dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

32. De Ziel

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
27 augustus 2007
tekst van video - video kun je hier te bekijken

I

k ga verder met de ziel.
Dus al je herinneringen waren in deze zielmanifestatie geplaatst, omdat je mindbewustzijnsysteem de omvang van al de herinneringen niet aan kon. Alles wat je mindbewustzijnsysteem aan kon was de onderbewuste, onbewuste en bewuste mind.

 

Als je stierf en overging, konden ze het volgende doen; ze konden feitelijk je gehele geheugen wissen. Met andere woorden, ze wisten jou uit, zodat je je niet kon herinneren ooit eerder in de dimensies geweest te zijn. Maar ‘jij’, als alles dat je geweest bent als verschillende mindbewustzijnsysteem-ontwerpen in deze wereld in vorige levens, werd geplaatst in de zielconstructie’bal’.

 

Waarom werd dat gedaan?
Om je geprogrammeerd te houden, om je slaaf te houden zodat je niet weet wie je werkelijk bent, want stel je voor… Ik ben er zeker van dat er veel emotionele reacties zijn op het moment dat je dit leest, zoals: God! Dus alles wat ik was, alles wat ik heb meegemaakt, alles wat ik heb gevoeld, elk emotioneel ineenstorten dat ik had, elke relatie die ik had, was een leugen? Mijn hele leven was een leugen?!
Ja! Zo is het.
Wat ga je nu doen? Je gaat je nu afvragen: ‘Maar wie ben ik dan?’ Natuurlijk, want je gaat je afvragen: ‘Wie heeft mij ontworpen? Wie heeft mij gecreëerd? Wie heeft mij gemanifesteerd? Hoe gaat het in zijn werking?’ En dat is wat Anu en de anderen niet wilden.

 

Wat betreft wie we zijn… Je begrijpt dat we voor een moment verdwaald waren, jazeker voor even, maar wat betreft wie we werkelijk zijn, zijn we nooit werkelijk echt verloren geweest, ik zou zeggen, wat de definitie van ‘verloren zijn’ betreft, dat het is wanneer je iets in het bestaan niet geaccepteerd hebt – als jezelf; en dan raak je verloren vanwege de afscheiding ervan. Dat is wat er meestal gebeurd is met mensen – en ook met de dimensionale wezens – de manifestatie van ‘verloren zijn’, wat afscheiding is, omdat zij niet een en gelijk staan met alles wat er bestaat.
De zielconstructie, je kunt zijn afscheiding zien - geloven dat ik ziel ben? Ik ben een ziel? Dat ben ik niet. Dat is beperking. Het is ECHT gelimiteerd, vooral gezien vanuit wie je werkelijk bent.
Dus de zielconstructie was toen, zoals ik al zei, de plaatsing van alleen geheugensystemen. Geheugensystemen van wie je ben geweest als bewustzijnsystemen in al jouw voorgaande levens, geplaatst in die kleine bal - en jij als het wezen (met die kleine zielebal erin) kreeg een ‘mindwissing’ wanneer je de dimensies binnen trad.
Wat is een “mindwissing”?
Dat is wanneer je die interdimensionale antenne kreeg ingebracht, die ik al eerder noemde, die jou volledig onderdrukte.

Dat is wat er bestond in alle menselijke en dimensionale wezens, die mindsysteemplaatsing, met de vier kristallen die in de dimensies waren geplaatst en die resoneerden in een bepaalde frequentie zodat je onderdrukt bent en denkt dat je dit mindsysteem bent met de zielbal in het centrum van jouw wezen.
En dan reïncarneerde je gewoon, ging je door ascentieprocessen, creëerde je jouw eigen hemel, deed je wat je wilde - zolang je een slaaf was, was Anu tevreden.

 

Later ‘verhuisden’ de Sirians en de Serpents, ze gingen zich bezighouden met hun eigen zaken in de melkwegstelsels en het universum. Zij kregen nooit de kans om te manifesteren. Ze speelden nog wel steeds deze machtspellen waarbij Anu blijkbaar de mogelijkheid had om bepaalde “krachten” van hen weg te nemen en dat soort dingen. Hij creëerde zulke overtuigingen. Het is verbazingwekkend hoe hij zo kon manipuleren en hoe hij iemand iets kon laten geloven alleen door woorden te spreken. Het was fantastisch. Ik moet zeggen dat ik gefascineerd was. Ik bedoel, een beschaving als de Serpents en de Sirians laten geloven dat zij machteloos zijn, enkel door woorden, het is nogal wat. Maar, zij zijn systemen, iedereen is een systeem, neem ik aan - en zij wisten niet eens dat zij systemen waren.


Dus wij zijn in een tamelijke systematische bestaan geweest voor eons van tijd. Het is een grote schok, ik begrijp dat. En ik weet zeker dat velen zullen reageren op deze woorden en zeggen: ‘Nee! Dat ben ik niet! Ik denk, ik voel, ik ervaar mijzelf.’ Dat doe je niet. Het is niet zo. Het zijn voorgeprogrammeerde bewustzijnsystemen in jou die geprogrammeerd zijn om ‘dat’ te voelen, die geprogrammeerd zijn om ‘dat’ te denken, die geprogrammeerd zijn om ‘die relatie aan te gaan’, ‘deze baan’ te hebben, ‘dit thuis’ te hebben, ‘deze kinderen’ te krijgen enzovoort – alles!

Maar voordat wij overgaan tot de ‘oplossing’, tussen aanhalingstekens, omdat het geen oplossing is omdat we niet echt een probleem hebben - het is ook niet zo dat het geen probleem is - maar alles zal duidelijk worden naarmate we verdergaan. Ik weet dat het onmogelijk lijkt, maar alles is specifiek.
Wees dus nog even geduldig, wanneer we verdergaan zullen al je vragen beantwoord worden.

Realiseer je dit: ‘Oké, ik snap ‘t. Ik realiseer me dat ik denk, ik emoties en gevoelens ervaar en daarom ben ik een systeem, want dat is wat systemen doen, zij zijn gelimiteerd.’ Zij denken en ervaren emoties en gevoelens en dat is waar hun wereld op is gebaseerd, inclusief herinneringen aan voorgaande ervaringen, en dat is jouw wereld, dat is het hele pakket van wie je bent geworden; hoewel je niet alleen dat bent.
Oké, dit is Jack.
Dit is alles wat ik heb op dit moment over de manifestatie van de zielconstructie.


Oh, en nog iets - de hele zielconstructie-manifestatie is verwijderd uit het bestaan.
Wij hebben besloten om het te verwijderen, omdat het geen enkel doel heeft en je bent niet jouw ziel, helemaal niet. De zielconstructie was echt alleen maar herinneringen van voorgaande levenservaringen als verschillende mindbewustzijnsysteem-plaatsingen waarmee je definieerde wie je bent - en dat ben je niet.
Dus wij hebben de zielconstructie verwijderd van het bestaan, in een oogwenk. Dus je hoeft niet je meer bezig te houden met de ziel. Elk wezen dat nog in een of ander ascentie- of verlichtingsproces zit, iets moet bereiken gebaseerd op de ziel - je grijpt naar niks. Ik zou je een ding willen vragen: om heel eerlijk te zijn tegen jezelf als jezelf in jezelf – beweeg je echt jezelf? Ervaar je echt jezelf of ben je onderworpen aan het idee dat je waardeloos, niet goed genoeg, minderwaardig bent en dat je een of de ander proces nodig hebt om te worden wat je wilt zijn? Wat je eigenlijk al bent, je moet het je alleen nog realiseren.

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.