dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Het Ontwerp van Onderbewustzijn

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
24 oktober 2007
videotekst, videohierte bekijken

H

allo daar, dit is het Onderbewustzijn en ik spreek over mezelf.
Het Bovenbewustzijn heeft jullie een overzicht van zijn bestaan gegeven. Ikzelf en het Bovenbewustzijn werken als één samen in een gesynchroniseerde relatie. Ik weet zeker, dat veel mensen hebben gehoord van het begrip 'erfzonde', die van de ene generatie aan de volgende wordt doorgegeven. Dit heeft plaats als specifieke manifestaties en doen zich voor in alle familieconstructies, in alle familieconstellaties in en als deze wereld.

Ik zal een voorbeeld geven. Als een baby in de baarmoeder wordt verwekt en zich verder gaat ontwikkelen, wordt het mindbewustzijnsysteem erin geplaatst, zodat het dimensionale wezen, dat in deze wereld incarneert, zich in en als het menselijk fysieke lichaam gaat ontwikkelen samen met het mindbewustzijnsysteem in zijn geheel.
Zodra de baby wordt verwekt in de baarmoeder, heeft er een overdracht plaats, die wordt genoemd of die verbonden is aan de erfzonde, die van de ene naar de andere generatie wordt doorgegeven en waarin de informatie van het onderbewustzijn van de vader en de moeder wordt opgeslagen plus alle informatie van grootouders, overgrootouders, betovergrootouders, enzovoort. De totale familiestamboom wordt opgeslagen in het onderbewustzijn van de baby in de baarmoeder.

Ik, als onderbewustzijn van het kind, bevat dus alle opgeslagen informatie van alle voorouders. Als de baby in deze wereld opgroeit en ouder wordt, begin ik als onderbewustzijn de bewuste mind te ontwikkelen. Wat ik bedoel met ontwikkelen is dat het bewustzijn actief wordt wanneer de baby in deze wereld actief wordt en gaat participeren. En naarmate de ontwikkeling verder gaat wordt alle opgeslagen informatie van mij als onderbewustzijn tot een persoonlijkheid gevormd. Het kind gebruikt een selectie van mij als onderbewustzijn om zijn of haar eigen persoonlijkheid te vormen.
En dan begint het proces van het denken, zodat de bewuste mind gaat deelnemen. Dus ik als onderbewustzijn ontwikkel gedachten in het bewustzijn, waarbij van mij uit alle informatie in één punt bijeenkomt. Deze schiet door naar de bewuste mind en er kunnen zich gedachten manifesteren. En zo begint het kind zichzelf te vormen en te ontwikkelen in relatie tot deze wereld, familie, vrienden, school, leraren, televisie, plaatjes, speelgoed, van alles en nog wat.

Dus afhankelijk van de invloed uit familie, school, leraren, vrienden, enzovoort, en afhankelijk van degenen die met het kind omgaan, als het opgroeit, ontwikkelt het zijn eigen persoonlijkheid op basis van mij, het onderbewustzijn, met opgeslagen informatie van ouders en alle voorouders daarvoor.
Dus er is geen mens op Aarde met een individuele persoonlijkheid. Deze individuele persoonlijkheid is dezelfde informatie die afkomstig is van de ouders. Dus kinderen worden exacte kopieën van hun ouders en hun hele familie. En daarom ontstaan er conflicten tussen ouders en kinderen. En dat is de reden waarom ouders en kinderen de neiging hebben om uit elkaar te groeien. Vooral in de puberteit, als ze door dat stadium van het leven gaan en schijnbaar conflicten oproepen en schijnbaar rebelleren, terwijl eigenlijk de kinderen hun ouders spiegelen en laten zien wie ze zijn. Het komt er dus op neer, dat de kinderen in deze wereld hun eigen ouders weerspiegelen.

 

O

uders, kijk naar je kinderen, want ze laten je zien wie jullie in werkelijkheid zijn en wat jullie hebben toegelaten en geaccepteerd om te worden wat jullie nu zijn.
En als kinderen eindelijk 'zichzelf worden', leven ze het leven van hun ouders. Want zodra de ouders een kind krijgen, stopt het leven van de ouders... tot op zekere hoogte. En dan is de beurt aan kinderen om het leven van de ouders voort te zetten, omdat de ouders uiteindelijk zullen sterven. Dus nu moet het kind worden geboren en worden voorbereid om door te gaan het tijdperk van de ouders te leven, zodat dat hele verenigde mindbewustzijnveld van en in deze wereld kan blijven bestaan en doorgaan. Het verenigd bewustzijnsveld zal worden uitgelegd door het onbewustzijn. Maar hier gaf ik een perspectief van het onderbewustzijn en de bewuste mind om te begrijpen hoe deze twee de persoonlijkheden vormen van mensen en wat ze worden. Ze bestaan dus uit opgeslagen informatie van ouders en voorouders.

 

Je bent dus geen individu. Je bent een kopie, een duplicaat. Je kunt wel eigenschappen hebben die anders zijn, maar die eigenschappen zijn afkomstig van groot-, groot-, groot-, grootouders, die niemand zich meer kan herinneren en van wie niemand meer weet hoe ze zich gedroegen, hoe ze leefden en hoe ze spraken. Maar er is geen mens in deze wereld die de individualiteit van het leven is, van eenheid en gelijkheid. En op die manier steun en help je het hele bestaan in deze ervaring en dat moet stoppen.
Het is vreselijk om te beseffen dat je altijd een programma bent geweest met een bovenbewustzijn, een onderbewustzijn en een onbewustzijn. Dat proberen we jullie duidelijk te maken. Er is 'iets' anders en dat is wie je werkelijk bent en dat wat we allemaal zijn, namelijk leven in eenheid en gelijkheid.
We geven jullie hier een perspectief van wat is toegestaan en geaccepteerd in het bestaan, zodat we kunnen opstaan en zeggen: "Tot hier en niet verder".

Dank je wel. Dit is het Onderbewustzijn.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.