dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Kinderen en Kanker

Letter GrootteLarger FontSmaller Font

E

en tijd geleden hebben we gecommuniceerd met een kind dat in het ziekenhuis was gestorven aan leukemie en haar perspectief was behoorlijk interessant.
Ze zei dat ze, toen ze stierf, zich afvroeg waarom en stelde de vraag naar de reden waarom kinderen zulke ernstige ziektes hadden en ze onderzocht de situatie.
Wat ze ontdekte was het volgende: vanwege de manifestaties van de Zielsconstructies in het bestaan tijdens de 'Witte Licht'periode had het te maken met 'Karma' - het schijnbare 'Karma van de ouders' vanwege ervaringen in vorige levens waardoor zij lessen hadden te leren in dit huidige leven en het kind speelde een rol in de 'Karma-lessen' van de ouders.

Op het moment verwijderen kinderen in zulke situaties zichzelf van de Aarde, want hun manifestatie/geboorte hier was van de 'Witte Licht Constructie' - in de hemel kunnen zij de mensen op Aarde veel effectiever assisteren en ondersteunen, samen met al de kinderen van de hemel - hun lijden is onnodig.

Hoewel de kinderen op het moment worden beschermd - zodat de systemen van de ouders niet worden overgebracht op de kinderen (ik controleer ook regelmatig kinderen) hebben de kinderen die op het moment in het systeem zijn - van ongeveer 4 tot 6 jaar oud - toch al iets van de systemen van hun ouders overgebracht gekregen in hen - dus wat de kinderen van de hemel doen in zulke gevallen is binnen in en als het kind als wie het kind werkelijk is, staan en constant en continue stabiel blijven, het kind van de Aarde daarmee stabiel houdend, in en als de expressie van wie ze werkelijk zijn.


B

abies die zich op het moment in de baarmoeder bevinden - hier zuiveren we ook - om er zeker van te zijn dat er geen systemen worden overgezet, zodat wanneer het wezen geboren wordt, het in zelfexpressie kan blijven als wie ze werkelijk zijn. Het klinkt nogal simpel, maar dat is het niet echt. Van de dimensionale wezens die hier assisteren en ondersteunen (de kinderen van de hemel zijn op het moment samen met de kinderen van de Aarde met de geluid structurele resonanties) wordt veel aandacht, concentratie en specifiteit in elk moment verlangd.

Daarom is het belangrijk voor veel mensen die kinderen hebben om zichzelf te assisteren en te ondersteunen in het zich realiseren van wie ze zijn - hun eigen zelfexpressie in en als éénheid en gelijkheid door zelfoprechtheid, dat gelijk staat aan vertrouwen in zelf dat gelijk staat aan zelfexpressie - zodat de ouders de kinderen kunnen ondersteunen in en als hun onvoorwaardelijke zelfexpressie van wie ze werkelijk zijn.

En op die 'manier wordt de 'zonden van de vaders' constructie verwijderd - de familie-constructie in en van dit bewustzijns-bestaan.
omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.