dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Je geboortenaam gebruiken

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
5 maart 2009

Deelname aan YouTube, je verbergen achter een valse naam


H

et is nogal de tendens om op bijvoorbeeld YouTube, forums en blogs zichzelf te verbergen achter valse namen, synoniemen enzo, omdat men dan de 'moed' heeft om onzin te praten - dingen die men normaal niet zal zeggen wanneer men zijn eigen naam zou gebruiken.

Dus hierbij Desteni vragen we mensen om hun eigen naam te gebruiken op het forum en op YouTube en op hun blogs, zodat wat je ook zegt, dat jij dat bent, en je daar onder alle omstandigheden verantwoordelijk voor bent.YouTube logo

Daarmee assisteer je en ondersteun je jezelf door verantwoordelijkheid te nemen voor en aanspreekbaar te zijn op wat je zegt, wat je uitdrukt, wat je uitspreekt, dat je dit doet vanuit 'jouw naam', het is jij, en daarmee zul je jezelf niet onnodig blootstellen aan het jezelf opzettelijk kwaad doen (door het creëren van onbekende persoonlijkheden en ideeën en visies over jezelf die van de mind zijn). En daarmee ontstaat een punt van vertrouwenswaardigheid in jezelf en naar anderen toe.

Ik stel voor dat mensen vanuit het standpunt beginnen hun leven te leven in de echte wereld met de naam waarmee ze geboren zijn, want de wereld die echt aandacht nodig heeft is de echte wereld, waar echte mensen zijn met echte namen en dat men zo aanspreekbaar is voor wat men zegt en zo iedereen begint te negeren die een mening heeft of een boodschap maar onwillig is of bang of niet de moed heeft om werkelijk voor en als hun echte naam te staan. Opdat een hoop van die onzin zo snel mogelijk uit de wereld is. Op den duur zal het gebruiken van je echte naam heel gewoon worden.

 
D

aarom moesten we een manier vinden om de informatie die we hadden gevonden, te presenteren en naarmate we meer en meer in een digitale wereld gaan leven, zullen dingen als YouTube uiteindelijk populairder worden dan TV, omdat mensen er een gevoel van vrijheid ervaren en zich kunnen verbergen achter valse namen en avatars creëren die de ego's strelen.

FreudIk stel voor dat je je begint te realiseren wat de ware bedoeling van het creëren van zulke 'apparaten' is. Als je ervoor kiest om te geloven in iets als de Nieuwe Wereld Orde of De Elite; hoe zouden de Elite te werk gaan? Ze zouden het onderzoek van Freud en anderen, naar massamanipulatie voor geld, gebruiken en ze zullen het daarvoor gebruiken. Door te manipuleren en deel te nemen aan YouTube met een naam die niet de jouwe is, waardoor je stem verloren gaat in de onechtheid van datgene waar je je achter verbergt, speel je recht in de kaarten van diegenen die bepalen dat zij de Elite en Niewe Wereld Orde zijn. En mensen worden nutteloos want al dat je doet is, in plaats van te kijken naar functionele, praktische oplossingen die werkelijk een verschil zullen maken in de wereld, probeert iedereen zijn eigen boodschap te promoten in afscheiding. Een ieder probeert zelf een belangrijk effect te hebben - niemand staat samen.

In gelijkheid houdt in dat iedereen samen staat, er zijn geen leiders in gelijkheid, gelijkheid is gelijkheid. Het is duidelijk dat in het gelijkheidsprincipe men zichzelf zal moeten 'pushen' om meer gelijk te worden, als je het zo wilt noemen - meer effectief in het fysieke, alledaagse.

Het is dus belangrijk om te zien dat alle kanalen op YouTube die allerlei punten promoten en specifiek die die regeringen aanvallen of de zogenoemde Elite, dat die heel simplistisch eigenlijk alleen maar verdeeldheid opleveren. We hebben bepaalde specifieke video's gemaakt om deze veronderstelling te testen, om te bekijken hoe het het bewustzijn van mensen beïnvloedt - bewustzijn is meetbaar dus kunnen we het interdimensionaal observeren. Wanneer mensen video's bekijken: wat gebeurt er in hen, hoe gebruiken ze feitelijk hun mind, wat is hun uitgangspunt, wat gaat er met ze gebeuren - alles is meetbaar en fascinerend genoeg daarom ook programmeerbaar. Want energie is electriciteit, magnetische beweging die programmeerbaar is, hetzelfde als met je bankpas. Je banksysteem is een magnetisch systeem. De magnetische strip draagt de vitale informatie, die je bestaan laat bewegen. Hetzelfde gebeurt met de mens in zijn programmering. We zullen hier meer specifiek op ingaan wanneer we de aard van de Geheime Mind onthullen - wat het punt is van waaruit realiteit wordt gecreëerd door en in ieder menselijk wezen.


Bernard en de  Dimensies

Video op YouTube

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.