dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Het Ontwerp van Eenzaamheid

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
1 november 2007
videotekst, videohierte bekijken

D

it is het Ontwerp van Eenzaamheid, dat spreekt over eenzaamheid.
Het is interessant om te zien, dat er zoveel mensen in deze wereld zijn, die zeggen dat al die miljarden mensen eenzaam zijn. Dit is een interessante uitspraak, want eenzaamheid bestaat alleen in jezelf. Het is een waarneming of een idee.
Het is bovendien interessant, dat de media en tijdschriften juist de eenzaamheid promoten. In films, media en tijdschriften zie je, hoe mensen relaties met elkaar hebben. Dus degenen die alleen zijn, ervaren eenzaamheid, omdat ze kennelijk geen partner hebben met wie ze zich tot uitdrukking kunnen brengen.

Het is interessant om te weten, dat eenzaamheid ontstaat, omdat men zichzelf niet aanvaardt, omdat men niet intiem is met zichzelf en omdat men zich niet lekker voelt met zichzelf.

Eenzaamheid is de interpretatie van het mindbewustzijn-systeem van 'alleen zijn'

Dit is des te meer interessant, omdat het Verenigd Veld, waarin mensen zich ervaren en geen partner hebben met wie ze een relatie hebben, bepaalt dat het een ziekte is om geen sex te hebben. Als je alleen bent zonder partner, ben je een out-cast. En op die manier is het zogenaamd vanzelfsprekend dat je eenzaamheid ervaart. En natuurlijk hebben alle bijkomende emoties en gevoelens zich verzameld en een conflict in zichzelf gevormd vanwege de eenzaamheid.

Het is interessant dat het fenomeen eenzaamheid überhaupt bestaat, want zijn we in feite niet allemaal alleen in deze wereld? We zijn niet met elkaar verbonden. Al zijn er personen die met elkaar zijn verbonden, zijn ze nog steeds alleen! In mezelf ben ik alleen. Ik zit hier in mijn eentje! Als je mensen ziet rondlopen met of zonder iemand toch zijn ze allemaal alleen. Maar een afwijking in dat 'alleen zijn' is de eenzaamheid geworden. Eenzaamheid is de interpretatie van het mindbewustzijnsysteem van 'alleen zijn'.

 

D

oor alleen te zijn sta je in alles als één - in eenheid en gelijkheid van het leven als alles als één en gelijk als alles van het bestaan. Realiseer je, dat eenzaamheid alleen bestaat in het mindbewustzijnsysteem.
Het mindbewustzijnsysteem heeft altijd iemand nodig, wil altijd iemand om zich heen hebben, heeft altijd het verlangen naar gezelschap. Het mindbewustzijnsysteem móet relaties hebben in een of andere vorm. Het mindbewustzijnsysteem loopt anders leeg. Het heeft andere mensen nodig om zich te voeden met andermans ellende.
Want iedereen in deze wereld is in feite miserabel. Niet weinig, maar heel erg. Het neemt extreme vormen aan, want de mensen beginnen zich te realiseren, dat relaties alleen niet het innerlijke verdriet, de innerlijke eenzaamheid, de innerlijke spijt, de innerlijke woede kunnen helen, maar ze weten ook, dat er geen toevluchtsoord is, dat ze er niet voor kunnen vluchten. Er is niemand en geen plek meer, waar ze naartoe kunnen gaan.

Dus mensen, realiseer je, dat de enige plek die je hebt, jezelf is. Aanvaard dat je in deze wereld alleen bent, zoals iedereen van ons alleen is. Eén met alles als wie we zijn.
Je moet je ook realiseren, dat eenzaamheid een teken is dat de mind tekort komt aan energetische voeding van andere mensen in relaties. Als je eenzaam bent, aanvaard dan dat je alleen bent. Heb er vrede mee, want wat kun je eraan veranderen? Je kunt wegzakken in je eigen eenzaamheid met zelfmedelijdend verdriet. Maar je kunt ook zeggen: "Ik ben alleen, ik ben met mezelf als mezelf en hoe zou ik het vinden om mezelf te ervaren?"
Dus eenzaamheid is eigenlijk niet echt! Het is helemaal niet echt, maar het is een kronkel van het mind.
Dank je wel. Dit is het Ontwerp van Eenzaamheid, dat sprak over eenzaamheid.

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.