dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Masturbatie en De Wet van Aantrekking 5.

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
29 maart 2009

H

et wordt dus vrij complex als je een ervaring wilt die masturbatie heet - in een energetische expressie. Hoe doe je het zonder relatie? Je doet het met jezelf, als een expressie. Waar je geen ander wezen in betrekt. Waar je niet hun energie wegneemt opdat je bevredigd kan worden. Omdat op het moment dat je iets neemt er een andere wet in De Wet van Aantrekking is: De Wet van Balans.

Positief, negatief zullen altijd bewegen in uitwisseling. In die beweging van uitwisseling, is er een ontlading, dat betekent: als het positieve beweegt naar het negatieve, geeft het energie aan het negatieve en het negatieve word het positieve. En dan, beweegt het positieve naar het negatieve en geeft het zijn energie - want zo stroomt energie; het positieve gaat naar het negatieve en zo beweegt het naar en van, naar en van beweegt de energie. 
We zien dat niet, want wij zijn zelf die bewegende energie. We ervaren de energie terwijl die beweegt; dus zijn we ofwel positief of negatief. We denken er niet over na dat we die energie zijn geworden, die als de mind beweegt en we beginnen onze werkelijke realiteit te vergeten. De fysieke realiteit bestaat hier en we kijken er niet meer naar om, omdat we onze imaginaire realiteit proberen te bevredigen, waar we een positief en negatief hebben.

Wat heb je in de echte realiteit? Je werkt, je eet - het creëert energie in je fysieke lichaam, de afvalproducten worden afgevoerd door te poepen, het gaat terug naar de Aarde en wordt gerecycled, terug in de planten en wordt zo opnieuw voedsel. Ik bedoel maar, we eten altijd onze eigen stront; we willen het gewoon niet op die manier bekijken. Elk stukje voedsel dat je ooit hebt gegeten komt van de Aarde, komt van mest - hondenstront, dierenstront, mensenstront of stront van verrottende bomen, weer tot leven gewekt door de zon. Fotosynthese is een voorbeeld van voedsel dat we eten en in energie wordt omgezet, fysieke energie waarmee we dingen doen. Als die energie op is, moeten we weer eten.

 

K

ijk eens naar wat er gebeurt in de mind? Die heeft ook een voedingsbron nodig. Wat is er fascinerend hieraan? Dat we onszelf hebben gecreëerd als wezens die niet bestaan in het fysieke, maar als persoonlijkheden, als ideeën in onze eigen mind. We veroordelen ons fysieke, we willen er op een bepaalde manier uitzien, en volgen allerlei strenge regels hoe we eruit zouden moeten zien vanwege dit perfecte plaatje dat we hebben van wat we willen zijn - in plaats van te accepteren wie we zijn en te werken met wat we zijn. Dan creëren we onze hele wereld, niet volgens wat het fysieke nodig heeft, maar volgens wat we mentaal nodig hebben. We noemen dat 'mentale stimulans', we noemen dat 'intelligentie' - we geven het allerlei prachtige namen, maar wat heeft dit ons gebracht in deze fysieke realiteit?

We hebben een wereld vol gevaar, we hebben wezens die seksueel misbruikt worden - wat begint met jouw sexuele misbruik dat begint als imaginair misbruik, een obsessie wordt en dit gebeurt allemaal in het geheim en die geheime Wet van Aantrekking trekt mensen naar elkaar toe die belanden in gewelddadige situaties. Jouw kind kan terechtkomen in een situatie waarin het misbruikt omdat jij hebt gemasturbeerd en gefantaseerd - en nu en nu worden 'de zonden van de vader' overgebracht op zijn kinderen tot de zevende generatie - wat betekent dat?
Ze moeten de energetische verantwoordelijkheid ontladen, die jij hebt gecreëerd terwijl je een ander misbruikte, via energie. Dus nu wordt je kind misbruikt door een vreemdeling, een 'slechte man', maar jij houdt van masturbatie en jij houdt ervan te fantaseren over een onbekende man die op de deur klopt, die binnenkomt en je agressief neemt en je een enorm orgasme laat krijgen. En dat stel je je heel de tijd voor terwijl je erover masturbeert- het is zo leuk... Nu gebeurt het met je kind en je bent kwaad op de wereld. Komaan, zelfoprecht zijn nu; wie creëerde dit?
Oh, Grote Schepper.

 

L

aten we terug gaan naar een fascinerend punt, ik bedoel; je kunt je niets herinneren van voor je geboorte. Je kunt iets van die informatie oproepen via hypnose. Maar als je mensen bestudeert die dit nauwgezet hebben gedaan, zoals Newton, zul je zien dat de informatie vrij beperkt is. Hij ontdekte - heel specifiek, daarom is zijn werk ongewoon - hij ontdekte dat het afhangt van welke vraag je stelt om te bepalen welke informatie of antwoord je zult krijgen. Dus dat betekent - heel wat.
Weinig mensen nemen de vraag die wordt gesteld in beschouwing, en zijn zelfs niet bereid het antwoord te bekijken dat je krijgt op je vraag. Dus als je niet bereid bent de vraag te stellen; ik bedoel, het is in iedere religie, niet? 'Vraagt en gij zult ontvangen'. Dus als je echt wilt weten, moet je het vragen.
Nu, wat weet je?
Je weet dat je in een eenheids-realiteit bent en een realiteit van energie waar je in kwam en je kunt je nou niet precies herinneren waar je vandaan komt. In een bepaald stadium tijdens je eerste jaren kon je ineens praten, je dingen herinneren, lopen en dingen doen - maar je kunt je niet precies herinneren wanneer.
Daarna heb je jezelf gecreëerd via het onderwijssysteem. En in overeenstemming daarmee heb je besloten wat je plaats in de maatschappij is. Je verlangde het en je hebt het geconstrueerd. Toen ben je gaan werken binnen het systeem, om je overleving veilig te stellen, want zo heb je het geleerd. Vader en moeder hebben je bijvoorbeeld geleerd 'dat je een diploma moet hebben', 'je moet een goede baan hebben zodat je altijd geld zult hebben'. En de enige manier waarop vader en moeder de hongersnood in de wereld konden goedpraten was door te zeggen: 'Het is Gods wil'.

Deel Zes


omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.