dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Het Ontwerp van Lichtstrijders

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
1 november 2007
videotekst, videohierte bekijken

D

it is het Ontwerp van Lichtstrijders, dat spreekt over lichtstrijders.
Je zult je afvragen, wat zijn lichtstrijders? Lichtstrijders zijn de mensen, die opstaan voor licht en liefde.
"Ik ben licht. Moge het licht van de Ene, de Meester met je zijn."
"Het Licht is de vrede, de zegen en de liefde van de universele Godmeesters essentie, dat mij hier helpt en steunt en leidt. Wees het Licht!"
"Het Licht is met je. Het Licht is je Meester. Het Licht is je God."
"Het Licht is je heiland. Het Licht zal je helpen. Vertrouw op het Licht!"
"Wees de Strijder van het Licht. Verdedig het Licht. Bescherm het Licht."

Aan de mensen die geloven dat het licht van liefde, eer, vrede, zegen, schoonheid en grootsheid bestaat wil ik één vraag stellen: Wat zou je doen, als het Licht niet zou bestaan? Wie zou je zijn? Zou je blijven bestaan? Zou je in staat zijn in deze wereld te blijven bestaan zonder het "Licht"?

Mensen, ik zou jullie willen vragen om je overtuigingen, ideeën en waarnemingen in deze wereld te herzien en te beginnen om je gezonde verstand te gebruiken. En dat is als volgt.
Als er een geloof bestaat over iets dat groter, diepgaander en machtiger is buiten jezelf en waarin je je hele bestaan hebt gelegd, al je vertrouwen en als dat 'iets' hier op geen enkele manier zou zijn, wie zou je dan zijn, wat zou je doen, hoe zou je jezelf ervaren?
Het is opmerkelijk, dat zoveel mensen geloven in licht, in liefde, dat ze geloven in positiviteit, dat ze geloven in de waargenomen illusies van Grootmeesters, Opperwezens en Engelen, die het bestaan beheersen, die het bestaan besturen, terwijl je al je geloof, hoop en vertrouwen in hun handen legt.

 

D

at is mijn vraag, die ik aan zulke mensen wil stellen: wie zou je zijn, als je erachter komt, dat deze wezens niet bestaan? Wat zou je doen?
Deze vraag stel ik, opdat mensen die in zulke manifestaties van het Licht geloven, zich gaan realiseren, dat ze niet bestaan en nooit hebben bestaan. Die mensen zullen dat hier op Aarde realiseren of in het hiernamaals. De reden dat ik vraag, wie zou je zijn en wat zou je doen, als ze niet zouden bestaan is, om je te laten inzien, dat wie je bent afhankelijk is van een afzonderlijke bron buiten jezelf. Dat wie je bent zich bevindt in een afgescheiden bron buiten jezelf en als die bron niet zou bestaan, wat dan?
Een andere reden waarom ik dit vraag is om mensen te laten inzien, dat ze verantwoording voor zichzelf moeten
Houd op jezelf als minder te zien dan je werkelijk bent
nemen, want ze zullen zien, dat alles wat ze hebben zijzelf zijn. En dat is hetgeen waarvoor mensen bang zijn om te moeten toegeven, want ze willen helemaal geen verantwoording voor zichzelf nemen. Ze willen niet in zichzelf opstaan, want mensen zijn zich eigenlijk niet bewust, wat ze in zichzelf hebben aanvaard en toegelaten en daardoor worden ze overweldigd door schaamte, spijt en verdriet. Ze verstoppen zich liever achter opperwezens van "licht, liefde en vrede", want ze willen niet weten wat de inherente natuur is in zichzelf een mentaliteit van volstrekt zelfbedrog en oneerlijkheid tegen zichzelf. De waarheid van mensen is niet mooi en niet groots.

 

M

ensen, jullie moeten in het reine komen met de mentaliteit die jullie van jezelf hebben aanvaard. Jullie moeten in eenheid en gelijkheid gaan staan als het totaal van jezelf en ophouden jezelf te verstoppen, ophouden jezelf te rechtvaardigen, ophouden om excuses te zoeken. Dit is de enige manier op uiteindelijk op te staan en datgene wat we hebben aanvaard en toegelaten in onszelf, te stoppen.
Dus al die mensen van Licht en Liefde, met de grootsheid van Opper Wezens en geascendeerde Meesters, enzovoort, word wakker! Jullie worden ofwel hier in deze wereld wakker, of je gaat het je realiseren in het hiernamaals, maar ik kan je aanraden om het hier te doen.
Realiseer met je gezonde verstand hoe stupide het is om te geloven en vertrouwen te hebben in iets dat groter en machtiger is dan jezelf.
Alsjeblieft! Houd op jezelf als minder te zien dan je werkelijk bent.

 

Dank je wel. Dit is het Ontwerp van Lichtstrijders.


omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.