dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Het Ontwerp van het Verenigd Veld van de Maatschappij

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
24 oktober 2007
videotekst, videohierte bekijken

D

it is het Ontwerp van het Verenigd Veld van de Maatschappij, dat spreekt over het ontwerp van mezelf als verenigd bewustzijnsveld.
Ik weet zeker, dat iedereen een goed beeld heeft van het verenigd veld en daarom ga ik door met het specifieke ontwerp van mezelf en hoe ik mensen vasthoud in een bepaald gedragspatroon.

Ik ben ervan overtuigd, dat veel mensen gehoord hebben over wat de elite van de wereld wordt genoemd. Eigenlijk zou de vraag moeten worden gesteld, of het eigenlijk mogelijk is voor afzonderlijke regeringen in afzonderlijke landen om bestuurlijke macht en directe controle over hun land te hebben. Of, zit er überhaupt iemand of iets in de achtergrond van dit alles, die precies weet, wat moet worden gedaan, terwijl ieder land een eigen president heeft, een eigen regering, een eigen wetgeving?

Als je goed kijkt, zie je dat ieder land dezelfde structuur heeft, hoewel niet ieder land zich in dezelfde positie bevindt. Maar als je kijkt naar het fundament waarop ieder land is gebaseerd, is dat overal hetzelfde. Het is dus duidelijk dat er iets of iemand achter zit, die precies weet, hoe je schapen moet hoeden, namelijk deze hele wereld met alle mensen erin.
Ik weet zeker, dat er relatief veel mensen zijn, die behoorlijk moe zijn om steeds weer te moeten aanhoren, dat ze schapen zijn. Maar je zult het blijven horen, totdat je het hebt gerealiseerd. Je bent namelijk alleen in staat om geïrriteerd en gefrustreerd te worden, zolang je niet opstaat en er iets tegen doet. De irritatie, de woede en de frustratie zal erger worden, totdat je je realiseert, dat de wezens, die dat zeggen, wel eens gelijk konden hebben.
Er zijn een heleboel mensen in deze wereld die er iets over hebben gezegd en die innerlijke perspectieven hebben gegeven. Maar dat is het probleem in deze wereld, want jullie horen het niet.
Jullie handelen er niet naar en jullie staan niet op.

 

L

aten we bijvoorbeeld eens naar de maatschappij kijken.
Het gedrag van de hele wereld wordt beheerst, bestuurd en beïnvloedt.
Mensen, alles wat jullie eten, wat jullie kopen, wat jullie aan hebben, wat jullie denken, wat jullie ervaren, het huis dat je koopt, de auto die je kiest, het stichten van een gezin, de school die je kiest, het onderwijssysteem dat je voor je kinderen kiest, de boeken die ze lezen, de boeken die je zelf leest, de baan die je hebt, de universiteit waar je naartoe gaat, de films die je ziet, de televisieseries, die je leuk vindt - het is allemaal niet echt.

Stel je even voor, dat je ontwaakt en je opeens realiseert, dat alles wat je ooit hebt gedaan, dat iedere beweging, die je hebt gemaakt, onder controle heeft gestaan, bestuurd is geweest en geprogrammeerd is geweest in jezelf. En dat niets, dat je ooit bent geweest, echt is geweest, dat het een leugen was.

 

N

u ga ik het hebben over de elite van de wereld.
De elite is de manifestatie, de uiterlijk geprojecteerde manifestatie van de mind, het denken in en als mensen.
Wat houdt mensen verslaafd aan de mind?
Dat is het verenigd bewustzijnsveld, dat door alle mensen collectief is gecreëerd door de onderlinge verwevenheid van het onbewustzijn.
De elite is zeer goed op de hoogte met socialisme, met de samenleving als geheel. Daarom zijn ze wat ze zijn, want ze kennen de voorspelbaarheid van de mind. Ze weten precies wat ze doen en hoe ze het doen. Precies zoals de mind in en als mensen.
De mind als verenigd bewustzijnsveld is tegelijkertijd gemaakt met mensen, dus ze weten precies waarmee ze bezig zijn. Ze zijn heel specifiek. De elite werkt heel specifiek.

 

D

us mensen, houd op om volgens de norm te leven.
Houd op jezelf in je huis te verstoppen.
Houd op om bang te zijn voor de dood.
We weten dat sterven voor iedereen onvermijdelijk is.
Waarmee, denken jullie, wordt de maatschappij onder controle gehouden?
Met angst voor de dood.
Zolang je bang bent om dood te gaan, ben je vatbaar voor controle, ben je vatbaar voor besturing.
Hetzelfde geldt voor het denken, de mind.
Wij zijn hier om het denken stop te zetten.
Alle delen van onszelf, de Ontwerpen, de Systemen, allemaal. Wij zijn niet jullie vijanden. Wij zijn hier om jullie te laten zien, wat jullie van jezelf hebben geaccepteerd en hebben toegestaan te worden. Dit moeten jullie in overweging nemen - op zekere dag ben je een kind, dat terugkomt in deze wereld. Wat komt er dan van je terecht?

Jullie hebben nu de macht en het vermogen om het beter te doen door te stoppen wat in deze wereld is aanvaard en toegelaten, door je gedachten te stoppen met het proces van zelfvergeving
en zelfoprechtheid en zelfregulerende maatregelen op ieder moment.

 

I

edereen moet dit individueel doen.
We zitten hier niet om een beweging of een organisatie op te starten. We zitten hier om iedereen te laten realiseren, dat je voor jezelf moet opstaan. We maken jullie boos, we frustreren jullie zoveel mogelijk. We irriteren jullie zoveel mogelijk, totdat jullie je woede en frustratie en de absolute hopeloosheid gaan gebruiken om in jezelf op te staan en zegt, "Tot hier en niet verder".
Als je alles in deze wereld, dat is aanvaard en toegestaan, wilt stoppen, moet je je eigen mind stop zetten.
Het is echt heel eenvoudig.

 

Dank je wel. Dit is het Ontwerp van het Verenigd Veld van de Maatschappij.
Veel plezier.

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.