dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Masaru Emoto en Water

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font

V. Masaru Emoto heeft fascinerend werk gedaan met intentie en waterkristallisatie… Ik zou graag water horen spreken over dit fenomeen en/of van andere dimensionale wezens over dit thema… het lijkt misschien incorrect om alle gebeden/intentie-expressies als onproductief te labellen gezien de positieve dingen die gemeten zijn geweest…

 

A.In verband met Emoto zijn werk – zijn startpunt staat niet in eenheid en gelijkheid als iedereen als één en gelijk – dus – bijvoorbeeld, wanneer het woord ‘Eén’ wordt gesproken, gaan de ‘kristallen’ in het water zich vormen aan de hand van de geluidvibraties van het gesproken woord  van binnenin de persoon, als de huidige ‘geluidvibraties’ van de mind van die persoon.

Wanneer het woord ‘Eén’ nog eens gesproken wordt – zal de kristalformatie van het woord – niet helemaal hetzelfde zijn, het zal verschillen – dit komt doordat het startpunt van die persoon niet in en als eenheid en gelijkheid staat en de klank van het woord dat wordt uitgedrukt – is niet de geluidsharmonie van leven. Dus – het gaat erom een woord te spreken, zoals bijvoorbeeld ‘Eén’ – wanneer dit gesproken wordt in en als eenheid en gelijkheid, als de geluidsharmonie-expressie van het leven – zullen de kristalformaties in het water, in relatie met het woord ‘Eén’ – helemaal hetzelfde blijven, telkens opnieuw wanneer het gesproken word – constant en ononderbroken.

Faust

 

 

V. Heeft er iemand al gehoord van de research die dr. Emoto heeft gedaan, het fotograferen van bevroren waterkristallen?
“De berichten van het water vertellen ons om in onszelf te kijken”http://www.masaru-emoto.net/english/entop.html

 

sneeuwvlok vergroot

een voorbeeld van een vergrote sneeuwvlok.

Kijk voor meer voorbeeldenhier


A. De vraag om te overwegen is of de sneeuwvlokken de Nanotech zijn van de Verslaver (Enslavers) van het Verenigd Veld – we raken gemakkelijk verstrikt in waargenomen schoonheid – maar toch indiceert en is Emoto's werk gebaseerd op de polariteitvergelijking – dus zijn vertrekpunt zijnde diversiteit.

Dus wanneer zelf-geleid – zal de mens het geleide gekristalliseerd water in hun cellen kunnen plaatsen als één en gelijk als een enkel herhaalde vorm of zal het geïncorporeerd worden in alle vormen.

Vele interessante vragen rijzen op in de eenheid en gelijkheid expressie en de huidige aanvaarde delen van deze realiteit en hun beeldvorm die ze presenteren.

Eagle

 

 

V. Wat gebeurt er met water wanneer mensen de Aarde vervuilen en behandelen zoals we doen hier op Aarde? Ze begrijpen niet eens de gevolgen van onze acties. Wat gebeurt er met drinkwater? Hoe verandert dit, als dit verandert? Hoe zuivert water zichzelf (als het zichzelf zuivert)? Wat gebeurt er met water wanneer het sprankelend wordt gemaakt?

 

A. Zie de research van Emoto - water vormt zich volgens de deelnemer.

Ik drink water als mezelf, dus stel ik mezelf op om de nodige voeding als de kristallisatie van water als leven als één en gelijk te automatiseren - veel woorden, maar noodzakelijk om de draad van creatie tezamen te plaatsen en het vertragen van het proces en om zeker te zijn van de zuiverheid van zelfexpressie.

Emoto toont hoe water kristalliseert met geluid, maar toch hebben ze nog niet éénheid kunnen bewijzen – omdat het startpunt geluid is en niet als geluid als één.

Zie, de woorden zijn specifiek.

Enjoy

Eagle

 

lees over het reinigen van de mens door water: Het Zuiverende Water

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.