dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

78. Sex & Masturbatie Support

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
8 september 2007
tekst van video - video kun je hier te bekijken

O

ngetwijfeld heb ik jullie nu een probleem gepresenteerd: de situatie in de wereld. En hier is een oplossing die absolute, brute zelfoprechtheid vereist en je moet begrijpen dat als je doorgaat met de huidige sexuele expressie in het bestaan - in relaties en zelfs in masturbatie - begrijp dan de gevolgen van je acties.
Begrijp dat die gevolgen niet alleen voor jezelf zijn, maar ook voor de rest van de mensheid. De implicaties van onze daden zijn niet alleen voor onszelf, maar voor de hele wereld. En dat is het allerbelangrijkste punt dat mensen moeten begrijpen. En om werkelijk te beginnen met te beseffen wat we aan het doen zijn. En dat we 'twee keer' zullen nadenken - excuseer mijn woordspel - voordat we iets doen en ergens naar handelen en stoppen... nee, daar kom ik later op.

Wat betreft ondersteuning, laten we eerst beginnen met masturbatie. Mensen die masturberen: allereerst, stop ermee, oké? Ik weet het, makkelijker gezegd dan gedaan. 'Ja, Jack, stop'. Ik begrijp dat het moeilijk is, want je bent zo verslaafd aan deze energie; het is alles dat er is en je weet dat je in de problemen zit, maar je hebt geen uitweg. Het is alsof je jezelf niet kunt stoppen, je er niets aan kunt doen, het komt gewoon. Oké, wat dat is? Dat is het systeem. Hoe help je jezelf met het stoppen van dat systeem?

Ten eerste, als je jezelf geil voelt worden - 'geil', je weet wel, wanneer het voelt alsof je jezelf niet kunt tegenhouden - wat je dan moet doen is het volgende: weersta de energie niet. Oké. laat me eerst uitspreken.
Bied geen weerstand aan de energie, veroordeel de energie niet en handel niet naar de energie. Dat is het meest belangrijke punt, want wat doe je wanneer die energie komt? Je handelt ernaar, je staat je mind toe om te 'racen', je wilt onmiddellijk masturberen, en je doet allerlei dingen. Eerst, wat bedoel ik met 'bied geen weerstand'? Wanneer die energie komt, trek het door je heen. Wat ik bedoel is: beweeg het, beweeg het feitelijk, maar niet op de manier van 'een orgastische ervaring veroorzaken'. Wat ik bedoel is dat je die energie moet bewegen, want wat gebeurt er als die energie zich begint samen te stellen? Dan begint het naar je mind te gaan en begint je gedachten te activeren.

Dat is dus het connectiepunt dat je wilt verbreken. De manier waarop je het loskoppelt is door de energie te verplaatsen, je ademt, je kalmeert jezelf, je maakt jezelf gewoon kalm. Als je mind ergens anders naartoe gaat door porno te willen of televisie, video's, tijdschriften, stoffelijke voorwerpen wil gebruiken, dat doe je niet. Het zal moeilijk zijn, want je bent verslaafd aan dit hele scenario. Het zal niet makkelijk zijn - dat vertel ik je ronduit - maar het gaat om zelfbeheersing, oké?

Dus wanneer die energie komt, beweeg je het door je heen, je ademt, en je kalmeert jezelf. Als er gedachten komen, stop je ze. Je vergeeft die gedachten, zelfs als je die gedachten moet opschrijven en naar de dingen kijkt en zegt: 'Fuck, dit is onacceptabel'. 'Waarom heb ik dit toegelaten? Hoe heb ik dit kunnen toestaan?' Dan: word niet boos op jezelf; maar gebruik die kwaadheid en zeg: 'Tot hier en niet verder. Ik zal dit NIET langer toestaan.'

