dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Moeder Natuur 1. over de veranderingen op Aarde

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
6 augustus 2007

H

allo wereld, hier spreekt Moeder Natuur door het interdimensionale portaal.
Ik steun de bijen in deze wereld als een uitdrukking van mezelf, als één met mezelf, zoals ik ben, en ik en Vader Lucht kregen de gelegenheid om door dit portaal te communiceren. Zoals de bijen eerder hebben laten weten, is iedere expressie in het bestaan in staat te communiceren. En hier zijn we dan. Ik ben Moeder Natuur en je hebt de bijen en Jezus, die hier komen praten.

Ik ben hier gekomen om te spreken over de gebeurtenissen die zich in deze wereld zullen gaan voltrekken en dat is vooral bedoeld om de mensheid te helpen en te assisteren om wakker te worden. Dat zal gebeuren op een manier die niemand verwacht, die niemand ziet aankomen. Er komt een immense opeenstapeling in het weer van stormen, tornado's, vulkanen, aardbevingen, uitbarstingen, branden en een vernietiging van de infrastructuur van landen in de wereld en van gebouwen, die mensen nodig hebben om in deze wereld als verslaafde "bewustzijnsystemen" te kunnen overleven.

 

W

elke stelling zetten we neer? Wij zeggen: "Tot hier en niet verder". Wij staan op, want de mensheid kan niet langer doorgaan als verslaafde bewustzijnsystemen. Kijk eens wat jullie doen met deze wereld. Valt jullie niets op? Hebben jullie het niet gezien?
Ik denk van niet, omdat jullie "systemen" dat doen. Jullie doen het jezelf aan en jullie doen het de wereld aan - en het kan jullie niets schelen! Dat is wel duidelijk!

Als verkrachting nog steeds kan bestaan, als kindermisbruik in al zijn vormen en uitdrukkingen kan voortduren, als misbruik en uitroeiing van dieren kan plaats vinden en als het slachten van dieren kan blijven bestaan, dan laten jullie het toe! Hoe kan het anders bestaan dan omdat jullie het zelf toelaten?
Mensen, dit is jullie wereld en ook van ons in de dimensies, maar wij zijn daar niet meer. Weet je wat? Het is alles wat wij hebben en het is alles wat jullie hebben! Nu zijn wij hier en dit is alles wat overblijft. De dimensies zijn nu hier op Aarde en bevinden zich in de mensen.

Met andere woorden, als de mensheid niet tot bezinning komt, zal er helemaal niets overblijven. Er zijn geen dimensies meer, want het dimensionale bestaan is een teken van afgescheidenheid van het Zelf.

Dus de hulp van de Natuur om de mensen wakker te schudden zal plaats vinden door middel van destructie van datgene, waarin jullie vertrouwen hebben gehad, datgene wat jullie heeft gesteund in jullie bestaan als verslaafde bewustzijnsystemen. Want alleen dan, wanneer jullie alles kwijt zijn, zullen jullie waarschijnlijk luisteren. En zo niet, dan duiken jullie in een staat van pijn, verdriet en droefenis, waaraan jullie ten onder gaan en dat zal dan prima zijn!

 

E

r komen geen mooie "lala" praatjes meer van ons uit de dimensies. We spreken nu rechtstreeks tot jullie en zeggen: "Kijk naar deze wereld! Kijk naar jezelf! Kijk in de spiegel!" Want dat is de oorzaak van deze wereld en dat geldt voor ieder van jullie afzonderlijk. Jullie laten dit allemaal gebeuren door je gedachten, door je deelname aan emoties en gevoelens en aan de puinhoop die in deze wereld bestaat. Het is een absolute aantijging, als je ziet dat de kinderen, de sterfte en het onnodig slachten van dieren te wijten is aan jullie! Of je er nu rechtstreeks in participeert, of niet! Het kan alleen collectief in de mensheid bestaan, als iedereen het ermee eens is dat het bestaat!

 

Dus ons standpunt is absoluut en dat zal het blijven, totdat jullie beginnen te luisteren. Jullie kunnen het dus zo moeilijk en zo gemakkelijk maken als... als het je wordt gemaakt. Wij zijn hier en dat is het. Wat wij zullen aanvaarden en toelaten en wat we niet zullen aanvaarden en toelaten... jullie moeten deze door het bewustzijn verslaafde wereld definitief achterlaten, die door de mensen op dit moment op gang wordt gehouden. En als jullie niet luisteren, welnu, dan zal vernietiging je deel worden en zal je alles verliezen. Dit is het proces dat de mensen moeten doorgaan om te gaan luisteren, om te gaan zien en te gaan realiseren, dat wat jullie doen niet alleen schade bij jullie zelf aanricht, maar ook bij de kinderen die komen, de wereld, de dieren, en de natuur in al haar expressies.
Dus stop, mensheid. Ga inzien, ga horen en ga je realiseren waarmee jullie bezig zijn, omdat jullie anders alles kwijt raken.
Dank je.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.