dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Het Ontwerp van Gedachten

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
28 oktober 2007
videotekst, videohierte bekijken

D

it is het Ontwerp van Gedachten, dat spreekt over gedachten. We hebben in dit proces al uitgebreid over gedachten gesproken, over de mind die bestaat uit gedachten, emoties en gevoelens, het onderbewustzijn en het bovenbewustzijn om te laten zien hoe gedachten worden gevormd in het mindbewustzijnsysteem.
Maar wat zijn gedachten eigenlijk? Wat is hun essentie? Waaruit bestaan ze? Hoe zien ze eruit? Wat zijn gedachten in werkelijkheid? Daarover ga ik praten.

Het ontwerp van gedachten in het mindbewustzijnsysteem in en als ieder mens ziet er als volgt uit.: het heeft een rechthoekige vorm en iedere gedachte heeft een specifieke code. De code staat in de gedachte gedrukt in de linker bovenhoek. Daar staat een bepaalde ontwerpcode ingegraveerd. Waarom? Hoe werkt dat?
Eerst hebben we het onderbewustzijn. Het onderbewustzijn is een platform, waaraan de informatie, de essentie en het ontwerp van de gedachte wordt ontleend. Je hebt dus de laag van het onderbewustzijn en daarboven ligt de laag van het bovenbewustzijn en ze liggen direct boven elkaar, zoals twee blokken, twee stenen. In de laag tussen deze twee stenen ligt in het midden een metalen bal. Dat is een magnetische frequentiebal. Deze bal leeft. Hoe?
Hij wordt gevoed door het dimensionale wezen in ieder fysiek menselijk lichaam. Hij voedt deze magnetische bal van het hele mindbewustzijnsysteem in en als mensen. De magnetische bal onttrekt informatie uit de laag van het onderbewustzijn, informatie en essentie enzovoort, waarna het in het bovenbewustzijn wordt gemanifesteerd. Hoe gaat dat in zijn werk?
In het bovenbewustzijn ligt een specifieke compressiekamer. Daar wordt de gedachte in de vorm van een foto afgebeeld. Dus de magnetische bal trekt informatie uit het onderbewustzijn, dat werd opgehaald van je moeder en je vader, die je onbewustzijn, je onderbewustzijn en je bovenbewustzijn vormden, en de informatie gaat door de magnetische bal naar je bovenbewustzijn, waar de informatie wordt samengeperst in de compressiekamer en wordt gemanifesteerd als een afbeelding met een specifieke code.
Dus iedere gedachte heeft een eigen essentie, informatie en code. Op dat moment kun je de gedachte horen. Je denkt de gedachte. De gedachte bevindt zich nu in je hoofd.
De reden waarom iedere gedachte zijn eigen code heeft is, omdat hij zich manifesteert in een specifiek deel van je fysieke lichaam. Je fysieke lichaam is gebouwd op basis van de structurele resonantie. Het systeem van je structurele resonantie bestaat uit gedachten in de vorm van plaatjes, dat wordt ontleend aan je onderbewustzijn en via de magnetische bal naar je bovenbewustzijn wordt gestuurd en in je hele fysieke lichaam terecht komt. Op die manier ga je jezelf omvormen tot een mindbewustzijnsysteem.
Je gaat in deze realiteit je persoonlijkheid ontwikkelen, je gedrag, je communicatie over en weer, je participatie, de manier waarop je spreekt, de manier waarop je jezelf uitdrukt. Je ontwikkelt alles vanuit je onderbewustzijn in je bovenbewustzijn en plaatst het in je fysieke lichaam.

Hier komt iets interessants.

 

J

ijzelf en je ouders herinneren je voorouders van tien generaties terug. Dus alle tien generaties hebben dezelfde codering van het mindsysteem. Als je een vrouw bent van je over-, over-, overgrootmoeder en als je een man bent van je over-, over-, overgrootvader van tien generaties terug. Dus iedere tien generaties heb je dezelfde codering van het mindsysteem als dat van je betovergrootmoeder, of -vader.
Mensen denken dat, wat ze in dit leven worden, oorspronkelijk is. Dat het uniek is. Weet je wel, je bent anders dan je ouders, anders dan je familie, want de hele familie is totaal anders als je wordt geboren. Maar dat is niet waar. Het is in feite helemaal niet waar.
De hele groep bij elkaar heeft precies dezelfde mindbewustzijnsystemen als die van dezelfde familie van tien generaties geleden. Maar je hebt het niet in de gaten, want je was er tien generaties geleden niet bij!
Het lijkt alsof iedereen in de wereld een individuele persoonlijkheid heeft. Alsof ze individueel gedrag vertonen, alsof er telkens totaal andere wezens worden geboren. Maar dat is het geval niet. Het zijn duplicaten en kopieën van wezens, die hier hebben geleefd als mindbewustzijnsystemen van tien generaties terug.

Je modelleert dus je hele persoonlijkheid met behulp van de gedachten van tien generaties geleden, die van je ouders naar jou toekomen via hun onderbewustzijn evenals de hele opmaak van zichzelf.  De erfzonde wordt dus van de ene generatie op de andere overgebracht.

Je gedachten hebben dus een eigen code. Waarom? Vanwege die specifieke code wordt bepaald welke persoon je wordt volgens je mindbewustzijnsysteem. Daarom wordt die bepaalde code overal in je fysieke lichaam gezet, zodat je op die manier je eigen structureel resonerend mindbewustzijnsysteem wordt.

Als je wilt weten wat een structureel resonerend mindbewustzijnsysteem is, kun je naar video's kijken over Structurele Resonantie en de artikelen van Veno hierover lezen op de website.
Dus dat is de manier waarop je jezelf maakt door middel van gedachten.
Dank je wel. Dit is het Ontwerp van Gedachten.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.