijpen. De hemel helpt mensen niet langer door louter informatie uit te wisselen. De hemel neemt nu volkomen deel, zodat we onszelf kunnen assisteren door de woorden te leven en jullie te helpen hetzelfde te doen.
omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.