dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

31. De creatie van de Ziel Constructie

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
27 augustus 2007
tekst van video - video kun je hier te bekijken

D

e creatie van de Zielconstructie.
Het bewustzijnsysteem in mensen in die tijd had de mindplaatsing en de hele ruggengraat. De zielconstructie bestond toen nog niet. De zielconstructie is ook een systeemplaatsing, onthoud dat. Het was een systeemplaatsing binnenin de solar plexus, de zonnevlecht, die al je herinneringen bevatte aan voorbije ervaringen in vorige levens.

Nu vraag je je waarschijnlijk af: Waarom in hemelsnaam creëerden ze toen de zielconstructie? Wat was de reden en het doel ervan? De zielconstructie is, eerlijk gezegd, weer een andere religie. Het is nog weer een andere methode om afscheiding 'kuit te laten schieten', zou je kunnen zeggen. Want mensen - en ik veronderstel dat ze dat nog steeds doen, nee, ik wéét dat ze het nog steeds doen - geloofden dat er zoiets als een ziel bestond. Blijkbaar ben ik deze ziel. Nee, weet je, dat is een klinkklare verklaring van afscheiding, van beperking. Als je jezelf als een ziel gaat definiëren, wel, dan zie ik je wel weer aan het einde van het proces, als je uiteindelijk beseft wie je bent.

De schepping van de ziel vond plaats toen Anu zich realiseerde dat ze een probleem hadden. Het volgende probleem deed zich voor:
Toen de wezens hun levens hier op Aarde beleefden, konden hun systemen het inkapselen van de herinneringen van vorige ervaringen niet hanteren. Hun gehele mindbewustzijnsysteem dat in hen was geplaatst - het kon het niet absorberen...
Kijk, als je iets ervaart, zoals ik die hier en nu tegen je praat, en ik doe iets als dit met mijn handen [steekt handen op] en leg ze dan neer, dat is een moment, klaar. Als ik dan een andere beweging met mijn handen maak, en dan mijn handen neerleg, dat is een ander moment. Wat ik je daarnet liet zien is nu een moment dat geweest is - ik ben nu weer hier en doe dit met mijn handen, dit is het volgende moment. Om uit te leggen wat 'een moment' is.
Nu, in dit bestaan, elk moment dat je ervaart... neem bijvoorbeeld je adem. Inademen, uitademen: een moment. Volgende moment: inademen, uitademen: volgende moment. Dat zijn dus 'momenten'.
In het bestaan, terwijl mensen zichzelf ervaren, worden momenten herinneringen. Zo werd de mens als mindbewustzijnsysteem geprogrammeerd. Elk moment dat je ervaart, wordt een herinnering – een herinnering die wordt opgeslagen in je mind om onthouden te worden, want het mindbewustzijnsysteem werkt volgens herinneringen.

Dus als er iets gebeurt in je leven, zul je zien dat je leven zich afspeelt in cycli. De ene cyclus begint, een andere eindigt. Van 1 tot 7 jaar, dan weer van 7 tot 13, 13 tot 18, 18 to 22, 22 to 27 jaar en zo verder. Deze cycli zijn cycli zijn van begin tot eind in feite exact hetzelfde. Het enige wat er verandert, ben jij, overeenkomstig de ontwikkeling/evolutie van je mindbewustzijn. De cycli zijn precies hetzelfde. Maar dat heb je helemaal niet in de gaten, want je bent je er niet bewust van.

Wat er gebeurt, is het volgende: je hebt een cyclus , de eerste, waarin je begint je gehele mindbewustzijnsysteem te ontwikkelen: je onbewustzijn, onderbewustzijn en je bewuste mind. Dat gebeurt van 0 tot 7 jaar. Gedurende die tijd worden AL je moment-ervaringen als herinneringen opgeslagen in je mind .

Dan begint de volgende cyclus, van 7 tot 13 jaar. Op je 7e vindt hetzelfde begin plaats als toen je 0 was en nu gebruikt je mind de herinneringen van toen je 0 tot 7 jaar oud was om je te assisteren bij de ervaringen die je hebt van je 13e tot je 18e bijvoorbeeld. Dus de cycli volgen elkaar op. Feitelijk besta je altijd in herinneringen.

Dus van 0 tot 7 heb je je ene cyclus en de volgende cyclus, van je 7e tot je 13e, is feitelijk exact hetzelfde. Je hebt dan herinneringen opgeslagen in je mind aan ervaringen die je had van 0 tot 7 jaar, die gebruikt worden in de periode van je 7e tot je 13e om je in dezelfde cyclus te houden, aldoor - zodat mensen letterlijk bestaan in herinneringen.

Anu ontdekte dat het hele geheugensysteem waarop de mindbewustzijnsystemen zijn gebaseerd en die het geheugensysteem nodig hebben, dat de systemen dit niet aankonden. De systemen begonnen onderuit te gaan, echt erg. Mensen begonnen barbaars te worden, krankzinnig en daarom werd toen de zielconstructie ontwikkeld. De zielconstructie was de plek waar de MEESTE van je herinneringen werden ingekapseld gedurende je leven - niet allemaal, de meeste.
Gewoonlijk hadden de belangrijkste herinneringen iets te maken met relaties, dat was wat overbleef. Specifiek de relaties met betrekking tot je familie, omdat je relatie met je familie de meest belangrijke is, want dat is de relatie waarmee je jezelf zult vastzetten met een ander mens in je wereld. Dat was nummer één. De tweede was een soort geloof in iets of iemand - heel belangrijk. De volgende, natuurlijk, je persoonlijkheid en je gedrag en vervolgens de ervaringen die je had met andere wezens vanwege je persoonlijkheid en gedrag, die je hebt gebruikt om min of meer reactief gedrag te manifesteren om jezelf te 'beschermen' in deze wereld, te overleven.
Andere herinneringen werden opgeslagen in je solar plexus, in de zielconstructie. Zodat wanneer je sterft, ALLE herinneringen aan het leven dat je net had, plus die van je levens daarvoor, allemaal in je solar plexus, in de zielconstructie, opgeslagen waren. Dit werd ook gebruikt voor de Akasha Kronieken, waarin al je levens, je ervaringen, wat je gedaan had, werden vastgelegd. Vooral een uit angst gemanifesteerde constructie natuurlijk, als er een boek wordt geschreven over je levens, over wie je was en wat je gedaan hebt.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.