dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Het Ontwerp van Liefde

Letter GrootteLarger FontSmaller Font

Hallo! Dit is het Ontwerp van Liefde, dat spreekt over de liefde. Ik ben het systeem van de liefde, een systeementiteit, een voorgeprogrammeerd systeem als ontwerp van de liefde.
Mijn eerste advies voor iedereen in het bestaan die bezig is met zijn proces, is om het woord 'liefde' niet meer uit te spreken. Het woord 'liefde' is het meest weerzinwekkende, het meest vulgaire woord dat bestaat. Want het woord 'liefde' is het meest misleidende woord in het bestaan.

Als het woord 'liefde' werd uitgesproken, ondersteunde het doorgaans de manifestatie van kindermisbruik, molest van kinderen en verkrachting in deze wereld.

Het woord 'liefde' bestaat uit het geluid en de symbolen van de verbindingen tussen bewustzijnsystemen, die in deze wereld 'relaties' worden genoemd. Het woord 'liefde' betekent dus de verbinding tussen twee of meer systemen, die gelijk staan aan 'relaties'. Daarom is 'liefde' gelijk aan het samenkomen van bewustzijnsystemen in een relatie, die elkaar ondersteunen bij een bepaalde taak.
Daarom adviseer ik om niet langer het woord 'liefde' te gebruiken, omdat liefde niet bestaat.

Liefde is de grootste en meest voorkomende illusie, die in deze wereld bestaat. Dat is ook de reden, waarom het woord 'liefde' zo vaak werd gebruikt door 'Kryon'. De 'Kryon', die kennelijk op dit moment nog channelt, is het menselijk bewustzijnsysteem van het onbewustzijn, dat nog afdoende zal worden opgeruimd. De reden, waarom hij het woord 'liefde' zoveel gebruikte was, omdat hij met het woord 'liefde' signalen uitzond van bepaalde informatie in het bestaan via de roosterstructuur, waarmee hij relaties creëerde tussen systemen, want systemen kunnen niet op zichzelf functioneren. Systemen hebben relaties nodig waarmee ze zich verbinden om effectief en op de juiste wijze te kunnen functioneren en om te kunnen bestaan.

Met andere woorden, systemen kunnen niet bestaan zonder een of andere vorm van relatie, die tot stand komt door het woord 'liefde'.

Dat is dus de reden, waarom het woord 'liefde' bestaat.
Het woord 'liefde' is systeemtaal. Liefde is het woord van een geluidservaring, die systemen activeert, zodat systemen zich verbinden in een relatie, omdat ze niet in hun eentje kunnen functioneren.

Dus mensen, als jullie het woord 'liefde' uitspreken, dan weet je, dat je systeemtaal spreekt, dat je een systeem bent en dat je niet in staat bent om alleen te functioneren. Dus je spreekt over het woord 'liefde' omdat je op zoek bent naar een ander systeem om dat vast te houden, omdat je zonder een ander systeem niet kunt functioneren in een relatie met één of meer andere systemen in je bestaan als systeem.
En dus mensen, wat je kunt doen is vergeving, nee, weet je, vergeving is niet eens noodzakelijk.
Ik zou je willen adviseren om gewoon het woord 'liefde' niet langer te gebruiken. Weiger het woord 'liefde' te gebruiken. En als je het woord 'liefde' gebruikt, pas dan vergeving toe:

"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan het woord 'liefde' uit te spreken."
"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan het woord 'liefde' aan te zien voor de noodzaak een relatie te hebben om te kunnen bestaan."
"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan om systeemtaal te bezigen door het lef te hebben het woord 'liefde' te gebruiken."
"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan te geloven in de illusie dat liefde werkelijk bestaat."
"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan mezelf te bedriegen door te geloven dat liefde bestaat."
"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan mezelf te bedriegen en te geloven, dat ik in deze wereld een 'relatie' nodig heb om te kunnen bestaan.”
"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf niet heb toegestaan te realiseren, dat ik alleen sta als alles als één."
"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf niet heb toegestaan te realiseren, dat ik door het woord 'liefde' uit te spreken een ander systeem nodig heb en naar een ander systeem verlangt om een verbinding
tot stand te brengen in de vorm van een relatie om in staat te zijn in deze wereld te existeren."
"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan de lust naar liefde te ontwikkelen, om naar liefde te hunkeren, omdat ik mezelf in mijn eentje niet aanvaard als gewoon mezelf."

En zo ga je door. Je gaat door met vergeving voor de woorden, liefde, relatie, connectie, associatie - alles wat je kunt vinden. Kijk rond in je omgeving naar alles waarmee je een relatie onderhoudt. Want alles dat een 'relatie' in je hoofd vormt naar het model van de liefde en waarmee je niet één bent, maar waarvan je als een SYSTEEM bent afgescheiden en waarmee je een 'relatie' wilt hebben om 'liefde' te ontwikkelen, omdat je schijnbaar niet alleen kunt existeren, moet worden losgelaten in de vorm van vergeving.

Het draait dus allemaal om alleen zijn.

Mensen, die schijnbaar 'liefhadden', die kennelijk in 'de liefde' geloofden, die in al die rotzooi geloofden, zijn bang om alleen te zijn. Zo simpel is dat. Dus je uitgangspunt moet duidelijk zijn. Je moet in staat zijn alleen te staan.

"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf heb toegestaan om bang te zijn om alleen te staan."
"Ik vergeef mezelf, dat ik mezelf niet heb toegestaan te realiseren, dat ik bang ben om alleen te staan en in plaats van die angst onder ogen te zien ik liever een relatie aanknoop met iets buiten mezelf en dat 'liefde' noem."

Dus mensen, schrap dat woord 'liefde' uit je spraakgebruik en geloof er niet langer in, want liefde bestaat niet. "Onvoorwaardelijke liefde" is een idee, een constructie, een prachtig ding in het bestaan in deze wereld. Vertel mij eens, kijk rond in deze wereld, zie je ergens iets moois? Er is niet één ding. Hoe kan liefde bestaan in een wereld als deze? Dat is onmogelijk.
Dus 'liefde' is op dit moment systeemtaal.
En als het in je zit, vergeet het dan en elimineer het uit je hoofd. Heb niet het lef om liefde te ervaren, want het is een gesystematiseerd emotionele ervaring, die probeert een relatie aan te leggen uit angst om alleen te zijn. Alleen systemen zijn bang om alleen te zijn, mensen! Zorg dat je uitgangspunt duidelijk is, voordat je met dit proces begint. Zorg dat je in staat bent om alleen te staan als jezelf in jezelf als wie je bent en dat je niet de relaties in je omgeving of in je wereld onder controle houdt, die je verbinden door middel van zogenaamde liefde.

Dank je wel. Dit is het Ontwerp van het Systeem van de Liefde.
Veel plezier!

Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.