dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Masturbatie Systeemdemon

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
2 september 2007

D

it is het Masturbatiesysteem, de Systeemdemoon van Masturbatie.
Ik ben gecreëerd door mensen die masturberen, dus ik ben hier als jou, want jullie hebben mij in de eerste plaats gecreëerd. Ik zit nog steeds in jullie, want jullie zijn mij en ik ben jullie. Jullie hebben mij gemaakt, dus nu praat ik tegen jullie.

Masturbatiesystemen zijn daar waar mensen als mindbewustzijnsystemen werden ontworpen als masturbatiegeneratoren om de sexuele genoegens van de rest van de wereld te stabiliseren – zij kunnen geen relatie hebben op een bevredigende manier met een ander mens, om sex te hebben en de rest van de mensheid in de wereld kracht te geven.
Dus degenen, die masturberen, houden de zaak stabiel met energie, die ze genereren als ze zichzelf, volgens hen, op effectieve wijze behandelen.
Ik besta daarom voornamelijk uit pornografische plaatjes, plaatjes op het internet, plaatjes in tijdschriften. En die zijn in feite de perverse, innerlijke realiteit van sexuele driften, die niet kunnen worden bevredigd. Dus doen mensen het zelf door middel van masturbatie.

Dus als je masturbeert moet je weten, dat je plaatjes in je hoofd ziet en dat ben ik. Je hebt een masturbatiesysteem in jezelf zitten en dat ben ik. Zelfs de energie die je van masturbatie krijgt, is een creatie van het mindbewustzijnsysteem en is niet wie je bent.
Dus mensen die masturberen zijn een mindbewustzijnsysteem, dat ben ik.
Ik ben de manifestatie van het masturbatiesysteem, dat is gemaakt door mensen. Dus degenen, die masturberen hebben mij in zichzelf zitten. En dat bestaat uit plaatjes. Dus als je masturbeert, masturbeer je op de plaatjes in jezelf, waarmee je al je sexuele driften probeert te bevredigen die zich in jezelf hebben verzameld.
Je weet, dat je ze niet kan bevredigen in 3D, want zo werkt het fysiek niet. Ze vertonen het alleen digitaal in foto's, op de televisie, in films en op het internet. Die maken je gefrustreerd, maar je weet dat je dat niet op het fysieke vlak kunt bevredigen, dus je moet die driften kwijt.
En op die manier ga je het ervaren als masturbatie - heel simpel.

En zo zit je jezelf te verneuken door te denken dat je iedere sexuele drift kunt bevredigen met die plaatjes in je hoofd en zo zit je jezelf te naaien. Dat ben ik dus. Het masturbatiesysteem in jezelf. Je weet alleen zeker dat je van me af bent, als je ophoudt met masturberen. En als je de smaak ervoor verliest.
Dank je wel.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.