dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Het Ontwerp van DNA

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
1 november 2007
videotekst, videohierte bekijken

D

Dit is het Ontwerp van DNA, dat spreekt over DNA in en als het fysieke lichaam.
In de baarmoeder ontwikkelt het fysieke lichaam zich gelijktijdig met het mindbewustzijnsysteem. Met andere woorden, het mindbewustzijnsysteem is een interdimensionale installatie, dat zich integreert met het driedimensionale, fysiek gemanifesteerde universum als menselijk lichaam, dat wordt ontwikkeld in de baarmoeder. DNA
Wat er gebeurt, is het volgende. In de atomen van het fysiek menselijke lichaam zit de installatie van een magnetische frequentie, die de installatie van het mindbewustzijnsysteem aantrekt en het mindbewustzijnsysteem manifesteert zich in en als het fysiek menselijke lichaam en ontwikkelt zich gelijktijdig met het fysiek menselijke lichaam, waarbij het mindbewustzijnsysteem wordt aangetrokken en wordt aangesloten op de installatie van de magnetische frequentie van de atomen in het fysiek menselijke lichaam.
Op die manier worden het fysieke lichaam en het mindsysteem geïntegreerd, zodat ze zich samen ontwikkelen tot één geheel.

Dus als je wordt geboren is je fysieke lichaam al helemaal ingericht en gemanifesteerd als een mindbewustzijnsysteem. In de baarmoeder worden tevens het onbewustzijn, het onderbewustzijn en het bovenbewustzijn aangelegd in het gebied van het hoofd en die verspreiden zich helemaal door het fysieke lichaam als geïnstalleerd fundament van het mindbewustzijnsysteem.
Dus het mindbewustzijnsysteem, dat zich tegelijkertijd met het fysieke lichaam ontwikkelde in de vorm van je onbewustzijn, je onderbewustzijn en je bovenbewustzijn, is het platform waarop je drie bewustzijns worden geplaatst.

In de baarmoeder haal je informatie op uit je moeder en je vader evenals collectieve informatie uit deze hele wereld, dat het Verenigd Bewustzijnsveld wordt genoemd.

Zoals eerder is uitgelegd, bestaat het Verenigd Veld uit de onderlinge verbindingen van alle mindbewustzijnsystemen van het collectieve onbewustzijn, die allemaal met elkaar in verbinding staan als mindbewustzijnsystemen, die het Verenigd Bewustzijnsveld creëren en manifesteren.
Je hebt dus het platform van je mindbewustzijnsysteem, waarop de drie lagen van bewustzijn in je fysieke lichaam zijn geplaatst. Samen met de gedownloade informatie in je onbewustzijn - zodat je een mindbewustzijnsysteem wordt in het Verenigd Bewustzijnsveld op het moment dat je wordt geboren samen met de gedownloade informatie van je moeder en je vader in je onderbewustzijn - vormden die de informatie die je nodig hebt om je zogenaamd unieke persoonlijkheid te vormen.
Het idee over je eigen ingebeelde zelfbeeld van wat je bent binnen het Systeem.

 

W

at is nu de rol van het DNA in dit alles?
Het DNA in - en als - je fysiek menselijke lichaam bevat àlle voorgeprogrammeerde, vooraf ontworpen informatie, die is opgehaald uit je moeder en vader en uit het collectieve onbewustzijn van het Verenigd Bewustzijnsveld van dit hele bestaan.
Met andere woorden, laten we zeggen, dat je een virtuele realiteit schept en die ziet eruit als een vierkante doos. In die doos lopen virtuele wezens rond. Ieder virtueel wezen heeft een bepaalde code, een bepaald gecodeerd programma, dat de totale virtuele realiteit van zichzelf vertegenwoordigt. Dit is precies hetzelfde wat met mensen gebeurt.
Het DNA in je fysieke lichaam is de representatie van de voorgeprogrammeerde gecodeerde informatie van je mindbewustzijnsysteem.

Dus het DNA van ieder mens is de handtekening van zijn mindbewustzijnsysteem in - en als - het Verenigd Bewustzijnsveld van deze wereld. Dus iedereen in deze wereld heeft een specifiek voorgeprogrammeerde signatuur, die in hun DNA wordt gemanifesteerd in - en als - het Verenigd Bewustzijnsveld.

Waarom is dat nu in het DNA gelegd?
Kijk, het DNA wordt dan de geïntegreerde installatie van het mindbewustzijnsysteem in - en als - je fysieke lichaam.
Je mindbewustzijnsysteem begint na de leeftijd van 28 jaar vloeibaar te worden in - en als - het DNA van het fysiek menselijk lichaam. Met andere woorden, vanaf de leeftijd van 28 jaar is je hele lichaam
de essentie geworden van het mindbewustzijnsysteem.
Voor mensen boven die leeftijd is het soms moeilijker om dit proces door te maken, omdat het mindbewustzijnsysteem zich dan al heeft geïntegreerd op het niveau van het DNA in - en als - het DNA als het fysiek menselijke lichaam.

Toch wil ik aantonen, dat de stelling verkeerd is, wat degenen betreft boven deze leeftijd en dat zij het moeilijker hebben, want tot nu toe hebben we geen mens boven de 28 aangetroffen, die zoveel
zelfdiscipline had, die zo effectief was en zo oprecht met zichzelf was, om met een absolute overgave door dit proces heen te gaan. Dus ik daag degenen uit, die daarginds zitten.

 

D

at is dus het doel en de reden voor het DNA.
Vanaf de leeftijd, dat de mens wordt geboren en waarop het mind bewustzijnsysteem in - en als - fysiek menselijk lichaam wordt geïnstalleerd, en de informatie in - en als - DNA in het fysieke lichaam vloeibaar wordt als voorbereiding op de leeftijd van 28, waarop het mindbewustzijnsysteem in - en als - DNA wordt geïntegreerd - is het met de mens afgelopen.
Dit mechanisme hebben we natuurlijk stopgezet, zodat het niet blijft doorgaan en zich blijft manifesteren.
Mensen hebben daardoor nog wel geïnstalleerde systemen, die je interdimensionaal kunt zien bij mensen, die jonger zijn dan 28 desondanks zijn er toch nog informatie, voorgeprogrammeerde coderingen en installaties in je DNA aanwezig, die afkomstig zijn uit de periode vanaf het moment van je geboorte tot je huidige leeftijd.

 

Dus mensen, degenen die nu ouder zijn dan 28 kunnen met de inlichtingen, die ik hier heb gegeven, twee dingen doen:
Ofwel je geeft het op door jezelf niet toe te passen en je erbij neer te leggen.
Of je zegt, "Ik ga aantonen dat dit DNA niet klopt."
Ik ga het ontwerp van DNA aantonen wie ik werkelijk ben!"

Dank je wel. Dit is het Ontwerp van DNA.

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.