dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Hoe een portaal te zijn 4 – Het verlangen om Portaal te zijn

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
18 maart 2008
videotekst, video hier te bekijken

I

Sunette

k zal punt voor punt specifieke punten bespreken om je te assisteren en te ondersteunen in het assisteren en ondersteunen van jezelf in het worden van een portaal en het ervaren van jezelf.

Het eerste punt is verlangen: het verlangen om een portaal te zijn. Begrijp dat zo’n verlangen je zal verhinderen een portaal te zijn, omdat je daarin zegt: "ik heb de behoefte om een portaal zijn" en wat er gebeurt met verlangen is dat je niet in de praktische toepassing voor en als jezelf gaat om jezelf werkelijk te assisteren en te ondersteunen om een portaal te zijn. Dus het verlangen zal letterlijk een entiteit worden in jezelf die jou letterlijk verhindert om door de praktische toepassing te gaan in het assisteren en ondersteunen van jou, zelf, in het zijn van een portaal.

Er moet niets bestaan van de mind in en als jou. Je moet absoluut helder zijn en je realiseren dat je dit niet doet om een portaal te zijn of een portaal te worden, je doet dit voor jou, jezelf, je geeft jou toegang tot jezelf – dat is wat een portaal, en de ervaring daarvan, echt is: je geeft jou complete en totale toegang tot jezelf... Dus specifieke zelf-vergeving over het verlangen van het willen zijn van een portaal, het verlangen om een portaal te worden.

En dan kijk je ook naar dit verlangen vanuit het perspectief van: zou een portaal zijn jou definiëren – wie jij bent, wie ik ben? Als dat punt bestaat waar je in het zijn van een portaal jezelf zal zien als ‘meer dan’, ‘specialer’ of ‘beter dan’ of ‘superieur’ – maar ook van in jezelf; ‘meer dan’ wie je bent hier in elke moment van adem – ook specifieke zelf-vergeving.

Dus bekijk de gehele ervaring van het zijn van een portaal en het specifieke punt; vanuit dat perspectief is het verlangen om een portaal te zijn, het verlangen om een portaal te worden en kijk en zie dan ook in absolute zelfeerlijkheid: zou een portaal zijn mij definiëren? Of zou het gewoon zijn... Een portaal zijn is een natuurlijke expressie van en als zelf, het gaat niet om een portaal zijn, het gaat om wie ik ben.

 

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.