dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Het Ontwerp van Christendom

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
28 oktober 2007
videotekst, videohierte bekijken

H

allo! Dit is het Ontwerp van het Veld van Christendom en ik zit hier om over het ontwerp van het verenigd veld van Christendom in en als dit totale bestaan te spreken.

Er is al eerder uitgelegd, dat het Verenigd Bewustzijnveld bestaat uit de onderlinge verbondenheid van de christusmindbewustzijnsystemen van mensen via hun collectieve onbewustzijn.
Het Veld van het Christendom is nogal een interessante manifestatie.
Iedere religie heeft een eigen roosterstructuur in de vorm van een volkomen gemanifesteerde maatschappij en ieder rooster heeft zijn eigen kleur.

De roosterstructuur van het Christendom in het Verenigd Bewustzijnsveld in de vorm van een gemanifesteerde christelijke samenleving, heeft een zwarte en dieppaarse kleur, het heeft een christelijke signatuur. Die specifieke signatuur heeft een zwarte en dieppaarse kleur wat wijst op de duisternis van macht.
Waarop wijst de duisternis van macht? Of wat betekent dat in het licht van de signatuur van het Veld van Christendom en de roosterstructuur in het Verenigd Veld?
Het is interessant te weten, dat het hele concept van Christendom, dat gelijk is aan God, op zeer grote schaal in het bestaan is misbruikt en waar de meest afschuwelijke en ziekmakende daden zijn gepleegd in de "naam van God".

Ik zit hier om een interessante manifestatie te beschrijven met betrekking tot het Veld van Christendom in en van het Verenigd Bewustzijnsveld. En dat is, dat het Christendom in deze wereld de manifestatie is van bedrog. Dat de maatschappij van het Christendom in de totale roosterstructuur van het Christendom in het Verenigd Bewustzijnsveld bedrog in deze wereld ondersteunt, manifesteert en aanmoedigt.

 

D

e wereld is niet wat hij lijkt - die stelling hebben velen wel gehoord. Er zou een realiteit bestaan achter datgene, wat je ziet en dat aan de mensen in deze wereld wordt gepresenteerd. En dat is precies de installatie van het Christendom.
Het Christendom lijkt een nobel en breed vereerd pad, een levensreis van de mens als een Christen, die leeft met God in zijn zegenrijke hemel. De visuele voorstellingen zijn schitterend, prachtig, en klinken verbazingwekkend. Ze klinken diepzinnig, ze klinken intrigerend voor sommige mensen. Ze gaan naar de kerk, lezen de Bijbel, bidden en leven volgens de Bijbel, leven volgens de religieuze wet, de Wet van God, en dan gaan ze naar de hemel. In de hemel zijn ze gezegend voor de eeuwigheid.

En je hebt natuurlijk ook de zondaar, dat is de duivel en de hel, om te zorgen, dat je op dat pad blijft naar de grootheid van God. Ze maken je bang met behulp van waarschuwingen tegen de hel en de duivel, zodat je als een kudde schapen kunt worden gehoed, die moet worden beschermd tegen de wolven. Zoals honden in de vorm van de duivel de schapen hoeden, waarbij de Christenen door de honden worden gewaarschuwd en vervolgens op het pad naar God blijven.

De hele christelijke ervaring in het Verenigd Veld is dus prachtig. Ga naar de kerk, lees de Bijbel, blijf bidden, leef volgens de

Christus en zijn kudde

Bijbel, leef volgens de wetten van God en je gaat naar God in de hemel, ha fijn.

Maar datgene wat erachter zit en waaruit het Christendom in het Verenigd Veld bestaat en in de roosterstructuur van de christelijke samenleving is een manifestatie van bedrog. Hoezo?
Er is één ding dat mensen zich niet realiseren van Kerken en hun stellingname over religie in deze wereld.
Religies, zoals het christendom, zijn in het bijzonder ontworpen om mensen bezig te houden en ze letterlijk als een kudde schapen te regisseren.
Hoe krijg je mensen georganiseerd? Door organisaties op te zetten. Dan zijn ze ergens mee bezig en zitten opgesloten in hun kleine kooi. Je hebt allerlei verschillende schapen in allerlei verschillende organisaties en op de uitgestrekte open velden worden ze geregisseerd door de wolven en de honden in hun speciaal daarvoor geïnstalleerde hokken en kooien.
Waarom?

 

M

ensen, niets dat jullie in deze wereld beleven is echt. Deze hele wereld is vanaf het begin bedacht.
Er zijn natuurlijk wel mensen die wel weten wat er in deze wereld aan de hand is en die de mensen op een specifieke wijze organiseren en regisseren.

Dus religie, het Veld van het Christendom, ondersteunt het bedrog. Waarom en hoe?
Omdat zijn ware essentie, zijn ware structuur en zijn ware fundament op bedrog is gebaseerd om mensen om de tuin te leiden. Jullie leven volgens het bedrog, dat jullie juist proberen te vermijden, proberen te weerstaan en jullie doorzien dat niet!
Dat is dus het probleem van deze wereld, mensen. Jullie zien niet wat er rechtstreeks voor je eigen ogen afspeelt. Hoe komt dat? Omdat jullie dit zelf al zijn.
Wat is het om wakker te worden? Het betekent, dat je naar je eigen leven kijkt en ziet hoe je leeft en dat je iets gaat opvallen en zegt: "Wacht even, tot hier en niet verder!"
De grootste daad, die een mens kan doen, is zijn eigen realiteit onderzoeken, en vragen te stellen over zijn eigen leven, want daarin vindt hij de rode draad van het bedrog.

Dank je wel. Dit is het Ontwerp van het Verenigd Veld van het Christendom.

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.