dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Masturbatie en De Wet van Aantrekking 8.

E-mailadres Afdrukken
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
29 maart 2009

E

r is geen moraliteit in de wereld, we zijn immoreel - we willen er niet over nadenken dat ons bestaan gebaseerd is op de imaginaire wereld van onze mind en persoonlijkheid. We hebben dit alles natuurlijk een mooi woord gegeven: Ego. Ons ego wordt gevoed door een interessant systeem dat we hebben ontworpen, dat net zo onecht is als onze realiteit waarin we als persoonlijkheid bestaan.
En vergeet niet ik heb het niet over de fysieke realiteit; ik praat over de denkbeeldige realiteit, die we de maatschappij noemen, cultuur, entertainment, onderwijs, overheidsystemen enzovoort - dat alles is een product van onze illusionaire realiteit waarbinnen we regels en controle hebben geplaatst en heerschappij over elkaar. Waardoor enkelen alles hebben en anderen niets.
We moeten ons realiseren wat we hebben gedaan, de Aarde accepteert ons misbruik niet langer. We zullen dat zien gebeuren in deze wereld op meerdere manieren.
Aangeraden word om je gezond verstand te gebruiken. Als je dat niet doet, heeft dat consequenties. Die consequenties worden versneld door een compressie van de tijd en het zal onvermijdelijk zijn dat iedereen de gevolgen onder ogen zal moeten zien. Alle consequentie zal uiteindelijk ALLEEN naar jezelf uitvloeien en niet langer anderen raken zonder toestemming.

 

E

r is veel aan het veranderen. We hebben dit altijd gewenst (verandering). Die wens was onze toestemming voor wat er gaat komen. Maar - wees voorzichtig met wat je wenste, want die wens komt nu tot bloei.
Het advies is om te STOPPEN met het creëren van een imaginaire wereld die geen rekening houdt met het fysieke ruimte-tijd deel ervan. Het zal gevolgen hebben die onverdraaglijk zijn en het zal lange tijd duren om er doorheen te gaan. Dat is niet nodig - er is een andere weg, waar elk wezen verantwoordelijkheid neemt in zelfoprechtheid in de context van wat relevant is in ruimte-tijd, het fysieke en de tijd van het fysieke in ons creatieproces, ons bestaan en hoe we samenleven hier.
Als we geen rekening houden met elkaar, zal niemand anders dat doen.
Het advies is ook om niet dood te gaan, omdat als je in afscheiding bent en je - datgene wat er overblijft aan de andere kant van de energetische grens, en begrijp: het is een energetische scheiding - je neemt je energie niet met je mee - het blijft allemaal hier. Je mind, je imaginaire realiteit krijgt zijn energie van je fysieke lichaam, als dat sterft, genereert het niet langer energie. De energie waarmee je denkt - is er niet langer. Onmiddellijk is je imaginaire realiteit WEG. Het is niet echt. Je denken is niet echt. Wat er overblijft is datgene binnenin je, Leven.
Als je dat niet in overweging hebt genomen als gelijk aan... en onthoud: je kan het niet vinden tenzij je gelijk bent met ALLE levensvormen die Hier zijn. Dus als je niet in staat bent geweest om alle leven te zien en gelijk te staan met elke levensvorm en de levensvorm die jou werkelijk bezielt: dan besta je niet echt.
En de levensvorm die overgaat na de dood, die er was bij je geboorte - is in essentie zonder een vorm van... herinnering, laten we het zo noemen. Ik bedoel, het is zoals iets wat je jezelf moest leren, er is geen leerproces in het leven omdat niets wat je deed van enige waarde was in de context van Leven als Gelijk, zoals het bestaat in iedereen. Dus enkel dat deel dat werkelijk de gelijkheid van alle leven in acht nam zal oversteken na de dood. De rest is weg.
De ziel was een misleiding, om een soort van DVD-speler te scheppen, waarmee je leven werd opgenomen als magnetische informatie om de illusie te creëren dat er herinneringen zouden zijn die met je meegaan naar het hiernamaals. Die werden dan in de Akasha Kronieken opgeslagen - precies zo als onze netwerken en computersystemen onze energie opslaan als geld in systemen, en onze informatie als validatie - niet echt. Kijk - je kunt je niet eens je eigen leven van dag tot dag herinneren. Je moet de informatie opslaan. Hetzelfde gebeurde - dat bestaat nu niet meer.

De Aarde zei: 'Genoeg'.
Leven zei: 'Genoeg'.
En het leven gaat niemand iets tonen of bewijs geven want het bewijs is allang hier! Het bewijs is al in ieder van ons aanwezig - de levenskracht die in ieder van ons is, is al hier! Dat is het bewijs.
Je wilt... je weet dat je die levenskracht hebt. Je weet dat het kan worden weggenomen - je kunt weggaan en er blijft niets over. Je weet dat deze levenskracht bestaat - je hebt niet meer bewijs nodig. Je weet wat er gaande is in de wereld - je hebt daar niet meer bewijs voor nodig. Je hebt niet een 'God' nodig om de wereld te veranderen - je hebt jezelf nodig.


A

ls je dit niet doet zullen de acties die je al gedaan hebt in deze wereld, je ertoe dwingen, want deze wereld is in elkaar aan het storten. Jij hebt deze puinhoop geschapen. Er is geen uitweg. En de dood is geen uitweg. Ik raad je aan om niet dood te gaan. Je zult hier terugkeren. Dit is jouw punt van aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid. En het heeft tijd nodig, want je hebt het Leven nooit werkelijk in acht genomen - zelfs niet in jezelf. Je hebt jezelf toegestaan om een imaginair wezen te worden en iets dat de vrijheid heeft om meerdere verschillende stemmen te creëren die tot je kunnen spreken, meerdere persoonlijkheden die je kunt ontwerpen zoals je ze wilt hebben, om de dingen te zeggen die je wilt dat ze zeggen.

Ik bedoel, een channel, de channels in deze wereld, de mediums in deze wereld: wat zijn zij aan het doen? Ze zeggen de dingen die mensen willen horen. Ze trainen zichzelf daarvoor... en dat is wat ik leuk vind aan 'Esoteric Online' en Kendra, bijvoorbeeld, ze legt het zo mooi uit:
'Om een channel te worden, moet je hard werken en vele jaren trainen'... Nogal duidelijk, ik bedoel, om de Papegaai te worden die de dingen zegt die channels zeggen, moet je jaren de woorden leren - en dan moet je ze weer zeggen, opnieuw en opnieuw en opnieuw - dank je voor de prachtige uitleg. Het is hetzelfde als elk onderwijs: het is niet echt, omdat je getraind werd om dat te zijn - je doet het niet werkelijk. Je hebt een energetische entiteit in je mind gecreëerd die het overneemt en spreekt namens jou, je kunt het zien bewegen als energie - prachtig, ja dat kun je - jij hebt het tenslotte gecreëerd, kom op zeg!

 

D

us alsjeblieft, wanneer je masturbeert laat het dan iets tussen je geslachtsdeel en je hand zijn. Betrek er geen andere persoon bij. Ik bedoel, dat is niet echt, dat is een denkbeeldig orgasme. Als je jezelf een orgasme kunt geven met alleen je geslachtsdeel en je hand, neem ik mijn petje voor je af, want dan weet je hoe te masturberen.
Veel plezier daarmee :)


omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.