dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

De Oplossing van Zelfoprechtheid

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
15 november 2007

D

it is de Oplossing van Zelf-Oprechtheid.
We hebben de 'Ontwerp van' interviews gedaan, Het Ontwerp van de Mind en het Verenigd Bewustzijnsveld van de mind onthuld, getoond en gedeeld, dat in en als ieder en elk individueel mens bestaat. We hebben uitgebreid gesproken over de 'problemen' die bestaan als wat is geaccepteerd en toegestaan geworden in deze wereld als en in ieder en elk menselijk wezen. Tot gewaarzijn 'brengend' wat van onszelf is geworden en wat we onszelf hebben aangedaan als de wereld.

Hier ben ik als de Oplossing, specifieker: De Oplossing van Zelf-Oprechtheid.
We hebben in video-interviews het bedrog, de afscheiding en slavernij onthuld als controle die bestaat in ieder en elk menselijk wezen als het mindbewustzijnsysteem. Een 'gelijk mindsysteem realiteits-creatie' van bedrog, slavernij, afscheiding en controle ontwerpend en manifesterend, de reflectie van wat bestaat in iedereen als een mindbewustzijnsysteem.

Het is interessant, de vraag van wat en hoe leef en pas ik zelfoprechtheid toe als ik niet eens weet wat het werkelijk is? Wat is zelfoprechtheid werkelijk, in toepassing? Want alles dat ik ooit gekend heb is mijn mindbewustzijnsysteem van gedachten, gevoelens en emoties als mezelf, bestaand in het verleden, heden en toekomst van het Verenigd Bewustzijnsveld. Dus hoe word ik verondersteld
zelfoprechtheid te kennen, te leven, begrijpen, toe te passen?

H

ier, mensen, is waar de adem van zelf belangrijk is. De mind kan niet bestaan in en als de adem. Zie, de mind bestaat in het verleden, heden en toekomst, voortdurend 'racend', voortdurend gedachten in en van je mind. Dat is waarom er geen gewaarzijn van de adem is in menselijke wezens, als menselijke wezens - door jullie constante en voortdurende gehaastheid in je mind, in verleden, heden en
toekomst, bestaand in het 'nu van het Verenigd Bewustzijnsveld' in plaats van Hier als de Adem.
Waar komt zelfoprechtheid 'erbij kijken' in dit wat ik aan jullie presenteer op dit moment? Wat heeft het te maken met de adem? Kijk eens: als je ademt, in dit moment van ademhalen, stopt je mind. Het is fascinerend; maar: alleen wanneer je als gewaarzijn als de adem bent stopt de mind, voor dat moment, omdat je hier bent, als de adem.
Dat is waar zelfoprechtheid is, mensen. Dat is waar je zelfoprechtheid leeft en toepast als de adem, hier. [ademt in] Kijk, de mind stopt, hij is stil. In dat moment ben je echt in staat om je mind in beweging te zien. Daar is een proces voor nodig natuurlijk, maar in dat moment zul je je mind zien bewegen, dat is waar je jezelf toepast en jezelf in zelfoprechtheid leeft.
In andere woorden; in dat moment als je mind ziet bewegen stop je het! Op welke manier dan ook, je stopt je mind. Kijk maar eens, mensen, jullie zijn al hier, als de adem. HIER is waar jullie zelfoprechtheid leven en toepassen. HIER is waar je bent, als de adem, en HIER is waar je stopt met van jezelf te accepteren en toe te staan om deel te nemen aan je mind. En dat is waar zelfoprechtheid is, mensen, waar je zelfoprecht zult zijn met jezelf en je realiseert als je ademt: 'uh! daar gaat mijn mind, dat is mijn mind. Ik stop mijn mind'. En zo ga je verder met je proces van zelfoprechtheid in jou in elk moment.

 

W

aarom? Omdat in die toepassing van zelfoprechtheid in elk moment van iedere ademhaling je begint op te staan in jezelf  en je begint de voortdurende cirkels te stoppen van je mind als gedachten, gevoelens en emoties en uit de verleden-heden-toekomst plaatsing gaat van je mind in het Verenigd Bewustzijnsveld van deze wereld. Dus zelfoprechtheid in elk moment van iedere ademhaling. De adem is een moment, elk moment, dit is een moment hier [ademt in] van iedere ademhaling, [ademt] een ander moment.

Adem: zelfoprechtheid.

Als je hier als de adem blijft, dat is waar je zelfoprechtheid leeft en toepast als jezelf. Dat is de oplossing, zelfoprechtheid als jezelf, aanwezig in je proces van het stoppen van de mind.
Hartelijk dank, dit is de Oplossing van Zelfoprechtheid.
En realiseer je dat ieder en elk mens in staat is om dit toe te passen. Zelfoprechtheid staat gelijk aan eenheid en gelijkheid als alles als één als gelijk. Het proces van geboorte geven aan leven uit het fysieke, de mind stoppend.
Dank je wel

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.