dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Het Levenspad en Voorbestemming

Letter GrootteLarger FontSmaller Font


Het Levenspad en Voorbestemming: gevangen tijd


Deze realiteit, dit bestaan en jij, het menselijk wezen dat zichzelf ervaart in dit alles...


Vanuit een bepaald interessant perspectief ben je één en gelijk aan en als wat je van jezelf accepteert en toestaat om te zijn. We zijn in en als de realiteit van dit bestaan en we manifesteren, we creëren dat wat we van onszelf accepteren en toestaan om één en gelijk mee te zijn.
Deze realiteit, dit bestaan, deze wereld, weerspiegelt helder en precies, wat we van onszelf hebben geaccepteerd en toegestaan om één en gelijk mee te zijn. In het begin, zoals is uitgelegd in de video's over 'Tijd', werd 'hier' uitgerekt tot een manifestatie van een begin en een einde, verbonden in een oneindigheidscyclus, oneindig, constant, ononderbroken bestaan in cycli van begin tot eind, zowel van binnen als van buiten. Want van binnen creëer je vanuit het verleden je toekomst, aan de buitenkant beweeg je je door jaren van evolutie. Het is gevangen tijd die beweegt in cycli van begin tot eind.


Wat betekent het, waar wijst het op dat 'hier' is uitgerekt tot een begin en eind en geplaatst in een oneindige cyclus?
Het volgende:
Dat alles en alles van jou hier... vooraf is bepaald. Want het is al hier! Het is al gedaan, klaar!

Er werd een interessant ontwerp geplaatst in 'voorbestemming'.
Deze voorbestemming waarover ik het heb, is niet de voorgeprogrammeerde voorbestemming.
Vanuit gezond verstand oogpunt gezien: als 'hier' uitgerekt is, van begin tot einde, dan is alles van jou en van iedereen, al hier... al gedaan!
De illusie-inprenting van tijd was gecreëerd en gemanifesteerd en ontworpen binnenin het mindbewustzijnsysteem samen met je voorgeprogrammeerde levenspad.
Dit punt van 'alles van jezelf is al hier, is al gedaan' is alleen maar uitgerekt tot een ervaring van een begin en een eind in een oneindigheidscyclus waarbinnen je vanuit je waarneming gelooft en denkt dat je naar iets toe beweegt, terwijl in feite alles dat je je moet realiseren is, dat alles 'hier' is.

Het levenspad als gevangen tijd...

Het volgende:
Wat de scheppers of ontwerpers van dit bestaan hebben gedaan: iedereen werd geplaatst met een primaire mindbewustzijnsysteem-opstelling, in overeenstemming met hoe en wie zij al waren. En die ervaring van zichzelf van wie en hoe zij al waren werd uitgerekt tot een tijdconstructie van begin en eind en dit werd gelust tot een oneindige cyclus - het is met iedereen gebeurd.
Dus om het in perspectief te plaatsen, het was letterlijk jezelf naar buiten projecteren, ervaringen voor jezelf ontwerpen gebaseerd op hoe en wie je jezelf accepteerde en toestond te zijn. Dus het is een oneindigheidscyclus van en als jijzelf, ingeworteld, samengesmolten en gemanifesteerd vóór je.
En zo zag het er bij iedereen uit in dit bestaan. En toen werd je in een gemanifesteerde oneindige cyclus geplaatst als dit bestaan, deze wereld.
Dus je leefde van binnen in de gemanifesteerde fysieke ervaring van een voorgeprogrammeerd, ontworpen levenspad en die werd vervolgens buiten je gecreëerd en ontworpen...

Dus de levenspaden, de schijnbare levenspaden, hielden jullie gevangen,zowel van binnen als van buiten, in het ontwerp van de oneindige cyclus van het hebben van schijnbaar gemanifesteerde ervaringen, zoals het hebben te leren van lessen. Terwijl in werkelijkheid alles dat je ervaarde of waarin en als wat je leefde, in feite jezelf was!
Alleen maar uitgerekt tot een tijdlijn-ontwerp... als gevangen tijd.

Oké, hartelijk dank,
dit is levenspad als gevangen tijd.

Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.