dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Het Ontwerp van Verbale Diarree

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
9 oktober 2007
videotekst, videohierte bekijken

D

it is het Ontwerp van Verbale Diarree, dat spreekt over verbale diarree.
Je zult je afvragen: "Wat is verbale diarree?" Verbale diarree is het onafgebroken slap kletsen en babbelen zonder gewaarwording en zonder inachtneming van wat er gezegd wordt.

Deze hele wereld lijdt aan een ziekte. Een ziekte, een afwijking en die is verbale diarree. Door de verbale diarree, die deze hele wereld heeft gemanifesteerd, is deze wereld een beerput geworden. Jullie praten als stront, jullie manifesteren stront, jullie ervaren die stront en jullie worden die stront. Dat is wat van deze wereld is geworden.

Daarom moeten jullie je goed gewaar worden van de woorden die je uitspreekt. Wat houdt die gewaarwording in? Het betekent, wanneer vrouwen naar feestjes gaan en mannen naar het café voor een pilsje en gaan zitten lachen en praten over wat eigenlijk?
Ik heb een goed idee. Mensen zijn zo weinig bewust van wat ze zeggen, dat ze niet in de gaten hebben, dat ze anderen in hun denkraam ondersteunen, of dat ze zichzelf in hun denkraam (mind sets) ondersteunen. Het woord 'mind sets' [denkraam] klinkt als 'mind sex'. Dus mensen naaien zichzelf met de woorden die ze spreken, letterlijk en natuurlijk in figuurlijke zin. Let daarom op de woorden die je spreekt.
Ikzelf zou in gesprekken met mensen geen woorden uitspreken met een absoluut pulpgehalte, of letterlijk verbale diarree. Loop eens naar een restaurant, een winkelcentrum, feesten, bijeenkomsten en luister eens waarover mensen praten.

Wees geen exemplaar van verbale diarree en vooral niet van roddel, want dat is het meest beruchte gedrag.
Wat mensen zich niet realiseren van roddel is, dat de roddels tienvoudig naar jezelf terugkeren, omdat al het gedrag in tienvoud is teruggekoppeld. Op die manier kunnen mensen elkaar geen schade berokkenen, behalve wanneer ze die zelf accepteren en toelaten. Dus wat ik zou doen is geen woorden meer spreken die vallen in de categorie van verbale diarree. Met andere woorden, als ik met iemand spreek, spreek ik rechtstreeks en directe uitspraken over wie ik ben. Ik test dus mijn communicatie met anderen: staat deze in eenheid en gelijkheid? Assisteer en ondersteun ik mezelf zoals ik anderen assisteer en ondersteun? Waarover spreek ik? Beïnvloedt datgene waarover ik spreek mezelf, of ondersteunt datgene waarover ik spreek mezelf? Als het je beïnvloedt, sta je op en loop je weg.

 

M

ensen, als jullie dit proces aangaan, moet je heel strikt en gedisciplineerd in je woordkeuze te werk gaan, vooral degenen die je uitspreekt. Het is niets anders dan jezelf hoorbaar maken in de ondersteuning van jezelf in de uitspraak als wie je bent.
Dit wordt een proces van zeven jaar. Een proces van zeven tot negen jaar. Met een absolute discipline, met een absolute effectiviteit, met een absolute nauwgezetheid van zelfvergeving, zelfoprechtheid en toepassing van jezelf op ieder moment - ab-so-luut.
Waarom? Zeven tot negen jaar kan misschien lang lijken. Maar houd er rekening mee, dat we al 350 miljard jaar bezig zijn in een gesystematiseerde realiteit, die bestaat uit lagen en lagen en lagen bovenop elkaar en door elkaar. Dus het opgeven van zeven tot negen jaar van je leven voor jezelf is niets! Ten behoeve van de oneindige expressie van jezelf als wie je bent in eenheid en gelijkheid. Waarom duurt het zeven tot negen jaar? Om er zeker van te zijn, dat we dit niet nog eens gaan doen. Zeven tot negen jaar is voldoende. Het kan natuurlijk ook langer duren. Dat is afhankelijk van je precisie.

Mensen, dit is onvermijdelijk, want iedereen zal door dit proces gaan en zichzelf realiseren als eenheid en gelijkheid met het leven. Ik kan je adviseren om nu meteen te beginnen met iedere ademhaling en in ieder moment van zelfoprechtheid. Dat is alles! Heel eenvoudig! Richt je aandacht op je ademhaling. Ga 21 dagen zitten ademhalen. Houd op met denken. Zelfoprechtheid in ieder moment van iedere ademtocht. 21 Dagen naar zelfbevrijding. Daarna komt natuurlijk de toepassing
van zeven tot negen jaar, waarin je jezelf specifiek en effectief toepast. Laten we zeggen, dat die 21 dagen de ontgiftingskuur is, waarin je jezelf van je gedachten zuivert. En vandaar uit sta je op in jezelf en begin je te leven!

Dus mensen, een van de beste dingen om mee te beginnen is te letten op je woordgebruik en niet deel te nemen aan gesprekken, waarbij je merkt, dat je niet alleen jezelf beïnvloedt, maar ook al die anderen om je heen. Dat kunnen wel ontzettend geinige momenten lijken, maar als je let op de effecten erna en de consequenties van conversaties, die jou niet eren en de anderen als wie je bent in eenheid en gelijkheid ook niet, zijn die niet zo geinig en lollig en geweldig meer.
Dus mensen, wijd jezelf toe aan jezelf voor de eerste keer in millennia!
Dank je wel. Dit is het Ontwerp van Verbale Diarree.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.