dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Het Dierenrijk spreekt

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
22 augustus 2007

H

ier spreekt het Dierenrijk.
Het Dierenrijk omvat alle uitdrukkingsvormen van het dier in deze wereld.
We beginnen met het begin, toen het dier in harmonie leefde met de natuur, met het universum en de Aarde. Zo was het. De natuur ondersteunt het dier net zo als het dier de natuur ondersteunt. Het is een eenzijn en gelijkzijn in zijn puurste uitdrukkingsvorm.
We hoefden niet te eten. We hoefden ons zelf niet te voeden op welke manier dan ook, want wat onze onvoorwaardelijke expressie betreft, ondersteunden we onszelf daarin al, net als de natuur. En als je naar deze wereld kijkt weet ik wel zeker dat je tot de conclusie bent gekomen dat de mens dat nog niet begrepen heeft. Dus wat zeg ik met betrekking tot de onvoorwaardelijke expressie van zowel het Dierenrijk als de natuur in het begin, toen de mens nog niet als de menselijke stoffelijke vorm bestond: het is de onvoorwaardelijke expressie van wie je bent. Waarbij eten niet nodig is, er is geen behoefte aan, er is geen wens en geen verlangen naar iets anders dan je zelfexpressie.
Over zelfexpressie kan ik verder niets vertellen, want dat is iets wat elk mens voor zichzelf tot werkelijkheid moet maken.

Wat betreft het gewaarzijn van het Dierenrijk en de natuur - we geven op prachtige wijze uitdrukking aan onszelf en we blijven in eenheid en gelijkheid omdat dat is wie we zijn en dat kan niet veranderd worden of beïnvloed, tot op zekere hoogte.


E

n toen kwam de mens.
En de mens had blijkbaar de overtuiging dat hij afgescheiden is van de natuur, dat hij afgescheiden is van het Dierenrijk en van het universum en van de Aarde zelf. En dat wij hier hoofdzakelijk zijn om jullie met ons te laten doen wat jullie willen. Ons uitroeien, vernietigen, op ons jagen, ons opeten... En dat jullie moeten eten, jezelf moet voeden, want blijkbaar zijn jullie afgescheiden en alleen en er is niets in deze wereld of universum dat jullie voedt, dat jullie ondersteunt.

En, wat deden jullie toen? Jullie hebben hier een thuis gemaakt en jullie zijn deze prachtige Aarde gaan bewonen en wij hebben jullie onvoorwaardelijk voorzien van vele uitdrukkingsvormen waarmee we jullie ondersteunden en voedden...
Wel, weet je, we hebben ons aangepast, omdat wij dat kunnen, we zijn niet begrensd op welke manier dan ook. Dus we zeiden 'oké', dit is jullie begrip op dit moment: jullie geloven dat jullie afgescheiden zijn, jullie geloven dat je voedsel nodig hebt en jullie geloven dat jullie huizen moeten bouwen, en hier een bestaan moet opbouwen en dat is prima, daar hebben we geen probleem mee.’


M

aar het probleem zit hem in het volgende: er zijn vele waarschuwingen geweest, vele toekomstvoorspellingen over de staat waarin de Aarde verkeert en mensen lijken niet in staat te zijn om te horen, helemaal niet!
De dieren sterven uit, jullie hebben de natuur volledig verwaarloosd, en jullie hebben totaal geen notitie genomen van dat wat jullie bewonen: deze wereld, het universum, het bestaan... Ik bedoel, hoe grof moet je zijn, hoe respectloos moet je zijn...

Want hier zijn we, het Dierenrijk en de natuur, de Aarde, de wereld, het universum, en wij hebben gezegd: 'Mens, kom maar. Wij zijn hier, kom en geef uitdrukking aan wie je bent, kom en geniet.'
In plaats daarvan denken jullie dat wij niet bewust zijn, jullie denken dat wij onszelf niet ervaren, jullie denken dat je hier maar kunt doen wat je wilt zonder dat het gevolgen heeft...
Wel, nu hebben we het stadium bereikt dat het bijna te laat is! Want jullie hebben de natuur vernietigd en denken dat daar geen consequenties aan vastzitten. Er is blijkbaar geen God die jullie zal veroordelen en, hoe zeggen jullie dat? jullie straft. Ik zeg niet dat er een God hier komt om jullie te straffen - dat zullen jullie beslist zelf doen.