Je past zelfvergeving toe op die gedachten. Je moet zelfoprecht zijn. Je moet hier verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Niemand kan dat doen voor je. Je vergeeft die gedachten. Je vergeeft je mind als die begint, vergeef alleen, adem, kalmeer. Vertraag alles, want wat er gebeurt als je 'geil' begint te worden is dat je in die hele situatie begint te 'racen' ; en zo voedt je het. Dus wat je moet doen, is jezelf kalmeren, onmiddellijk. Dat is het eerste oefenpunt. Maak het rustig, oké? Dan ga je ermee werken. Je beweegt de energie door je heen. Je zult zien dat het begint te verdwijnen. Dat is interessant, omdat je de energie niet gebruikt om je mind te activeren, die de gedachten activeert. Wanneer je die gedachten activeert, dan begint de cyclus de hele tijd te lopen en dan begint het uit de hand te lopen. Dus kalmeer. Als er toch gedachten opkomen terwijl je jezelf kalmeert, ga liggen en vergeef die gedachten - alles wat er opkomt. Wis de plaatjes. Stop de plaatjes, Je zult zien dat het begint te verdwijnen.

Vergeet niet, het is een proces. Het heeft tijd nodig. Het zal niet meteen gebeuren. Wees niet te streng voor jezelf. Veroordeel jezelf niet. Het is een systeem, oké? Jij bent dat niet; dus is het onmogelijk om jezelf te veroordelen. Al die schuld die je ervaart - al dat berouw, dat 'Ik heb het verkloot' gedoe, STOP, want daar gaat het niet om. Het gaat om 'het staan' van jou en controle over jezelf hebben, oké?

Zelf-controle en zelf-verantwoordelijkheid.

Oké, nu dan, mensen die verslaafd zijn aan sexuele ervaringen en die ook binnen een relatie sex ervaren: Ik stel als eerste voor dat, wanneer je in een relatie bent, dat je beiden samen eerst zelfvergeving toepast. Je checkt jezelf als je sex hebt. Vraag jezelf eerst af: 'Waarom heb ik sex? Welke gedachten komen er op? 'Kwamen er plaatjes in mijn mind op die maakten dat ik sex wilde? Vond er een energetische ervaring in mij plaats die maakte dat ik sex wilde?'

Onthoud, sex gaat er NIET om, dat jij ertoe gebracht wordt om het te ervaren door een energetische ervaring 'daar beneden' in je bekkengebied of vanwege gedachten. Wist je dat sex in werkelijkheid een expressie van jezelf is en dat je in feite constant bent? Dat het een 'keuze' wordt, eigenlijk, om jezelf natuurlijk uit te drukken? Het is niet iets dat eerst opstart in jou en dat je dan een soort van volgt en dan heb je die 'orgastische sexuele ervaring'. Daar gaat het niet om. Wie je bent is onveranderlijk; en wanneer je 'kiest' om expressie aan jezelf te geven op die bepaalde manier, sexueel, wordt het een werkelijke 'keus' en dan uit je jezelf vrijelijk. Ik noem het 'keuze', maar dat is alleen maar zodat je het begrijpt.

Dus mensen die in een relatie zijn en sex hebben: voordat je sex hebt, verzeker jezelf ervan dat je mind vrij is van plaatjes - alle plaatjes. Beide partners: vergewis je ervan dat er geen energetische ervaringen in je gaande zijn die van de mind komen, die van gedachten komen. Zoals, je zag een plaatje, stelde je voor dat je sex had; en dan wil je het doen. Nee, doe dat niet, waarom? Omdat je weet dat het mind is; en als je dan sex gaat ervaren, ga je het hele mindsysteem ervaren en voeden. Wat ik voorstel is het volgende: Heb drie maanden geen sex - drie tot zes maanden, eigenlijk. Waarom zeg ik dat? Omdat je hiermee in staat bent jezelf te zuiveren. Als er sexuele behoeften of verlangens en wensen opkomen, stop je het. Je stopt je gedachten. Waarom? Omdat je je dan gaat realiseren: 'Ben ik verslaafd aan sex, of niet?' En ik ben er zeker van dat veel mensen verbaasd zullen zijn. Drie tot zes maanden; en dan pas je jezelf effectief toe, specifiek en fervent, totdat je het werkelijk helder hebt dat er niets is dat zich beweegt in jou, dat er niets is van een afgescheiden manifestatie die jou beweegt om iets te willen doen.

Dat is de enige praktische ondersteuning die ik voorstel zover. Ik ben er zeker van dat dit meisje (Winged) zal beginnen te spreken over 'wat is zelfexpressie' in sexualiteit, om je te assisteren vanuit dat perspectief.

Oké, mensen: zelf-controle, zelf-verantwoordelijkheid.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.