dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Masturbatie en De Wet van Aantrekking 6.

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
29 maart 2009

N

u, wat er zo leuk was aan het hele God-ding, toen je werd geboren, was er geen God in je wereld. Die God werd alleen maar deel van je wereld omdat het je verteld werd, je werd getraind om erin te geloven. Dat is het leuke aan een multi-cultureel bestaan in de eenheids-realiteit. Ik bedoel, Je kunt - als je zelfoprecht bent- in overweging nemen, dat als je geboren zou zijn in een moslim-realiteit, het Allah geweest zou zijn. In een Christen-realiteit is het God. Maar God en Allah zijn er niet in het begin - zij zullen er alleen zijn als de woorden die je ouders spreken. Maar ze zijn er niet feitelijk. Men gelooft graag dat ze er zijn, maar wat is feitelijk daar - in zelfoprechtheid?

Het Leven is er feitelijk. De levenskracht die gelijk is in alle wezens. Kijk maar eens: of het nu een hond is die word geboren, er is een levenskracht. Een zaad dat is geboren uit een boom, er is een levenskracht. Een mens, er is een levenskracht - hierin zijn we allen gelijk. We gebruiken allemaal dezelfde substantie via welke we ons uitdrukken als leven, welke van de Aarde is, het stof van de Aarde. Maar kijk naar het fascinerende: het moment dat je sterft keert het stof van de Aarde terug naar de Aarde - waar ga jij heen? De vraag zou zijn: ben jij echt?
Je weet het niet. Je zult dit uitvinden zodra je niet langer in de vorm bent die je nu bent op Aarde. Hetzelfde geldt voor dieren en het maakt niet uit wat je gelooft. Wat je ook gelooft, wie je ook als persoonlijkheid bent, alles dat je werd geleerd - het is niet echt. Het is niet Leven, het is persoonlijkheid, een naam, het is cultuur, het is 'ik ben een advocaat', 'ik ben dit'. Het is het grote 'IK BEN', omdat 'ik ben dit' je aangeleerd is. Ik ben dit. Dat 'ik ben' is niet God, dat 'ik ben' komt van vader en moeder die je leren: 'IK BEN. Zeg 'IK BEN John, ik ben Dan, IK BEN'.
Dat is het grote IK BEN dat wordt opgelegd als 'God'. Hoe we het IK BEN die IK BEN er overheen plaatsen is fascinerend, omdat het zegt dat ‘Ik ben’ in het grotere IK BEN, wat blijkbaar God is - Nee. Dat is alle IK BEN’s waarin we geloven, als vrije keuze tezamen = ons wereldsysteem - dat is onze God, als het grote IK BEN.

 

N

ogal een zooitje als je kijkt naar ons geld systeem. Nogal een zooitje als je kijkt naar hoeveel hongerlijdende mensen er zijn en hoeveel mensen elkaar misbruiken in deze realiteit als energie- als de IK BEN. Dit IK BEN is al onze wetten die we hebben aanvaard, alle manieren om te bestaan die we van elkaar hebben geaccepteerd - wat we zonder vragen te stellen doen, ik bedoel maar, zolang je me toestaat om te masturberen en zoveel mogelijk mensen energetisch te verkrachten, sta ik jou toe om hetzelfde te doen. Laten we overeenkomen dat we keuzevrijheid hebben om dit te doen - dan is het in orde.
Ik bedoel: we zien het niet gebeuren, want het is energie. We kunnen energie niet zien en dat is zo prettig aan energie, is het niet? Energie is een soort 'geheim' ding - je kunt het niet zien. Dus wat we in onze imaginaire wereld doen - niemand kan zien wat we doen met deze energie die niemand kan zien - het is HIER. Je kunt het voelen, de aanwezigheid ervan, want aanwezigheid is energie. Maar je kunt de aanwezigheid niet zien. Maar laten we afspreken met elkaar dat we 'vrije keuze' hebben, dat we 'vrije wil' hebben, omdat wij beslissen wat het grote IK BEN moet doen, tenslotte hebben wij het gecreëerd als ons wereldsysteem, als ons bewustzijn, als ons geweten.

En daarin hebben we een flinke dosis 'schoonheid' en een fantastische dosis 'liefde' gestopt. Dus zolang we 'liefde' hebben kunnen we hopen dat ieder ander het zal verstaan en onze liefde voelt en dan worden we 'verheven'. Ik bedoel, het feit dat ze niets te eten hebben, dat is niet mijn probleem, dat is Gods probleem, sorry, ik bedoel het probleem van het wereldsysteem, van het grote IK BEN.

