dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Masturbatie en De Wet van Aantrekking 3.

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
29 maart 2009

L

aten we dit hele energieconcept doortrekken tot het hebben van bijvoorbeeld veel geld. Iedereen wil rijk zijn, droomt over rijk zijn. Maar nu moet je intussen al iets fascinerend beseft hebben: als je kijkt naar wat er gebeurt in de wereld, dan zie je dat er een beperkte hoeveelheid geld is. En overheden zitten in zoveel problemen omdat de banken geld beginnen bij te drukken - wat betekent dat jouw geld waardeloos is, omdat het niets heeft om het te steunen, het is gewoon een stuk papier zoals een gedrukte krant. Maar er is niet genoeg geld. Dat is een bewezen feit; kijk naar het nieuws, naar de markthandel, er is niet genoeg geld. Er is duidelijk een grote fout in het systeem, maar die fout bespreken we niet op het moment - we kijken alleen naar het principe en het feit dat al lang bewezen is. Dus nu willen steeds meer mensen in de wereld meer geld, en ze gebruiken The Secret om zichzelf voor te stellen met veel geld en rijkdom.

En weet je wat? Ze krijgen het geld omdat ze zich erop focussen. Maar alweer kijken ze niet naar de gevolgen van wat ze nu werkelijk aan het doen zijn. Dat betekent, als je met energie werkt en je neemt van het ene punt - dan komt het ergens vandaan. Dus als je geld neemt, komt het van ergens. In een wereldsysteem waarvan niet begrepen wordt hoe het nu ECHT werkt en hoe de rijkdom van bijvoorbeeld de Westerse Landen is gebouwd op een gebrek ervan in bijvoorbeeld de Afrikaanse landen; dat die rijkdom feitelijk een daad van diefstal was.
Dus geld wensen te hebben terwijl een ander niets heeft, zodat jij geld kan bezitten terwijl er niet genoeg van is in het systeem - betekent dat je in feite bezig bent te stelen, precies zo als wanneer je energie steelt tijdens masturbatie. Want je masturbatie-ervaring zou niet zo zijn zoals hij is, tenzij je je gevoelspunt hebt of je plaatje, of de persoon in je gedachten waarmee je die specifieke sexuele ervaring hebt. Anders gebeurt het niet.

 

D

aarom stellen we specifiek zelfoprechtheid voor, want zonder deze zelfoprechtheid, zal men de gevolgen van deze ervaringen niet onder ogen willen zien. Je zult niet willen overwegen: waarom zijn er enkele mensen in de wereld met geld - en anderen die verhongeren? De personen met geld moeten zichzelf zelfoprecht onderzoeken. Hebben ze geld door hun plaats van geboorte, door hun ouders, door hun opvoeding, door hun sociale structuur? Dus, het feit dat ze geld hebben is zelfs niet eens hun eigen ontwerp. Het is een kwestie van geboorte. Degenen zonder geld: ook een kwestie van geboorte. Deze ongelijkheid heeft de wereld dichter en dichter bij totale destructie gebracht. Want meer en meer mensen begrijpen één ding - en je kunt je dit zelf voorstellen - hoe meer mensen zonder de basisvoorzieningen zijn om te kunnen overleven, hoe meer de mens in een overlevingsgericht wezen zal veranderen.
Wat zal de mens doen? Wat zal jij doen voor je kinderen als je geen eten hebt? Zou je stelen? Je zult stelen. Zal je je lichaam verkopen voor geld? Je zult je lichaam verkopen voor geld - je zult alles doen wat je kunt om je kinderen te voeden.

We zijn bezig een maatschappij te creëren die gevolgen zal hebben voor ons op lange termijn. En kijk allemaal eens, je voelt je hulpeloos en machteloos er iets aan te doen. We hebben een magnifieke manier gevonden om ermee om te gaan. We hebben een energetisch gevoel gecreëerd. We noemen het LIEFDE. 'Laten we de wereld terug aan elkaar lijmen via liefde'.

Laten we dit liefdegevoel terugbrengen tot masturbatie en sex: hoe goed werkt dat? Tweederde van de mensen die samenkomen in dat gevoel van liefde eindigt in echtscheiding, niet? De rest eindigt in geheime affaires. Dus uiteindelijk zijn er maar erg weinig mensen in deze wereld die werkelijk binnen een zogenaamde 'liefdesrelatie' een sexuele relatie hebben. Want het gaat allemaal om die energetische beweging. Het moment dat je vervuld bent door je energie, ben je geneigd om je af te vragen of een ander gevoel van energie misschien niet grootser is dan wat je al hebt. En dan begin je te zoeken naar een ander gevoel en dat noem je ook liefde. En dan zeg je: 'Ik hou niet meer van je. Ik ben nu op zoek naar een andere liefde'. Maar waar je werkelijk naar op zoek bent, is niet liefde. Het is energie.

Dat is dus waarom we hier bij Desteni zeggen dat liefde niet echt bestaat, zoals men zou willen dat het bestaat. De liefde die bestaat in de wereld is op energie gebaseerd. En die energie heeft een begin en een einde. Het verandert - van liefde naar haat, van haat naar liefde. Dit is het meest overvloedig zichtbaar in relaties. En in sex en masturbatie in het bijzonder. Bijvoorbeeld, als je de liefde bedrijft met je vrouw en er, terwijl je de liefde bedrijft, een plaatje in je hoofd opkomt dat je tot een orgasme brengt, omdat dat je gefantaseerde relatie is die je er naast hebt, je droomrelatie waarop je in het geheim masturbeert, terwijl je getrouwd bent, dan weet je dat je huwelijk in serieuze problemen is. Het is onvermijdelijk dat je op een gegeven moment genoeg gaat hebben van je partner omdat je imaginaire relatie veel sterker gaat worden dan je echte relatie. En dan, als je uit elkaar gaat, zeg je: 'oké cool, nu kan ik eindelijk een andere liefdespartner zoeken'. Maar eigenlijk, was je al lang overspel aan het plegen, al die tijd dat je een imaginaire relatie had.
Hetzelfde als wat gebeurt wanneer je bezig bent met je masturbatie- relatie. En begrijp dat we hier spreken over het principe dat plaats vindt in energie; geloof niet wat ik zeg, onderzoek het zelf in zelfoprechtheid. Kijk naar jezelf en wat je al ervaren hebt. Praat het niet goed! Wees zelfoprecht! En je zult versteld staan over wat je zult ontdekken over wat er werkelijk gaande is in onze zogenaamde 'eenheidsrealiteit' van het 'grootse menselijk schepsel'.

 

L

aten we kijken naar het punt, de implicatie, van je eigen mogelijkheid om binnen een eenheidsrealiteit je energetische aanwezigheid, de energie die je beschouwt als...
Als je een persoon ziet wandelen op straat waarmee je nu een imaginaire relatie hebt, je hebt een bepaald gevoel dat die persoon overbracht naar jou - wat hun energie is, hun aanwezigheid. Nu breng je dus hun aanwezigheid, hun energie in jouw energie, zonder hun toestemming en dan masturbeer je, tot een orgasme, deze prachtige imaginaire ervaring makend/creëerend; maar wat ben je werkelijk aan het doen? Wat je in gedachten, woord en daad doet is hetzelfde. Dat is begrepen door al onze religies. De implicatie van wat je doet is feitelijk: verkrachting. In feite verkracht je de persoon. Kijk ernaar: je neemt een persoon tegen zijn/haar wil, je neemt hun energie en je hebt een sexuele ervaring. Geen toestemming mogelijk.

 

DeelVier


omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.