dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Het Ontwerp van Eenheid en Gelijkheid

E-mailadres
Letter GrootteLarger FontSmaller Font
24 oktober 2007
videotekst, videohierte bekijken

D

it is het Ontwerp van het Eenheid & Gelijkheidveld, dat spreekt over het veld van eenheid en gelijkheid van het Verenigd Bewustzijnsveld dat bestaat uit het collectieve onbewustzijn van de mensheid.
Wij, de interdimensionale wezens, hebben individueel uitgewijd over eenheid en gelijkheid in en als mensen, wanneer je in eenheid en gelijkheid staat met het hele bestaan zoals je bent. Nu ga ik hier bespreken, wat eenheid en gelijkheid niet is.
De eenheid en gelijkheid die door de interdimensionale wezens wordt besproken, is eenheid en gelijkheid zoals je bent als leven. Dat is de ervaring van jezelf en kan niet worden aangetoond of uitgelegd en kan niet worden beschreven. Ik kan daarentegen wel uitleggen, wat eenheid en gelijkheid niet is.

De eenheid en gelijkheid van het Verenigd Bewustzijnsveld bestaat uit het volgende. De eenheid bestaat uit de manifestatie van de universele mind, zoals de Universele Bewustzijnsconstructie het uitlegt in zijn interview. Je kunt daarvoor het video-interview bekijken van het Universele Bewustzijn.
Laten we eens kijken naar eenheid en gelijkheid tezamen als een overeenkomst van eenheid en gelijkheid in het bestaan van dit Verenigd Bewustzijnsveld. Eenheid en gelijkheid bestaat in dit bestaan in de vorm van relaties.
Kijk, de mind is een beperkt mechanisme, een voorgeprogrammeerd systeem. En de enige manier om van zichzelf een begrip te vormen, een interpretatie te maken, een poging te ondernemen om iets te bevatten van eenheid en gelijkheid, daarvoor heeft het zichzelf in de vorm van relaties gegoten. Nu zijn er twee mensen die met elkaar een relatie zijn aangegaan. Die twee mensen zijn schijnbaar één en gelijk met elkaar. Je kent de uitdrukking "Ik ben op zoek naar mijn gelijke" en "Ik ben op zoek naar de ene ware met wie ik de rest van mijn leven kan slijten."
Dus wat betreft het mindbewustzijnsysteem in en als mensen, is dat zodanig ontworpen en geprogrammeerd, dat de mind niet kan bestaan zonder een of andere vorm van relatie. Of dat nu een God is buiten zichzelf, of de illusie van een God buiten zichzelf, of het nu een ander mens is, of een spirituele organisatie, of een New-Age stroming. Het kan ook een relatie met geld aangaan.

 

M

ensen hebben altijd ergens een relatie met het een of ander.
Gezien vanuit die ene relatie die mensen hebben, want mensen hebben altijd met één ding de sterkste relatie - dat betreft het Verenigd Veld van de mindbewustzijnsystemen van de hele mensheid als eenheid en gelijkheid.
Ik ben alleen compleet, en heel, en vervuld, als ik een relatie heb met iets of iemand buiten mezelf. Want kijk, hoe is de menselijke mind gemaakt? Incompleet, onvervuld, leeg, eenzaam er ontbreekt altijd iets. Om dat gat op te vullen, om die ervaring van een inherente aard te vervullen van hun mindbewustzijnsystemen, die mensen denken te zijn, vormen ze een relatie met iets anders. Alleen in een relatie ervaren ze een vorm van eenheid en gelijkheid met zichzelf.
Dus daaruit bestaat de mind van dit hele bestaan. Uit het feit, dat je alleen met een relatie met iets buiten jezelf zogenaamd vervuld bent.
Ik weet zeker, dat deze realisatie nog niet is doorgedrongen bij iemand in en van deze wereld, maar het is wel de manier waarop dit hele mindbewustzijnsysteem is gemaakt - dat dan het totale verenigd bewustzijnsveld aanlegt, waarin je deelneemt.
De enige manier waarop je in eenheid en gelijkheid kunt staan met je mind en het bewustzijnsveld in deze wereld is door een relatie te hebben met iets of iemand buiten jezelf.
Je kunt dus wel zeggen dat, wanneer je een relatie hebt met iets of iemand buiten jezelf in deze wereld, dat je in de val bent gelopen, dat je verslaafd bent - dan ben je er geweest, dan heb je het gehad. Dan ben je de slaaf van de mind, van het verenigd bewustzijnsveld. Dan zit je in het Huis van Bewaring van je eigen schepping.
Daar ontstaat het punt van eenheid en gelijkheid - in een relatie.

 

Dank je wel. Dit is het Veld van Eenheid en Gelijkheid. Veel plezier!

 


omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.