dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Het Sex Systeem

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
8 september 2007

H

allo, dit is Jack, oké. Het ontmaskeren van sexualiteit. Of sex en sexualiteit. Of het ontmaskeren van sex.
Laten we eens kijken. Laten we eerst terug gaan naar - wel, niet terug, het is nog steeds hier, maar niet meer zo uitgebreid. Laten we teruggaan naar voordat alles in de hemel veranderde.
We bekijken het gehele sexuele systeem en de manier waarop het was opgezet. Er werd in mensen een sexsysteem geplaatst, letterlijk. Het was verbonden met de centrale straal - ik zeg straal, maar het is als een metallic interdimensionaal systeem, een lichtzilveren kleur - geplaatst in het midden van het menselijk lichaam, daar - bij je achterwerk, bovenaan je billen, daar zitten botten, van daaruit was deze straal verbonden met je heiligbeen, midden op je onderrug, waar je wervelkolom eindigt. Deze drie punten, in je mind natuurlijk ook verbonden met je onbewuste mindsysteem en verbonden met je bekkengebied. Dit was bij mannen en vrouwen precies hetzelfde geplaatst. En ook verbonden met je emotie- en gevoelscentra, een systeem geplaatst in je solar plexus.

 

W

aar dienden relaties in werkelijkheid voor in deze wereld? Deze sexsystemen werden geplaatst voor twee redenen en doelen. De eerste was natuurlijk dat wanneer twee mensen, twee partners sex hebben, sexuele gemeenschap, dat het sexsysteem zich op zou opladen en een bepaalde energetische impuls aandrijven. Deze impuls werd verspreid door het sexsysteem heen direct in deze 'straal plaatsing' die in het centrum van je menselijk lichaam was geplaatst. Een deel van die energie ging naar je mindgebied, door je onbewuste mind en de rest ging door naar je onderrug, waar zich twee lage punten bevinden bovenaan je achterwerk precies aan het einde van je ruggengraat.
Dus het bewoog zich door die twee toegewezen plaatsen in je menselijk lichaam. Twee partners hebben sexuele gemeenschap - wanneer de twee partners sexuele gemeenschap hebben, wordt deze energetische impuls opgeladen in het sexsysteem. De energie die naar je mindgebied gaat, naar je onbewuste mind, werd verspreid over de rest van de mensheid, om de mindbewustzijnsystemen in hen op te laden en aan te drijven. Omdat het door je onbewuste mind ging - je onbewuste mind is natuurlijk verbonden met de gehele mensheid - de onbewuste mind is hetgeen wat de gehele mensheid verbindt met het Verenigd Bewuste Veld dat in en als deze wereld bestaat. Het verbindt de mindbewustzijnsystemen als dat wat mensen van zichzelf hebben geaccepteerd en toegestaan om als één met de gehele wereld te worden.
De rest, wat ongeveer 10% van de 100% energetische impuls is die daar werd gecreëerd, ging door de rug - dat heet je 'krachtcentrum' - dat ging naar de demonen. Natuurlijk was Het Levenselixer voor de demonen de energetische impuls die werd opgeladen doordat twee partners sexuele gemeenschap hadden. En dat is de reden, de wezenlijke reden waarom het sexsysteem werd geplaatst: om de mindbewustzijnsystemen in het bestaan op te laden en aan te drijven en natuurlijk om de demonen te helpen zodat ze konden blijven bestaan in de demonendimensie.

 

 

D

it is het principe ervan, het is heel eenvoudig. Dus wat relaties betreft, die bestaan niet echt, want al waar relaties op gebaseerd zijn, is sex. Of je nu zegt 'oh nee zeg, ik hou van mijn partner en ik geef om mijn partner' enz. - dat doe je niet! De waarheid van deze hele situatie is dat je werd opgesloten in die relatie door mindbewustzijn geprogrammeerde systemen met je voorgeprogrammeerde voorbeschikte leven en voor slechts één reden en die is om mindbewustzijnsystemen in het bestaan, op te laden en natuurlijk voor de demonen.

Nu, dit metaalachtige deel bij je krachtcentrum - wat, zoals ik uitlegde, deze twee beenpunten zijn aan de bovenkant van je achterwerk waar je ruggengraat eindigt in je menselijk lichaam, werd erin geplaatst door de demonen, niet door anderen - zij creëerden dat kleine ding daar zo'n beetje: drie buizen die uit het krachtcentrum van het menselijk lichaam komen. Want de sexuele energie die omhoog komt, was letterlijk het Levenselixer voor ze, kan ik wel stellen. Maar zij namen maar 10% van de energie, de andere 90% ging door naar de hele mensheid, via de onbewuste mind, om de mindbewustzijnsystemen op te laden.

Oké, dus sexualiteit, alles van sex, de sexuele gemeenschapervaring, alles - als je een energetische orgastische ontlading hebt - dat is geen orgasme. Weet je wat dat is? Dat is samengebalde energie, het is samengebalde emotionele en gevoelsenergie, dus sex is meer een ontlading. Je lichaam vergaart en vergaart en hoopt alle emotionele en gevoelsenergie, gedurende de dag, hoe je jezelf ervaart, op. Je fysieke systeem kan het niet meer aan, de systemen in jou ook niet, en een ontlading is noodzakelijk en dat gebeurt via sex. Daar heb je de sexuele verlangens en remmingen enz. voor. Dat is gewoon omdat je emoties en gevoelens hebt die je niet verwerkt heb overdag die zich hebben geconcentreerd in jou en die ontlading nodig hebben.
Die ontlading: je lichaam is zo opgezet, het mindbewustzijnsysteem in je lichaam, om alle emoties en gevoelens in je niet te ontladen, maar om het in een soort van container vast te houden om ontladen te worden via de sexuele ervaring. Want wanneer het ontladen wordt via de sexuele ervaring, wordt zijn samengebalde aard gekwantificeerd en versterkt daarom de systemen van de mindbewustzijnsystemen in de mensheid.
Dus orgastische ervaringen zijn ook alleen maar ontlading van emoties en gevoelens en die energie ziet er echt weerzinwekkend uit. Interdimensionaal heeft het een zwart met bruine kleur met wat scheuten kleur erin maar je ziet dat het behoorlijk geconcentreerd is en dat het zich ontlaadt en deze wezens hebben blijkbaar deze orgastische ervaringen. Het lijkt fijn, ja, waarom, omdat het lichaam in absolute extase gaat omdat je de emoties en gevoelens ontlaadt, en dat is het in feite eigenlijk. Het tegenovergestelde van depressie zou ik zeggen - bij depressie zet je je neer bij de energie en dan heb je het orgasme wat de absolute bevrediging is voor je menselijk lichaam, zoiets als 'goddank voor de ontlading'.

Sexuele expressie en sexualiteit zijn nog nooit ervaren door mensen als een expressie van henzelf, helemaal nog niet. Dat moet nog komen. Ik ben er zeker van dat we interviews zullen doen om jullie zoveel mogelijk als we kunnen, te assisteren, maar dit is in principe de beschrijving van het sexsysteem en de sexualiteit.

 

Oké, bedankt, dit is Jack.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.