dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Het ontwerp van Wreedheid jegens Dieren

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
29 oktober 2007

H

allo, dit is het ontwerp van wreedheid jegens dieren communicerend over de manifestatie van wreedheid in en van het verenigd bewustzijnsveld waarin de mensen in en van deze wereld zichzelf ervaren.
Wreedheid jegens dieren is het balanceren, is de manifestatie van het balanceren binnen de polariteiten 'wipwap' van het mindbewustzijnsysteem dat zich manifesteert in en als het verenigd veld van deze systematische bewustzijnsrealiteit.

En ik ben hier om uit te leggen hoe dat precies werkt en hoe ieder en elk mens individueel verantwoordelijk is voor het bestaan van en het zich manifesteren van wreedheid jegens dieren in deze wereld.
Zoals eerder uitgelegd, bestaat het verenigd bewustzijnsveld door de onderlinge aaneengesloten verbinding van de onbewuste minds van de gehele mensheid samen. Alle mensen als mindbewustzijnsystemen zijn onderling verbonden en manifesteren en creëren samen het verenigd bewustzijnsveld.
Daar jij een mind hebt, en dus denkt, voelt of toegeeft aan emoties, ben jij verantwoordelijk voor elk en ieder mens zoals elk en ieder mens individueel verantwoordelijk is voor deze hele wereld zoals die ervaren wordt.

Dus hoe en waarom precies wordt wreedheid jegens dieren geaccepteerd en toegestaan om te bestaan in deze wereld en hoe manifesteert het zich precies? Het is heel simpel eigenlijk - mensen beschouwen dieren als inferieur, mensen zien de dieren als minder dan, mensen zien zichzelf als superieur aan het Dierenrijk. Het Dierenrijk kan niet praten, het Dierenrijk kan niet denken, het Dierenrijk kan zichzelf niet ervaren...

En door deze grondbeginselen van vooronderstellingen en geloof en oordeel in de mind van de mensen, denken, beschouwen en geloven zij dus dat dieren stom en dom zijn, en dat de mensheid de Almachtige Grootheid van deze wereld is en daarom het recht heeft om met dieren om te gaan zoals ze willen, zoals het ze behaagt.


I

k heb een interessant gezichtspunt voor jullie en dat is dat het Dierenrijk meer gewaar is dan jullie zijn. Het Dierenrijk heeft meer gewaarzijn dan elk en ieder mens afzonderlijk in deze wereld. Hun expressie is aan het veranderen, ze naderen een manifestatie van het doen van één verklaring. Ze accepteren niet en staan mensen niet toe om hen te behandelen en te schaden alsof zij gewoon maar een dier zijn dat in deze wereld ronddwaalt zonder ook maar een doel of reden, op welke manier dan ook. Dit wordt niet langer geaccepteerd en toegestaan. En door die afscheiding door de mens van de dieren, doordat mensen zichzelf beschouwen als superieur en hoog boven al het andere alleen maar omdat zij denken en emoties en gevoelens hebben, kijken zij letterlijk neer op het Dierenrijk. Door dát te accepteren en toe te staan in jezelf, accepteer je en sta je wreedheid jegens dieren in deze wereld toe.

Plaats jezelf voor een moment als het dier in deze wereld, als het Dierenrijk in deze wereld. Ervaar jezelf in een dag van het leven van het dier. En dan alleen besef je hoe de mensheid het Dierenrijk behandelt. Het is wreed, weerzinwekkend en beschamend op z'n zachts gezegd. Want dieren zijn wezens in een andere gemanifesteerde vorm van expressie. Het Dierenrijk is onschuldig, zij zijn hier, dit is hun wereld waarin zij zichzelf onvoorwaardelijk beleven en uiten.

Het zijn de menselijke wezens in deze wereld die deze wereld vernietigen, die niet onvoorwaardelijk leven, die niet leven in eenheid en gelijk als het bestaan als schepping. Altijd willen overleven, alleen maar levend om te overleven, voor geld, relaties, sex.


M

ensen, er is één beslissing en één keus waar je voor staat en dat is: je gaat of hier leven in en als eenheid en gelijkheid met het hele bestaan inclusief het Dierenrijk, of je gaat verder met je proces in het hiernamaals. Elk en ieder mens zal ofwel zijn proces hier voortzetten in deze wereld als hij eenheid en gelijkheid manifesteert als ervaring van wie we zijn als Hemel op Aarde, ofwel je besluit dat je het niet zult redden, dat je niet in staat bent om te leven in en als eenheid en gelijkheid met het gehele bestaan en op te staan voor alles als één en gelijk als leven - dan zul je jezelf beleven in de dimensies.

Maar het Dierenrijk, de natuur, dit fysiek gemanifesteerde bestaan heeft er letterlijk genoeg van, we hebben er allemaal genoeg van. Omdat jullie door deze wereld heen zijn gegaan alsof niets ertoe doet. Het maakt wel uit, wat belangrijk is, is hoe jullie het Dierenrijk behandelen - de wreedheid naar dieren, de wreedheid naar jezelf. En de dieren zijn onvoorwaardelijk in hun expressie. Zij zijn jullie en zij zijn één met en als jullie.

Ik stel voor, mensen, dat jullie in eenheid en gelijkheid gaan staan met de natuur en het Dierenrijk in heel dit bestaan. Om jezelf de kans te geven jezelf te ervaren als wie je bent in eenheid en gelijkheid als leven - om jezelf geboren te laten worden als leven uit het fysieke als de boom van het leven.

Dank je wel, dit is het Ontwerp van Wreedheid jegens Dieren.

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.