dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Het Ontwerp van Adolf Hitler

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
1 november 2007
videotekst, videohierte bekijken

D

it is het ontwerp van Adolf Hitler, sprekend over het ontwerp van Adolf Hitler als de manifestatie van bezetenheid qua plaatsing en qua wezen dat hij was toen hij op Aarde was, vanuit het gezichtspunt van het Verenigd Bewustzijnsveld.
Mensen zoals Adolf Hitler en George W. Bush zijn gemanifesteerde evenwicht zoekende plaatsingen in en van het Verenigd Bewustzijnsveld. Zoals is uitgelegd, is het Verenigd Bewustzijnsveld een collectief gemanifesteerde ervaring van mensen als bewustzijnsystemen in deze wereld.
En je hebt 'afwijkingen' zoals George Bush en Adolf Hitler, die de belichamingen zijn van een collectief ontwerp van mensen als mindbewustzijnsystemen.

We hebben al een interview gedaan over George W. Bush, dit interview gaat specifiek over Adolf Hitler. Adolf Hitler's gemanifesteerde, tot uitdrukking gebrachte wrede aard, in en van het Verenigd Bewustzijnsveld, zoals gezien door mensenogen, kenschetste de aard van de mens als mindbewustzijnsysteem als de aard van de mind, wat mensen van zichzelf hebben geaccepteerd en toegestaan om te worden.

Dus alles dat George W. Bush en Adolf Hitler manifesteerden - en manifesteren - als de ervaring van zichzelf, in de acties die ze ondernemen, in het bijzonder tegen andere mensen als mindbewustzijnsystemen, is precies wat mensen aan het doen zijn in zichzelf naar anderen toe. Hoe? Simpel. Zelf-onoprechtheid en zelf-bedrog. Mensen woekeren voort in het genot en verleiding van zelf-onoprechtheid en zelf-bedrog naar anderen toe. Er is geen mens in deze wereld die absoluut, bruut oprecht is, vanuit het startpunt van eenheid en gelijkheid met een ander mens. Er zijn geheimen. Er zijn verborgen agenda's. Gedachten, emoties, gevoelens worden onderdrukt in de aanwezigheid van andere mensen.
Simpele, simpele, simpele momenten van zelfonoprechtheid en zelfbedrog naar een ander mens in deze wereld, woekeren voort naar de manifestatie van een evenwicht zoekend punt, dat zich manifesteert als een Adolf Hitler en George W. Bush.

Begrijp dat dit perspectief dat ik geef vanuit het Verenigd Bewustzijnsveld standpunt is, van mensen als mindbewustzijnsystemen.
Kijk, je hebt een hele wereld met biljoenen mensen, elk mens op zich heeft een bewuste, onderbewuste en onbewuste mind; de onbewuste mind brengt de creatie van het Verenigd Bewustzijnsveld tot stand. Dus in ieder moment dat je zelfonoprecht bent en jezelf bedriegt in de aanwezigheid van anderen, manifesteert dat moment zich via je onbewuste mindplaatsing, in de rest van de wereld.
En dit gebeurt met elk en ieder van de biljoenen mensen.
En zo nu en dan komen de afwijkingen door, zoals de manifestatie van George W. Bush en Adolf Hitler bijvoorbeeld. Zij zijn het voorbeeld van de gemanifesteerde projectie van wat bestaat in elk en ieder mens afzonderlijk. Het is fascinerend, want mensen zeggen: 'Ik ben geen moordenaar'.

Dat ben je wel.
Dat ben je in momenten van zelf-onoprechtheid en zelf-bedrog waarin je jezelf doodt en vermoordt als leven in eenheid en gelijkheid.

 

M

ensen, de schaamte, de spijt, het verdriet, is enorm wanneer je je begint te realiseren wat je hebt geaccepteerd en toegestaan in jezelf als een mindbewustzijnsysteem, afhankelijk van zelf-onoprechtheid en zelf-bedrog om te bestaan en je bestaan te ' beschermen' en te 'verdedigen', het rechtvaardigen ervan inbegrepen, als een mindbewustzijnsysteem in deze wereld.

Dus zoals gesuggereerd in het George W. Bush en hier nu in het Adolf Hitler interview, stel ik voor dat je Adolf Hitler in en als jou plaatst, en zelfvergeving toepast. Pas zelfvergeving toe voor het van jezelf accepteren en toestaan van het vermoorden van al die mensen, het doden van al die mensen.

Voor het worden van de giftigheid van de mens als mind,

Voor het hebben van de wens om te doden.

Voor het willen veranderen van deze wereld met geweld.

Hiermee corrigeer je je mindbewustzijnsysteem-plaatsing in en als jou. Want Adolf Hitler bestaat, en George W. Bush bestaat omdat zij in en als jou zijn in wat jij van jezelf hebt geaccepteerd en toegestaan in en als jou.En deze twee mens-plaatsingen zijn de meest geschikte om in jezelf te plaatsen en zelfvergeving voor en als toe te passen, om jezelf te bevrijden uit het Verenigd Bewustzijnsveld en van de onbewuste mind-plaatsing in deze wereld.
Perfecte voorbeelden van besturing van de onbewuste mind door zelfvergeving, voor zelf, om jezelf te bevrijden van het Verenigd Bewustzijnsveld als het mindbewustzijnsysteem in en als jou.

Hartelijk dank.
Dit is het ontwerp van Adolf Hitler.

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.