dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

De Oplossing van Zelfvergeving

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
16 november 2007

D

t is de Oplossing van Zelfvergeving, die spreekt over de oplossing van zelfvergeving.
Zelfvergeving is een proces, een toepassing, een expressie van het zelf in ieder moment bij iedere ademhaling van het zelf. Dus op ieder moment van iedere ademhaling, hier [inademen], of hier [uitademen] – inademen [moment], uitademen [moment]. Als je ziet dat je geest zich beweegt, stop je meteen en pas je zelfvergeving toe. Waarom zelfvergeving?

Wat DOET zelfvergeving? Hoe helpt en steunt zelfvergeving me? Hoe helpt en steunt het me? Laat ik het uitleggen.
Als je zelfvergeving toepast betekent het, dat JIJ JEZELF LEEFT. Je leeft een uitspraak van jezelf. Je laat jezelf geboren worden. Hoe werkt dat?

Kijk, op het moment van ademhalen, zie je je mind voorbij schieten. Als je op dat moment als jezelf onmiddellijk zelfvergeving toepast, leef je in feite jezelf en pas je in feite jezelf toe! Hoezo, hoe werkt dat?
Op het moment, dat je zelfvergeving toepast op het moment van de ademhaling, beweegt de gedachte zich. Als je daarentegen de gedachte had toegelaten zich op dat moment te bewegen, wat gebeurt er dan in jezelf? Dit... fuuuuh [naar beneden] onderdrukking – één gedachte... nog een gedachte... fuuuh [naar beneden] onderdrukking. En dat bouwt op en dat manifesteert zich en dat vormt zich allemaal en wat is dat allemaal? Je mind.

Wat voedt de mind voortdurend? Het feit dat je de mind toelaat en dat je doorgaat met het bekijken en volgen van gedachten en door deel te nemen aan het idee, dat jij je mind BENT. En vervolgens beginnen die gedachten zich op te bouwen, zich te manifesteren, zich te modelleren in overeenstemming met de manifestaties in je wereld, waarin je jezelf ervaart. Dus wat WORDT die wereld van ieder mens? Die wereld wordt hun MIND. De vorm en de manifestatie van hun verstand / geest / gedachten wordt de ervaring van zichzelf, omdat ze de mind als hun verstand hebben aanvaard en hebben toegelaten zijn gang te gaan.

Wat gebeurt er nu op het moment van zelfvergeving? Fascinerend... dit gebeurt er... [opening naar boven]... nog een gedachte... [opening naar boven]... weer een gedachte... [opening naar boven]. Het is een proces waarin jij in jezelf OPSTAAT. Wat betekent 'opstaan in jezelf'. Dat betekent dat jij jezelf LEEFT. Je moet niet gaan zitten en roepen: 'Ik ben klaar! Ik ben het leven!'

 

M

ensen, zo werkt het niet. Dat is het genereren van kennis en informatie en die zijn onderdelen van de mind. "Ik ben Leven" is een absoluut levende uitspraak en een toepassing van 'wie je bent' op ieder willekeurig moment, waarin je de uitspraak LEEFT van 'wie je bent'. En hoe begint dat LEVENDE MOMENT in feite als reëel voorbeeld, dat jij werkelijk JEZELF LEEFT en dat je jezelf niet laat beïnvloeden door de illusies van je mind door te denken en te zien, dat je leeft door het eenvoudig te zeggen! Nee, het is zelfvergeving...

Zelfvergeving helpt je om HIER te blijven in je ademhaling. Laat je niet verleiden door eenvoudig te roepen: 'Ik ben leven' en dan te DENKEN dat je leeft! Nee, mensen, zo werkt het niet. Het gaat er niet om dat je zegt: 'Ik ben God. Ik ben God. Ik ben God'. Nee, dat is kennis en informatie van je MIND! Dit is eenvoudig een uitspraak. Maar wat betekent die uitspraak als praktisch, levend voorbeeld op ieder moment?
Mensen, realiseer je, dat dit proces van zelfvergeving betekent, dat je voor de eerste keer jezelf helpt om werkelijk en praktisch in deze wereld te leven, waarbij je op ieder moment in jezelf OPSTAAT. Dat is zelfvergeving!

Daarom mensen, leef zelfvergeving als jezelf. Want zelfvergeving ben je zelf, die je helpt en steunt om te leren begrijpen wat het in feite betekent om JEZELF TE LEVEN, om JEZELF TOE TE PASSEN. Dit leven en toepassen heeft geen eind, het houdt niet op. Het komt niet naar een punt, waarbij je uiteindelijk gaat zitten en zegt: 'Ik ben God. Ik ben klaar.' Nee. We zijn in deze wereld, mensen. En in deze wereld pas je bij iedere ademhaling jezelf toe om er zeker van te zijn, dat je jezelf niet beïnvloedt met gedachten, ideeën, gevoelens en emoties, die je op pad sturen naar een door de mind gedroomde illusie. Daarom helpt zelfvergeving je bij de toepassing op ieder moment van iedere ademhaling van jezelf als jezelf.
Dus LEEF JEZELF, mensen, en pas zelfvergeving toe.
Dank je wel. Dit is de Oplossing van Zelfvergeving.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.