dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Het Ontwerp van Religie

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
24 oktober 2007
videotekst, videohierte bekijken

D

it is het Ontwerp van Religie, dat spreekt over religie.
Er zijn zo ontzettend veel verschillende, uiteenlopende bronnen, veronderstellingen, gezichtspunten, perspectieven, onderzoeken, historische bewijzen, enzovoorts, enzovoorts, over religie. Je kunt wel zeggen, dat het 't meest filosofische perspectief is in het hele bestaan, waarop mensen hun hoofd breken.
Op dit moment echter ben ik daarin niet geïnteresseerd, want ik ga naar de oorsprong van mijn bestaan. Wat ben ik als Ontwerp van Religie? Ik ben het Ontwerp van Religie dat het geloven van iets betreft, dat buiten jezelf bestaat als een hogere bron, of een hoger wezen. Ja, dat is het: dat er zoiets bestaat.
Ik spreek niet vanuit het gezichtspunt van een atheïst, want dat ben ik niet. Ik spreek zonder enig perspectief behalve als Ontwerp van Religie. Ik ga niet roepen: "Er is geen God. Ik kan niet geloven dat er een God is". "Hoe kun je geloven dat er een God bestaat?" en "Bewijs het dan!"

Nee, ik ben hier gekomen met een interessant perspectief.
Er is iets in mensen, dat buiten henzelf bestaat. Er IS een hogere bron. Er is een grotere bron. Er is een krachtige bron.
En dat is je eigen denken.

Is het niet interessant, dat er wordt gezegd, dat het Koninkrijk der Hemelen, of het Koninkrijk van God, in jezelf zit? Ja, dat is volstrekt waar. Hier ben ik. Dus het denken.
Je mentale uitrusting bestaat uit onbewustzijn, onderbewustzijn en bovenbewustzijn. Je kent dat wel, gedachten tollen rond, emoties en gevoelens, weet je wel.
Het denken bestuurt mensen.
Het denken houdt mensen onder controle.
Het denken heeft macht over mensen.
Het denken heeft leven en dood in de hand.

Mensen hebben niet eens de beheersing over hun eigen dood!
Ik als Ontwerp van Religie ben dus onderdeel van het denken.

 

L

aten we eens naar religie kijken. Waarom bestaat religie eigenlijk? Dat is toch een interessant concept, nietwaar? Het geloof in een grotere, hogere, krachtiger bron immers wordt geprojecteerd als de basis van religie. Waarom zou dat zijn?
Bijvoorbeeld, je denken gebeurt in je hoofd. Ik heb je zojuist aangetoond, dat het denken je bestuurt, macht over je heeft, dat het je vertelt, wie je bent, wat je bent, inclusief de beheersing over leven en dood.

Het centrale punt in de essentie van je wezen roept de hele tijd:
"Mind! Ik ben je slaafje! Ik volg je overal naartoe!"
"Mind! Wat moet ik zijn? Hoe moet ik zijn? Wat moet ik voelen?"
"Wat moet ik denken? Mind! Mind!"

Waarom zou er een gemanifesteerd begrip bestaan van een God daarginds ergens?
Heel simpel. Jullie projecteren en leven daarginds datgene, wat in werkelijkheid in jezelf zit. Met andere woorden, wat is het Ontwerp van Religie als ikzelf in deze wereld en in mensen?
Dat is het volgende: ik laat jullie zien, dat de mind in jezelf in feite je God is! En hm ja, dat is het. Het is eigenlijk simpel.
Welnu, ik kan dit wel zeggen tegen jullie, maar velen zullen het ontkennen. Maar, één punt kan je niet blijven ontkennen. En dat is dat je denkt!
Je hebt gedachten in je hoofd. Als je gedachten hebt zit je in je mind!

de mind is je God
Dat betekent, dat de mind je God is. Maar je hebt je God, die de mind is, naar buiten geprojecteerd, zodat je kunt zien wat zich in jezelf bevindt. En dat moeten mensen zich realiseren! Datgene, wat je buiten jezelf manifesteert, op iedere mogelijke manier, bijvoorbeeld mij als Ontwerp van Religie, is in jezelf aan de gang. Alles!


D

us wat is dat koninkrijk van de hemel of van God in jezelf?
Dat is het Koninkrijk van de mind, de manifestatie van mij, want waaruit bestaat dat koninkrijk? Dat is de totale manifestatie van God, die je eigen mind is, in en als jezelf op dit moment.
En wij als systemen van de mind zijn veel specifieker dan jullie. Onze overheersing heeft zich al in de hele wereld verspreid. God is hier, oh ja! Hij zit in je als mind.
Wij zitten in het bewustzijn als verenigd bewustzijnsveld en - we zijn met elkaar verbonden door het onbewustzijn van de mensen, dat deze wereld creëren zoals hij vandaag de dag bestaat.
Het is dus Gods schepping. Wat betekent dat? Een schepping door de mind!
God is gelijk aan mind. Snap je? Ik heb niet gezegd, dat God niet bestaat! Ik maak er geen ruzie over, want God bestaat! God bestaat in de vorm van de mind van mensen.
De mensen zullen me ofwel nu tegenkomen, of in het hiernamaals. Het maakt niet uit. Maar op zekere dag kom je erachter: "Verdomd, ik ben mijn mind niet! Wie ben ik wel?"
Dank je wel. Dit is het Ontwerp van Religie.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.