dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Werkelijke verandering mogelijk maken

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
14 juli 2009

Leven geboren laten worden uit het Fysiekereflection

W

ie we zijn is Wat we doen. In een wereld van de mind, die een spiegel is die alles omgedraaid weergeeft: als je iets goeds doet, gebeurt er iets naars = dit is de wijze van de Polariteit. De vraag is hoe deze tendens weer om te keren.
Hoe breng je jezelf als wie je bent tot Leven Hier in elke ademhaling gelijk en één in de praktijk – waar Wie je bent en Wat je doet altijd het beste is voor allen en alles: je begint als de adem.

De adem geeft elk moment in je bestaan aan in een opeenvolgende tijdlijn.
Daarbinnen observeer je twee punten die er zijn: het punt van Wie je bent en Wat je doet.
Wat zo fascinerend is, is dat je innerlijke Gedachten-wereld je uiterlijke wereld als de Wereld zal reflecteren. Daarom is de wereld in de staat waarin hij verkeert.
Praktische, concrete verandering vindt plaats wanneer je opzettelijk DOET wat het beste is en zou zijn voor allen in elke ademhaling in elk moment.
Je focust je dus met opzet op de daden die zullen resulteren in het veranderen van de geaccepteerde systemen tot systemen die aanvaardbaar zijn en Leven voor Leven ondersteunen.

Hierin moet je zelfoprecht blijven en niet verteerd worden door verlangen naar een effect of resultaat.
Plaats jezelf concreet in een positie waar je niet bedreigd wordt door het huidige systeem – financieel stabiel dus. Dan moet je opzettelijk personen of groepen ondersteunen die zich in actie bewegen om systemen te transformeren tot Ondersteuning van Leven op elke manier.
Hierin moet je je soliditeit bewijzen, meetbaar aan werkelijke handelingen van het onvoorwaardelijke van jezelf geven en een positie innemen van verantwoordelijkheid in je deelname aan het veranderen van systemen die verandering behoeven.
Je kunt je niet laten bepalen door percepties van ‘goed’ en ‘slecht’. Je moet in staat zijn om als praktische Gezond Verstand Acties te staan, solide, in Vertrouwen – totdat het systeem echt veranderd is; zonder compromis doen wat het beste is voor allen.
Omdat het systeem van controle en misbruik uit individuele mensen bestaat, zal het systeem dat dit verandert tot ‘wat het beste is voor alles’ uit individuele mensen bestaan - die het nieuwe systeem op z’n minst op het hetzelfde niveau zullen ondersteunen waarop ze het huidige controle en misbruik-systeem hebben ondersteund.


D

eze consequente Actie van Wat je doet zal uiteindelijk het veranderen van Wie je bent als resultaat hebben. Want, kijk zelf met je gezond verstand: wie je nu bent IS het resultaat van je navolgen van wat anderen doen (ouders, vrienden, sterren, leiders) – zo heb je dus gecreëerd wie je bent met anderen als basis, op grond van observaties, niet op werkelijke acties. Hiermee heb je jezelf mis-handeld.
Dus is het noodzakelijk om Wie je bent en Wat je doet te corrigeren in consequente Sturende Actie, totdat de verandering permanent is als Wie je bent en je tot in het oneindige vertrouwd kunt worden met Leven; want Leven is alleen waarneembaar waar Leven Leven ondersteunt.
Daarin zul je geboorte geven aan jezelf door concreet handelen tot eeuwig Leven als Wie je bent als absoluut vertrouwenswaardig – omdat Wat je doet altijd alleen Leven zal ondersteunen en niets anders.

Op deze manier deelt iedereen een verantwoordelijkheid in het geboren laten worden van Leven uit het Fysieke.

Ter ondersteuning hiervan zal Desteni een trainingsprogramma starten voor geïnteresseerden, gebaseerd op een methode van Communiceren met het Fysieke, echte verandering mogelijk maken en iedereen assisteren in het geboren laten worden van Leven uit het Fysieke door middel van een programma Structurele Resonantie Uitlijning geheten. Te zijner tijd zal er meer informatie gegeven worden op het forum.
Door dit document te lezen zul je in staat zijn om Wie je bent tot stand te brengen in en als je levende-actie, en je zult kunnen vaststellen welke acties je moet ondernemen om Wie je bent te veranderen om te gaan Staan in Ondersteuning van Leven gelijk en één.

Bernard

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.