dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Zelfmoord, jezelf verwijderen

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font

4 januari 2008
tekst van video - video kun je hier te bekijken


Praktische gevolgen van Zelfmoord


H

allo allemaal, dit is Jack.We praten over de praktische gevolgen van zelfmoord.
Laten we eerst de ideeën aan de kant schuiven die bestaan in de wereld over zelfmoord plegen; dat al je problemen zullen verdwijnen... dat je rust en vrede zult hebben... dat alles voorbij is, dat alles stopt... dat het een gelukzalige, hemelse ervaring zal zijn van oneindige rust... ik zal geen aardse zorgen meer hebben... Sereen, kalm...
Nee, het is niet zo, op geen enkele manier.
Ten eerste als je zelfmoord pleegt zal er dit gebeuren - begrijp dat als je zelfmoord pleegt, je het volgende doet:
1. onoprecht zijn met jezelf
2. weglopen
3. geloven en voelen dat je niet in staat bent om werkelijk om te gaan met dat waar je verantwoordelijk voor bent van jezelf en in je wereld door de door jezelf toegestane en geaccepteerde deelname aan en in de 'mind'. Bang om je verantwoordelijkheid te nemen voor wat je hebt geaccepteerd en toegestaan in jezelf en in de wereld, door toegestane en geaccepteerde deelname aan de mind, die je ervaringen manifesteert waardoor je jezelf ontdekte wat leidde tot je overweging om jezelf te verwijderen van deze wereld.

 

A

an alle mensen die overwegen om zelfmoord te plegen omdat het allemaal teveel wordt en je niet meer kunt leven met jezelf en je denkt dat als je zelfmoord pleegt je eindelijk kunt ontsnappen aan deze wereld en wat je ervaart in jezelf, dat er een eind aankomt als je zelfmoord pleegt...
Dat gaat niet gebeuren, want als je 'overgaat' zul je ontdekken dat alles, alle redenen en aanleidingen om te rechtvaardigen waarom je zelfmoord pleegde, er nog steeds zullen zijn wanneer je in de dimensies bent nadat je jezelf met opzet van deze wereld hebt verwijderd. Er zal niets veranderen. Absoluut niets!

En, om het wat pikanter te maken, je zult jezelf tienmaal meer intens, uitgebreider en nadrukkelijker ervaren vergeleken met de manier waarop je jezelf ervaart in deze wereld. het zal dus tienmaal erger zijn. Waarom? Om je te realiseren dat de huidige situatie waarin je je bevindt niet gaat om de omstandigheden, het gaat niet om waar je je bevindt in deze wereld, het gaat niet om de mensen, het gaat niet om de wereld, het gaat niet over iets anders of iemand anders, maar om wat jij hebt toegestaan en geaccepteerd om te bestaan in jezelf.
Kijk maar eens. Het is onmogelijk voor dit kussen hier om mij te beïnvloeden op welke manier dan ook. Dit kussen is nu in mijn omgeving - de omgeving waarin je bent heeft niets te maken met de ervaringen in jou. Het is de door jouw toegestane en geaccepteerde deelname aan de mind. Die creëert je ervaring en dan draait je mind in rondjes met allerlei redenen en rechtvaardigingen en excuses die logisch lijken, waarom je zou moeten overwegen om jezelf te verwijderen van deze wereld.

 

M

ensen, begrijp de simpelheid van de situatie: het zit allemaal in je hoofd, het is je mind, dat is een systeem. Het is niet jij wie je werkelijk bent die overweegt zich van de wereld te verwijderen. Dus wat ik zeg is dat het volkomen nutteloos is om jezelf te verwijderen van de wereld, want er zal niets stoppen, aan niets komt een einde, je zult nog steeds ervaren wat je ervaarde, gegarandeerd tien keer zo erg, mocht je overwegen jezelf te verwijderen van deze wereld. Want je kunt niet ontsnappen aan jezelf, je kunt niet van jezelf weglopen, je kunt je niet verbergen voor jezelf. Je zult jezelf onder ogen moeten komen. Je zult je verantwoordelijkheid onder ogen zien om op te staan in jezelf en niets minder te accepteren of toe te staan dan wie je werkelijk bent, of je dat nu hier doet of in de dimensies. En het is veel simpeler, gemakkelijker, directer, stabieler om het hier te doen, in deze wereld, waar je nu bent. Pas je proces hier toe, sta op hier, neem verantwoordelijkheid hier... Het is de meest simpele stap om te nemen! Al wat je doet is je deelname aan de mind stoppen. Dat is alles. Stop gewoon met de gedachten! Beëindig ze! Je kunt het, echt!

Iedereen die nu voor zijn computerscherm zit, als er een gedachte opkomt, nu, probeer het uit, het is een simpele oefening: STOP. Zeg van binnen: STOP. Zo simpel is het, echt! De mind heeft de neiging om alles meer te laten lijken dan het is. De dingen groter te laten lijken dan ze werkelijk zijn. En dan geloof je je mind en dan gooi je jezelf in allerlei emoties, gevoelens, reacties, gedachten en het lijkt op WOIII - constant en continue ervaringen in jezelf en jij staat het toe en accepteert het.

Stop ermee! Gewoon stoppen. Sta op - tot hier en niet verder. Haal diep adem. Ik accepteer dit niet. Ik neem nu de leiding over mezelf. Ik bestuur nu mijn wereld. En door dit te doen, garandeer ik je dat je de onzinnigheid beseft van zelfs maar te overwegen om jezelf van deze wereld te verwijderen. Dus besef dat je ook wanneer je jezelf van deze wereld verwijdert, bijvoorbeeld omdat je niet meer tegen je familie kon, je familie zat je voortdurend op je nek, etc... Wat er zal gebeuren is, je komt in de dimensies, je zult jezelf nog precies zo ervaren als hier op Aarde, je gaat door bepaalde specifieke processen van zelfvergeving en toepassing, en dan zul je naar de Aarde moeten terugkeren, reïncarneren in weer zo'n zelfde situatie, het opnieuw onder ogen zien. In deze praktische toepassing, je bent in deze wereld, om er zeker van te zijn dat je jezelf hebt geassisteerd en ondersteund volgens de natuur van jezelf in de dimensies. Dus je zult terugkomen en er weer voor staan, in elk geval. Dus het is nergens goed voor om jezelf van de wereld te verwijderen, om welke reden dan ook. Sta op hier, zie jezelf onder ogen, neem je verantwoordelijkheid en wees niet stom.

Dank je.
omhoog


 


Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.