W

e hebben er eigenlijk genoeg van, om eerlijk te zijn... Het Dierenrijk heeft genoeg van jullie wreedheid en heeft genoeg van vogeltjede door jullie toegestane en geaccepteerde uitroeiing en vernietiging van niet alleen jezelf, maar ook van de natuur. Wij zijn in eenheid en gelijkheid met de natuur, net zoals de natuur is met ons, het Dierenrijk. En dit is wat mensen zullen moeten begrijpen en weet je, het is heel simpel! Het is heel simpel!
Je moet gewoon je eenheid en gelijkheid met het Dierenrijk en de natuur tot realiteit maken en andere mensen daar bewust van maken. En als ze zich niet bewust willen worden van wat ze daadwerkelijk toestaan en accepteren in deze wereld, dan zullen zij zichzelf 'uitselecteren', op gepaste wijze, is de juiste woordkeuze hier. Want zeker is dat er vele diersoorten uitsterven en waarom? Omdat mensen hun gezonde verstand niet gebruiken. Mensen denken dat alles oneindig bestaat, dat is niet zo. Wij zijn net zo één met jullie als jullie met ons zijn, dus alles jullie ons vernietigen, vernietigen jullie alles...

En de vernietiging van de natuur beïnvloedt de uitroeiing van het Dierenrijk. We horen bij elkaar, we zijn één en gelijk, en als jullie niet begrijpen wat eenheid en gelijkheid is - en het is duidelijk dat jullie dat niet doen, want jullie gaan maar gewoon door met alles, hoeveel mensen dit ook onder woorden brengen. En wat zeggen jullie? 'Och, ik ben hier toch maar één leven en ik kan doen wat ik maar wil, laat de mensen die na mij komen het maar uitzoeken.'
Oh ja?
Jullie blijven hier!
Of je nu sterft of hier bent, je bent hier... Daar kom je achter als je sterft. Je komt tot dit besef als je sterft. Dus ik stel voor dat je je zaakjes op orde brengt, mensen, want eerlijk gezegd zijn wij van plan hier te blijven.
Ik ben hier. Het Dierenrijk, de natuur, de wereld, alles is hier en wij zijn bewust en we ervaren onszelf, jullie echter niet!
Dus verwijderen we het onkruid zodat de bloemen kunnen bloeien, zou je kunnen zeggen.

 

D

us hier is het Dierenrijk, dit is onze boodschap en we staan op, eigenlijk hebben we dat altijd gedaan, we hebben jullie een kans gegeven, dat hebben we. Je kunt niet zeggen dat we dat niet hebben gedaan. Maar als je kijkt naar de huidige expressie van het weer en hoe alles probeert zich te stabiliseren, hoe we proberen onszelf te stabiliseren - het gaat niet erg goed... Hoge temperaturen zullen de overhand hebben, dat je het weet, hitte zal overheersen, het ondersteunt het verwijderen van onnodige constructies en systemen uit de mens.
Zelfs vanuit dat oogpunt assisteren en ondersteunen we jullie. Jullie begrijpen dat niet, er is veel waar jullie mensen je niet bewust van zijn.

Dus stel ik voor dat jullie je mond houden en luisteren... Luister gewoon naar ons en doe er iets aan! Stop met al dat gepraat de hele tijd. Ik praat niet alleen maar, ik dóé iets. Ik participeer volledig in deze wereld. Want het is zinloos om erover te praten, ik doe! En je ziet dat in je wereld, dat doe je zeker.

Hartelijk dank, dit is het Dierenrijk.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.