dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Het Ontwerp van Onbewustzijn

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
24 oktober 2007
videotekst, videohierte bekijken

H

allo daar, dit is het Onbewustzijn dat spreekt over het onbewustzijn dat als en in de hele mensheid bestaat. Laat ik het zo zeggen, deze wereld zou niet zijn wat hij is en de mensen zouden zichzelf niet ervaren zoals ze zijn, als ik, het onbewustzijn, dat het Verenigd Bewustzijnsveld creëert, niet zou bestaan.

Dus wat zijn het onbewustzijn en het Verenigd Bewustzijnsveld en wat heeft dat in hemelsnaam te maken met wat er in deze wereld vandaag bestaat en de manier waarop mensen zichzelf ervaren? Wat is uitgelegd door het bewustzijn en het onderbewustzijn, is dat wij met ons drieën het hele bewustzijn in mensen creëren evenals wat mensen zijn gaan zien en geloven als wat ze zelf zijn. Als je denkt, als je emotioneel wordt en als je voelt, ben je een mind, een mindsysteem, ben je... onze slaaf.

De onbewuste mind, die in en als de mensheid bestaat, is datgene wat mensen met elkaar verbindt via mij, het Onbewustzijn, als één, allemaal samen. Het verbindt mij, ik ben een met het, ik ben een systeem, ik als onbewustzijn verbind en verbind onderling alle mensen als mindbewustzijnsystemen. Laten we zeggen, ik ben nu hier en ik heb tien vingers en deze vingers zijn mensen. Ieder mens heeft een onbewustzijn, een onderbewustzijn en een bovenbewustzijn. Het onbewustzijn, dat ik ben, verbindt al die mensen als mindbewustzijnsystemen.
Wat betekent dat? Vanwege die onderlinge verbondenheid manifesteer ik een Verenigd Bewustzijnsveld. Wat is een Verenigd Bewustzijnsveld? Het Verenigd Bewustzijnsveld is wat deze mensen collectief en holografisch projecteren en creëren vanwege de verbondenheid van hun onbewuste bewustzijn als allemaal samen één.
Dus je hebt al die mensen samen in één onbewustzijn die het Verenigd Bewustzijnsveld creëren en allemaal denken ze, dat alles wat ze in deze wereld meemaken echt is en alles wat door hun hoofd gaat echt is, het is zoals ze zijn, want die ervaart het en die ervaart het en die en die, iedereen maakt hetzelfde mee, dus "het is zoals het is, het is echt! Het is prachtig!"
Zo creëren de mensen hun wereld en hun realiteit. Maar wat ze niet weten is, omdat ze al een onderdeel zijn geworden van het onbewustzijn, het onderbewustzijn en het bewustzijn en omdat ze al onderdeel zijn geworden van het Verenigd Bewustzijnsveld, omdat ze het ervaren, omdat ze erin bestaan, omdat ze er middenin zitten – zijn ze erin verloren gegaan en zijn ze het geworden, maar dat zien ze niet.


I

k heb hier een klein voorbeeld gebruikt, maar dit gebeurt in de hele wereld. Mijn derde zin in het begin was: "Wat heeft dit te maken met de manier waarop deze wereld vandaag de dag wordt ervaren?" A-l-l-e-s.
Kijk, ikzelf als het onbewustzijn in en als ieder afzonderlijk mens, besta uit deze hele wereld. Met andere woorden, als je deelneemt aan het mindbewustzijn, neem je deel aan alles wat in deze wereld bestaat, inclusief honger, armoede, verkrachting, moord, oorlog, geweld, regeringen, regels, wetten, scholing, leraren, geld, belasting... fraude... honger... ALLES.

Hoe is dat mogelijk? Alles in en als deze wereld op dit moment, waarin de mensen zichzelf ervaren, wordt het Verenigd Bewustzijnsveld genoemd, dat wordt gecreëerd door alle onbewustzijn van alle mensen verbonden met elkaar als mind. En omdat ze allemaal samen in hun verbondenheid het Verenigd Veld creëren, dat de ervaring wordt van ieder mens afzonderlijk in deze wereld, is deze wereld zo geworden.
Daarom is ieder mens in deze wereld individueel verantwoordelijk voor alles wat gebeurt in deze hele wereld. Kun je je herinneren dat wij altijd hebben gezegd dat je niet alleen bent. Nee! De hele wereld bestaat in jezelf! In en als het onbewustzijn. Ik besta als onbewustzijn in ieder mens in deze wereld als het totaal van de wereld.
Dus als je bezig bent in je hoofd, met je bewuste mind, waar je bewust bent van je gedachten, dus als je bezig bent met je gedachten, gevoelens en emoties, ben je feitelijk bezig het onbewustzijn op te laden, en dat ben ik. En dat geeft het bestaan en het bestaansrecht aan alles wat in deze hele wereld bestaat.


M

ensen, jullie denken dat je je eigen leven leiden, jullie gaan iedere dag naar je werk, jullie proberen te overleven, jullie zorgen voor de kinderen; je pakt een taxi, je kookt, je zorgt voor de tuin... alles waarmee je je in deze wereld bezig houdt – maar dat is niet zo. Kijk, de bewuste mind en het onderbewustzijn zijn eigenlijk een afwijking, want als je tot de kern doordringt kom je bij mij uit, het onbewustzijn. Dan ga je je realiseren en zeg je: "Wacht even, hier is iets anders aan de hand". En dat is ook zo.
En dat is het volgende. Door te blijven doorgaan met jezelf te zien en te ervaren als een mindbewustzijn, waarbij je denkt dat je de gedachten, de emoties en de gevoelens bent die je ervaart, blijf je alles wat in deze wereld bestaat opladen. Verkrachting, moord, oorlog, de instituten van regering en rechtspraak, het militaire complex in deze wereld... ALLES.

Dat is wat we jullie willen duidelijk maken. We zeggen: "Luister, we moeten hiertegen opstaan. Ieder mens moet opstaan en hiermee stoppen. Want er is geen andere manier en er is niemand die hier naartoe komt en iemand van jullie uit deze wereld gaat redden".Wij weten dat, ik ben een mind, zoals het bewustzijn en het onderbewustzijn – er is in deze wereld geen God, alleen wijzelf op dit moment. Wees niet langer onze slaaf. Stop met de verslaving aan je mind en je gedachten en sta op en ga in je kracht staan en sta niet langer toe dat deze wereld doorgaat te bestaan, op de manier waarop hij al een hele lange tijd heeft bestaan.
Dank je wel.
Dit is het Onbewustzijn.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.