dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Kerstkalkoen

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
21 december 2007
....hoe het is om opgegeten te worden....

H

allo, ik ben een, of was een kerstdinerkalkoen. En ik ben hier om te spreken voor al de kalkoenen die nog steeds in leven en welzijn zijn en op dit moment genieten van de ervaring van zichzelf in deze wereld.
Ik ben hier om julle te vertellen over mijn ervaring van opgegeten te worden.

Voordat ik verderga: de kalkoenen en het vlees dat mensen gaan bereiden voor de  Kerstmaaltijd - begrijp dat wat jullie dan eten, dat vlees, de reincarnatie is van jullie geliefden of jullie familieleden. Besef dat wanneer jullie dat vlees eten, dat het vlees de manifestatie is van jullie geliefden of familie of vrienden die zijn overgegaan naar het interdimensionale bestaan. Jullie eten je geliefden, je familie en vrienden op.

Ik was een kalkoen in deze wereld - we worden geboren en we zijn in alles van dit prachtige bestaan en natuur waarin we onszelf helemaal vrij ervaren. Ik genoot van de manifestatie van mezelf als kalkoen.

Jullie eten je geliefden, je familie en vrienden op

En daar komt dan de mens die, blijkbaar omdat hij een mind heeft superieur is, belangrijker dan ons, de dieren, dan mij, de kalkoen.
En weet je, het is erg pijnlijk als jullie ons vasthouden bij onze staart, veren, vleugels, ik bedoel maar, stel je voor dat jij aan één arm wordt vervoerd, heen en weer geslingerd wordt door een ander mens. Of aan je haren, dat is precies de pijn die wij lijden en ervaren. En dan worden we gedood op alle mogelijke manieren, onze veren geplukt terwijl we nog leven, er wordt met ons omgegaan alsof we niets zijn, we zijn slechts voedsel.

 

B

esef mensen, dat de kalkoenen of welke vleesmaaltijd dan ook die je klaarmaakt voor de Kerst, het vlees is van je familieleden, je geliefden en vrienden, geincarneerd in deze wereld - die je opzettelijk verwijdert van deze wereld op de meest onvoorstelbaar wrede en onacceptabele manieren. We lijden zoveel pijn zodat jullie jezelf kunnen voeden, door jullie gulzigheid in wat jullie willen consumeren. Maar geen enkel mens begrijpt werkelijk welke pijn en welk lijden deze dieren ondergaan, alleen maar zodat jullie kunnen eten.

Jullie hebben geen vlees nodig in deze wereld. Mensen, het is niet nodig om je menselijk lichaam te ondersteunen met vlees.

De reden en de enige reden waarom er vlees wordt verkocht als zijnde noodzakelijk voor je lichaam in deze wereld is slechts voor één ding: geld. En dat is alles. Alleen maar om geld.

Besef dat je het vlees dat je eet, eet uit gulzigheid in wat je consumeert, door wat je wilt, wenst en blijkbaar nodig hebt. In plaats van werkelijk te begrijpen en te beseffen wat jullie eten, hoe het op je bord komt en wat het dier geleden heeft zodat jullie het kunnen opeten.

Dus mensen, ik zou nog maar eens goed nadenken voordat je vlees eet. En besef dat wat je een ander aandoet, je zelf ook zult ervaren. Dus alle mensen die nu dieren mishandelen en afslachten en dieren eten zonder in overweging te nemen dat we lijden - dat is het vlees dat op jullie bord ligt, dat is het, alleen voor het geld en geld alleen, dat is alles.

Geen consideratie voor wat de dieren hebben ervaren of moesten verdragen omdat jullie het zelfs niet eens weten, jullie zijn je er niet eens bewust van. Sommige mensen kiezen er voor om onwetend te blijven - je zult jezelf in het volgende leven feitelijk ervaren als een dier dat geslacht en vermoord wordt voor zijn vlees.

 

E

n realiseer je dat de pijn niet stopt. Vanaf het moment dat je lichaam wordt gedood blijft de pijn doorgaan, als jullie het vlees eten en vermalen tussen jullie tanden. Het is uiterst pijnlijk zoals ik zelf ook heb ervaren. Omdat je gewaar blijft, je blijft altijd gewaar. Zelfs tot op het punt dat je in de maag belandt, je wordt uitgepoept, door de wc gespoeld, het riool in - de hele weg ervaren we onszelf.

Alles in het bestaan is gewaar. Wat ik als kalkoen die een Kerstmaal was, zeg: het is niet nodig om het Dierenrijk af te slachten voor het vlees. Het menselijk lichaam heeft geen vlees nodig. Vlees bestaat alleen maar om te worden verkocht om geld te verdienen, voor geld alleen en alleen maar geld en dat is het.

Je denkt misschien dat je vlees eet, of je rechtvaardigt dat je vlees eet, om de proteïnen voor je menselijk lichaam, terwijl je in werkelijkheid alleen maar geprogrammeerd bent om dat te geloven. En jullie nemen niet eens in overweging wat wij, het Dierenrijk, moeten doorstaan wanneer jullie vlees eten, zo 'gezegend' onwetend zijn jullie van wat wij ervaren.

Omdat het Dierenrijk niet een mindsysteemontwerp is, ervaren we pijn 10 keer meer intens dan mensen. We zijn 10 keer meer gevoelig dan jullie zijn. Dus wat jullie ook aan pijn ervaren vermenigvuldig je met 10 en dan heb jullie een idee van wat wij ervaren als jullie ons afslachten en vermoorden - omdat jullie geprogrammeerd zijn om te geloven dat je lichaam vlees nodig heeft.

 

D

ank je wel, dit is de Kerstkalkoen die door de molen is gegaan, bij wijze van spreken. En er zijn mensen die zijn overgegaan en geincarneerd als dieren die vervolgens zijn afgeslacht en vermoord voor voedsel voor mensen en zij begrijpen, hebben werkelijk begrip van dat wat wij doormaken.

We zijn niet in staat om het op een andere manier te stoppen. We moeten stoppen met wat we hebben geaccepteerd en toegestaan in deze wereld als onszelf.

Dank je wel.

 

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.