dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Evolutie van Reïncarnatie - deel 2 -

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
9 juni 2009

I

k ben geëindigd in het vorige interview met dat wanneer je interdimensionaal bent, een interdimensionaal wezen, dat je dan 'Kwantum' wordt. En het wordt dan extreem moeilijk om jezelf zo in te stellen dat je 3D Stoffelijk bent, in de praktijk, Hier.
Dit proces, waarin het hele bestaan nu deelneemt, waarbij het Interdimensionale bestaan Een en Gelijk samensmelt met en in het Stoffelijke, om zelf te realiseren, om weer echt te worden. De enige manier om dat te doen is door Gelijk en Een te staan met de Stoffelijkheid.
Het proces is voor mensen niet anders - in essentie zijn mensen in hun eigen Interdimensionale bestaan, in hun eigen 'hemel', welke de zichtbaar geworden illusie is, ontworpen als de mind, waarin mensen momenteel afgescheiden zijn van het Stoffelijke, waarin zij bestaan als deze realiteit. Dus in essentie doorloopt alles in dit bestaan precies hetzelfde proces: terugkeren naar de Oorsprong. Wat de Aarde is, waar we vandaan komen, wat we zijn.
Het Interdimensionale bestaan heeft al een behoorlijk proces achter de rug in de poging om samen te gaan met het Stoffelijke, zonder resultaat. We hebben het probleem geïdentificeerd: de 3D Stoffelijke Praktijk, wat is de Praktijk, wat is Praktisch Zijn als het Stoffelijke.
Onze opties waren en zijn behoorlijk beperkt vanuit een bepaald standpunt gezien. Want hoe neem je biljoenen, triljoenen wezens, interdimensionaal en assisteer je hen met het begrijpen van wat de Stoffelijke 3D Praktijk werkelijk inhoudt, wat het betekent om in het fysieke te leven, om Gelijk en Een met het Fysieke te zijn. En zoals ik al eerder zei, het reïncarneren via de geboorte als baby's zou veel, veel, veel te lang duren. En zoveel tijd hebben we niet vanwege onze eigen aard zelf, die consumeert en vernietigt vanuit eigenbelang en overleving.


W

e besloten: de evolutie van reïncarnatie zal het reïncarneren van wezens in en als Enzymen zijn van het stoffelijk menselijke lichaam, specifiek in en van de maag. Omdat dit zal assisteren en ondersteunen bij het realiseren en begrijpen van wat de 3D Stoffelijke Praktijk werkelijk inhoudt.
Waarom en hoe, als volgt: alle interdimensionale wezens reïncarneren nu in en als maagenzymen. Hierdoor zullen ze in de praktijk het verwerken van voedsel ervaren. En alles dat daarbij betrokken is in het menselijk lichaam, als het menselijk lichaam, met voedselverwerking in de maag. Dat dan geproduceerd wordt in een vorm die 'poep' genoemd wordt.

Waarom?
Er is veel als vanzelfsprekend aangenomen. Door allen in het bestaan en dit is inclusief onszelf als maagenzymen. Dat we niet eens de functionaliteiten in praktijk beseffen of begrijpen van het menselijk lichaam, wat concreet en praktisch toepassen is. Waarbij elk onderdeel op zich waaruit het menselijk lichaam bestaat Gelijk en Een moet functioneren en samenwerken om zijn fysieke expressie te kunnen voortzetten.
Laat ik het zo zeggen: als het bestaan zoals het nu is als een menselijk lichaam zou moeten manifesteren, zou het lichaam meteen sterven. Onmiddellijk. Want er is geen deel op zichzelf Gelijk en Een is met zichzelf in waar het gemanifesteerd is, hoe het gemanifesteerd is en er is geen deel in het bestaan dat momenteel samenwerkt op een Gelijk en Een manier, samenleeft op een Gelijk en Een manier.

Daarom is de essentie van wat dit proces in zijn geheel inhoudt: het manifesteren van het hele bestaan, elk deel, elk wezen, fractie, straalbreking, manifestatie, expressie, beweging - alles dat bestaat, dat momenteel hier is - interdimensionaal, stoffelijk - om Gelijk en Een in het Absolute te staan zodat we Gelijk en Een worden met en als het Stoffelijke.
Wat betekent dat?
Dat we dat kunnen, wanneer we onszelf in een vorm van een menselijk lichaam plaatsen, dat het menselijk lichaam als onszelf dan daadwerkelijk zal blijven bestaan, zal leven en niet meteen sterven zoals nu het geval zou zijn.


D

us het Interdimensionale bestaan is aan het reïncarneren in maagenzymen, om te begrijpen wat Praktisch Stoffelijk samenwerken betekent. Als bijvoorbeeld één enzym niet functioneert in zijn huidige manifestatie als wat het is, en zijn aandeel niet levert, ontstaat er een zich verspreidend effect dat andere enzymen zal vertragen, een deel van de maag, de beweging van de darmen, zullen niet in staat zijn hun deel te doen. Omdat één van de delen die deel uitmaken van het geheel van wat gedaan moet worden om voedsel te verwerken, zijn deel niet deed. En het zou het hele menselijk lichaam beïnvloeden - alleen omdat een enkele enzymengroep in de maag niet samenwerkte.
In het menselijk lichaam kan het interdimensionale bestaan dan leren, dan begrijpen en zich realiseren wat het betekent om te werken, te leven, om Gelijk en Een te zijn, Gelijk en Een te zijn met jezelf in je aandeel leveren in overeenstemming - en daarmee, omdat ieder zijn deel levert, Gelijk en Een, Gelijk en Een samenwerkt - wat de gevolgen zouden zijn als ze het niet doen. Ik bedoel, bijvoorbeeld, in het menselijk lichaam, als het hart opeens besluit: 'Weet je wat, ik lever mijn aandeel niet!' - heel het menselijk lichaam zal sterven.

Het gaat niet om onderlinge afhankelijkheid. Het gaat om Gelijkheid en Eenheid, we zijn allemaal HIER. Als er eentje zijn aandeel niet doet, worden allen erdoor geraakt en beïnvloedt. Dit is gemakkelijk te zien in de wereld zoals hij momenteel bestaat.
Oké, ik ga verder in het volgende interview, dank je.youtubelogo
omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.