dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Woorden, klank en harmonie

Letter GrootteLarger FontSmaller Font

W

oorden van de mind zijn in harmonieën geplaatst (harmony) - dat betekent ontworpen volgens de 'harm' van 'money', de schade van geld. Dus als je geld hebt, is het leven een harmonie - geen geld, het leven is een gevecht. Het is belangrijk om de rol te beseffen die harmonie als geld speelt in de schijnbare ervaring van vrede en ontspanning.
Hier moet je jezelf zelfoprecht in de schoenen plaatsen van hen die geen of heel weinig geld hebben - en kijken of je in staat zou zijn om ermee om te gaan - zo niet - en als je geen manier vindt om deze nonsens te stoppen, dan draag je bij aan de onvermijdelijke vernietiging van de schepping, in plaats van een weg te vinden om als één en gelijk te zijn. De mind werkt met symbolen - elk symbool heeft een frequentie/klank/harmonie - en de mind is een systeem, dus onoprecht op alle mogelijke manieren. De mind combineert alle symbolen in een woord om alle plaatjes die eraan gelinkt zijn te formeren en toegang te hebben tot alle opgeslagen energieën die zijn verbonden met elk van de variaties van het woord. Dit is waarom er soms vreemde dingen gebeuren waarvan je kunt stellen dat je die niet verwachtte, maar in feite deed je dat wel. Het was alleen niet het eerste woord dat je gebruikte, maar een variatie op het woord... waaraan misschien de naam vast zat van een lang geleden verloren liefde met daarbij flink wat onopgeloste issues. Of een plaatje waarop je als kind masturbeerde en de naam/woorden die aan het plaatje vastzitten, bouwen nu een emotie elke keer dat je geil wordt.

Kijk naar het woord 'gun' (geweer) - een simpel woord - de mind zal bijvoorbeeld een link leggen naar het woord 'begun' (begon) en zo begint het betekenis geven aan, als je dan het woord 'gun' hoort op het nieuws, zul je automatisch in de precognitieve staat van je natuur het signaal geven aan het Universele Veld dat het geweer al gebruikt is of gebruikt wordt, gelinkt aan oorlog. Dit betekent dat de oorlog al begonnen is, zelfs al is er geen schot gelost... En jouw energetisch loslaten voedt het Universele Veld en SUGGEREERT jouw toestemmen in oorlog.

 

E

n denk eraan dat het mij 14 jaar heeft gekost en ik ben extreem toegewijd en lees 6 keer sneller dan de gemiddelde persoon met een universiteitsgraad, dus mijn vermogens om informatie te verwerken zijn zo ontwikkeld dat ze me effectief ondersteunen.
Er wordt aangeraden om behendigheid in lezen te ontwikkelen - en om ervoor te zorgen dat kinderen de juiste vaardigheden ontwikkelen. Want op het moment, doordat de mensheid kindermisbruik in al zijn vormen toestaat, geven we toestemming voor een nucleaire oorlog (een 'new clear war')... En zo zitten we in onze eigen innerlijke afschuw en geeft de mens het signaal voor de totale beëindiging van het leven.
Onze minachting voor het leven bevestigt dit en onze focus op bijvoorbeeld het plaatsen van het gezin als belangrijker dan een kind dat verhongert of een dier dat wordt afgeslacht, daarmee zeggen we, zelfs als we vegetariër zijn, dat we bedrieglijk zijn. En dus gaat de boodschap naar het Universele Veld dat we eigenlijk niet echt tegen mishandeling zijn... omdat we niet onvoorwaardelijk zijn...
Nu, als je geconfronteerd wordt met deze dingen, zul je agressiever worden als je het bedrog niet beseft. En in plaats van het bedrog onder handen te nemen, zul je degenen die je assisteren vernietigen en je best doen om je bedrog te rechtvaardigen. En je zult je dan ongetwijfeld beter voelen, omdat het excuus onbewust zal zijn: "Ik ben thuis, want dit is wat me altijd heeft gesteund".

 

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.