'Je moet luisteren naar het grote IK BEN en de regels volgen, je moet het systeem volgen'. Maar het systeem is niet gelijk; het kan niet gelijk zijn omdat het ontwerp nooit heeft voorzien in gelijkheid. Het ontwerp heeft voorzien in macht. Het ontwerp heeft erin voorzien dat enkelen de elite zijn en de rest de arbeiders. Want de elite willen niet echt het werk doen. Zij willen een aangename fysieke ervaring, maar ze willen er niets voor hoeven doen om die ervaring te krijgen. Dus daarom laten ze de rest van de wereld dit voor hen doen, ik bedoel maar, dat is toch zaken doen? Zou jij niet hetzelfde doen? Het principe van vrije keuze staat je toe dat te doen. Je manipuleert zoveel je wilt in deze wereld want zolang vrije keuze bestaat, zolang ongelijkheid gezien wordt als gelijkheid, zolang het mogelijk is om je te verschuilen achter het feit dat je gelijk bent aan die educatie, betekent dit dat dat alles is wat je ooit zult zijn. Laten we je dus daar houden, jij doet het werk, ik betaal jou, en jij doet al het werk.

 

E

n we hebben een systeem gecreëerd waarin we ons met elkaar voeden. Waar sommigen als goden op Aarde leven, zelfs in de huidige economiecrisis in de wereld, zijn er die leven op manieren die jij je niet kunt voorstellen. Er zijn er die geld hebben en die, de meesten, die het niet hebben. Velen leven op de rand - dat betekent dat ze net genoeg geld hebben om te zorgen dat hun kinderen in het systeem komen - en dat er eten op tafel is. Zodat hun kinderen kunnen voortgaan in de geaccepteerde traditie van het dienen van het grote IK BEN: het wereldsysteem.

En dat wordt naar het volgende stadium gebracht - althans dit wordt geprobeerd. Er zijn echter een paar problemen. Alles wat moest gebeuren op den duur in de evolutie van 'liefde' was het creëren van een nieuwe manier om iedereen gevangen te houden. Zoals je nu de liefde-cirkel hebt binnen de New-Age, wat een geweldig systeem-van-goed-geld-verdienen is geworden. Iedereen doet eraan mee en verdedigt het, waarom? Omdat ze geld verdienen.

Hoe stoppen we deze onzin? We hebben dit grondig onderzocht. We vonden één bepaalde manier waarmee het mogelijk is deze nonsens te stoppen: een nieuw geldsysteem.
Een geldsysteem waar leven waarde heeft, dat betekent dat je wanneer je geboren wordt, je onmiddellijk je levensvoorraad aan geld hebt, waarmee je kunt uitwisselen en jezelf onderhouden in het wereldsysteem. Betekent dat dat we ons moraal moeten veranderen? Jazeker. Betekent het dat sommige mensen geen voedsel voor zichzelf zullen willen creëren? Zeker. Maar als je niet bereid bent om jezelf te voeden of van voedsel te voorzien - zul je uiteindelijk verhongeren en dat zal je wel motiveren.

Er zullen dus problemen zijn in het voorgestelde systeem van gelijkheid, maar niet zulke enorme problemen als we nu hebben en we kunnen dan echt evolueren, want op dit moment evolueren we niet, maar devolueren we.

We kunnen overwegen een systeem te bouwen waarin iedereen gelijk wordt ondersteund, waarin iedereen werkelijk gelijk onderwijs krijgt. Waar onze vocabulaire gelijk is zodat we met elkaar kunnen praten. we elkaar kunnen begrijpen - we niet hoeven te vechten om de machtigste te zijn. Het huidige systeem is ontworpen voor een win/verlies situatie. Maar als iedereen in een win/win situatie is, zoals voorspeld in 'the Seven Habits' en 'The Secret': een win/win oplossing. Waar is de praktische win/win oplossing?!

Er is geen praktische win/win oplossing zolang er geen gelijke hoeveelheid geld is voor iedereen. Niet in dit wereldsysteem zoals het bestaat. Onmogelijk. Want de bron van wat hier is… neem de mens weg en er is geen wereldsysteem meer.

Dus wie moet dus de beslissing nemen om het wereldsysteem te veranderen?
De Mens.

Deel Zeven


omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.