dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Masturbatie en De Wet van Aantrekking 7.

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
29 maart 2009

G

ezond verstand praktisch toegepast met zelfoprechtheid zal je de punten laten zien die nodig zijn om het wereldsysteem te veranderen. Zal er pijn zijn? Ja, sommige van de rijken zullen echt iets moeten doen om iets te krijgen. Ze zullen niet langer meer kunnen manipuleren om van alles te krijgen. Ja, er zal iets veranderen voor de armen, want ze zullen plots iets hebben wat ze nooit hadden, dus ze kunnen in het begin overdrijven. Ik bedoel, als je opeens toegang hebt tot dat wat je nooit kon hebben, overdrijf je in het begin een beetje. Maar al snel, misselijk van teveel toegeeflijkheid, zul je een punt van evenwicht bereiken.

In dit alles moeten we het volgende interessante punt in acht nemen. En men moet weten dat dit uiteindelijk een definitief effect moet hebben - als je sterft, wat is er zeker? Je bent niet langer hier in deze realiteit en je hebt niet langer toegang tot deze realiteit. En alles dat je was in deze realiteit bestaat niet langer, want als het bestond toen je geboren werd, zou je het je herinnerd hebben. Maar als je geboren wordt, herinner je je niets.

Er is datgene wat je 'leven na de dood' zou kunnen noemen. We hebben zo'n plek gevonden, maar het is verontrustend in zijn natuur, omdat hetgeen wat overblijft van een mens na zijn dood, nogal beperkt is.
Ik raad je aan om er rekening mee te houden dat er een consequentie vastzit aan elke gedachte die je hebt - dit zeggen alle religies.
Er is een consequentie voor elke daad.
Er is een consequentie voor elk woord.
Er is een consequentie voor alles wat je niet doet
en er is een consequentie voor alles wat je accepteert en toestaat in deze wereld.

De consequentie is: hetgeen je toestaat, word je. Dus als je in afscheiding bestaat van andere wezens die uit dezelfde levensbron voortkomen, dan krimp je in - gelijk aan de omvang van de afscheiding waarin je bestaat. Dus als je sterft zal enkel je ingekrompen deel overgaan en zul je terug moeten keren naar deze realiteit om het deel dat je achterliet, terug te vinden.

 

R

ekening houden met AL het Leven gelijk, dat in alles is dat bestaat in deze realiteit, is een gezond verstand suggestie. Je kunt het wetenschappelijk berekenen, je kunt het wiskundig vergelijken, je kunt het op alle mogelijke manieren gelijk maken. Zolang je maar buiten je imaginaire wereld blijft waar er een fucker genaamd God is of zoiets als goddelijkheid. Er bestaat geen goddelijkheid. In werkelijkheid maak je deze wereld zelf, ogenblikkelijk als wie je bent, als een fysiek deel van jou. Dat bepaalt wat er echt gebeurt, de echte tijd/ruimte acties. De dingen waar je echt aan deelneemt, de dingen die je echt niet doet, de dingen die je echt toestaat, de dingen die je echt toestaat, zoals masturbatie, sex, sport - al de dingen die je werkelijk doet. Die dingen gebeuren echt.
De dingen die werkelijk gebeuren in je fantasiewereld - kijk: die gebeuren niet - zelden maar.

Dat is nu waar The Secret probeert sommige van die punten naar voren te brengen, zonder te begrijpen dat het geheim altijd al hier was, het is gewoon een geldverdienen-spel zonder een praktische oplossing voor al het leven op Aarde. Als je meedoet aan 'The Secret', ben je gewoon een dief - niets anders. Je neemt niet alle leven gelijk en één in acht, je neemt liefde niet in acht.
Liefde betekent al het leven gelijk beschouwen. Als je niet al het leven gelijk op het oog hebt, met een praktische oplossing voor alles dat in deze realiteit in een fysieke vorm is, heb je niet lief. Je bedriegt jezelf en iedereen. Het enige punt waar liefde kan bestaan - ga en lees over liefde en zie wat het praktisch betekent in deze wereld. Beweer niet iets waar je niet echt voor staat en niet werkelijk leeft.


S

top met je zorgen te maken over wat degenen doen die de besluiten nemen en begin je eigen realiteit waarin je leeft, te veranderen.
Maak een verschil - sta op. Ze komen er gewoon mee weg omdat zij jou laten geloven in je imaginaire realiteit, dat zij meer zijn dan jij. Wat gebruiken ze daarvoor? Tv, educatie, je dom houden om je te laten geloven dat de wereldleiders geweldig zijn, dat de rijken en elite, vanwege hun educatie en bezittingen, geweldig zijn.
Bezitten zij werkelijk iets?

Het behoort allemaal aan de Aarde toe.

Elke grondstof, elk stuk land is van de Aarde, exact dezelfde substantie waarvan jij bent gemaakt, aarde. Alles behoort toe aan de Aarde. Niemand kan het wegnemen van de Aarde. Je kunt het proberen. Al die lui die alles bezitten, die gaan allemaal dood - en het blijft allemaal gewoon hier, ze kunnen het niet meenemen.

Besef dat we één punt van overeenstemming nodig hebben in deze realiteit om een andere realiteit voort te brengen. Ik stel voor dat we de Aarde als dat punt nemen - dat alles van de Aarde als gelijk wordt gezien en beschikbaar is voor allen als gelijken. En dat alles dat Leven is in en als de Aarde en alles dat eruit voortkomt als gelijk wordt beschouwd in hoe het ondersteund wordt met de bronnen waarin de Aarde voorziet. Dat is een basiswet die al geschreven is in de manier zelf waarop dit bestaan bestaat.

De wetten die wij hebben gecreëerd zijn allemaal deel van onze verbeelding. Ze zijn niet echt. We kunnen die wetten in een enkel moment stoppen, maar we kunnen de wet niet stoppen die feitelijk deze realiteit manifesteert:

de fysieke Wet van de Aarde.

De fysieke wet van de Adem die ons lichaam opbouwt. De fysieke realiteit dat we voedsel nodig hebben, onderdak - we kunnen dat niet veranderen. Het komt van de Aarde.
Die wet is geschreven door de Aarde - die wet is geschreven door onze beperkingen.
Die beperking is absoluut nodig als we kijken naar onze moraliteit. We hebben begrenzing nodig omdat we immorele wezens zijn.
We geven niets om het leven.
We geven niets om liefde.
We geven om niemand behalve onszelf.

 


Deel Acht


omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.