dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

De stadia van Zelfgeboorte

Letter GrootteLarger FontSmaller Font

V

ergeet niet dat de zielconstructie in de mensen die momenteel op Aarde zijn, niet verwijderd is- dit moet ieder zelf doen.
De mens op Aarde is het geincarneerde zielprogramma en hierin is de voorgeprogrammeerde aard opgeborgen van het goddelijke idee van het 'zelf'. En dus het punt waarop gericht moet worden omdat er eigenlijk geen 'zelf' bestaat.

Hoe moet je dit zien:
Als je nu sterft en je verandert op een of andere manier, dan ben je niet vrij van de mindconstructie. Dus als er iets in je wereld verandert en het heeft invloed op wie jij bent en je verandert door bijvoorbeeld iets te redden dat de dood niet overleeft - dan is het probleem niet opgelost.

De zielconstructie kan niet gerepareerd worden.
De vooraf ontworpen designs zullen alleen veranderen als alle partijen die erbij betrokken zijn werkelijk veranderen en dat doen vanuit het startpunt van eenheid en gelijkheid van al het leven.
Dus kijk naar de wereld - als alles één en gelijk is, wat zal er blijven in de wereld, wat zal er solide zijn.
Dit zal niet in één nacht veranderen - dit wordt ademteug na ademteug gedaan. De eerste stap is altijd het besef dat alles altijd een illusie is geweest - dus laat het los. De hemel heeft het moeten doen en is nu in het 4e van de 7 processen: het stadium waarin het 'opstaan' is zelf gerealiseerd, maar men komt nog steeds ten val.De stadia van zelfgeboorte:


1e stadium - een op plaatjes gebaseerde realiteit gebaseerd op systemen die dit ondersteunen, en aldus worden de systemen gevoed. Leven en sterven en alleen de mind bestaat.

2e stadium - de realisatie dat zelf gelijk is aan anderen als zelf en het ontdekken hoe 'zelf' en 'zelf' zelfondersteunend worden. En, tot op zekere hoogte, het besef dat er iets gedaan moet worden en het proces van het beëindigen begint.

3e stadium - het besef van hoe alle systemen werken en invloed hebben. Het vergeven en de oprechtheid van 'zelf' komen tevoorschijn en het schrijven van het draaiboek van 'zelf' wordt een langzaam integrerende zelfgewaarwording met vele ups and downs.

4e stadium - de reflectie van zelfmisleiding wordt duidelijk gezien en de zelfvergeving en zelfoprechtheid vinden direct plaats en zijn effectief.
Hier gaat het wezen nog steeds onderuit als er iets onverwachts gebeurt. Of de rechtvaardiging op mindniveau laat iets 'cool' lijken, terwijl het in feite niet overeind zal blijven voorbij de illusie. Dus er zijn nog steeds wat verlangens naar illusie.
In dit stadium komt 'zelf' nog steeds in beweging met hulp van anderen, dimensies, bomen of éénheid en gelijkheid. De beweging is tot op zekere hoogte nog gebaseerd op reactie.

5e stadium - er komt een diepe realisatie omhoog dat er een kwantum blijvende verandering nodig is en dat deze verandering onophoudelijk moet worden nagestreefd. De enige moeilijkheid is het gebrek aan het vermogen om het hele plaatje te zien. Dit is het stadium waar het mogelijk is om een portaal te worden, omdat er een definitieve keuze is gemaakt om nooit meer achterom te kijken. De uitdagingen worden hier echter veelomvattend om zo zelfoprechtheid te ontwikkelen - de mind maakt hier nog steeds deel van uit - en de zelfgeboorte wordt nu onder druk gezet van het geboortekanaal.

stadium 6 en 7 worden nog niet onthuld.
Als iemand zichzelf in dit stadium plaatst, is dit op zich een proces van zelfoprechtheid.
En er wordt niet naar gevraagd, want uiteindelijk kan iemand hier ook nog steeds onderuit gaan, zelfs tot naar het 1e proces. Niets is stabiel. Alles is gebaseerd op het ontwikkelen van stabiliteit.

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.