dien thoai gia re , dau gia bizgia.net , the gioi smartphone , download game mobile downloadgamemobile.info , smartphone , tang truong tangtruong.net , khoa hoc cong nghe thong cong thongcong24h.vn , mua ban sim , Smartphone gia re , cong nghe congnghetuonglai.org , cong nghe congnghe360.org , giai tri guongmat.org , su kien sukientrongngay.net , thoi trang hi tech , thong tin thongtin360.net , may tinh bang gia re , perfect body , dien thoai xach tay , gia vang hom nay , kiem dinh kiemdinh3.com , kinh te viet nam , xay dung viet nam , thoi trang , thoi trang , phu nu viet nam , tin tuc moi online , dich vu bao ve viet nam , bao ve viet nam , cong ty bao ve viet nam , tin tuc moi online , giai tri 24h , tin tuc 24h

Hoe een portaal te zijn 7 – De heelheid van KLANK

Letter GrootteLarger FontSmaller Font
18 maart 2008
videotekst, video hier te bekijken

Sunette

H

et volgende punt: De heelheid van klank.
Wanneer je je lichaam verlaat en je jezelf ervaart in en als het interdimensionaal bestaan, zal je de heelheid van klank zijn als klank als jou, waar alles/overal hier is als jou.
Begrijp dat jij als klank in en als het interdimensionaal bestaan niet klank is van deze wereld, het is niet klank zoals het wordt begrepen en geïnterpreteerd door de mind, op geen enkele manier. De ervaring van jou, jij als de heelheid van klank in en als jou is waar alles en iedereen hier is als jou. Weerom, het is geen ervaring van een beweging, het is zijn, het is wie je bent, hier: Ik, heelheid van klank, mij, heelheid van klank – overal, iedereen, hier als mij, in mij. Dus begrijp dat jij als de heelheid van klank als klank in en als het interdimensionaal bestaan niet klank is zoals het wordt begrepen of wordt geïnterpreteerd in en als deze wereld, het is niet klank van beweging, het is niet klank van kleur, het is niet klank van vibraties, het is niet klank van frequenties.

Dus het eerste specifieke punt om in beschouwing te nemen met betrekking tot het toepassen van zelf-vergeving is ook klank. Alle interpretaties, definities, ervaringen, kennis, informatie van en over klank – daar stel ik voor zelf-vergeving op toe te passen om het hele misgeïnterpreteerde concept van klank van de mind geheel en compleet los te laten van in en als jou. Want, ik vermeldde in het vijfde interview dat wanneer je je menselijk fysieke lichaam verlaat en je in en als het interdimensionaal bestaan bent, dat wanneer je klank ziet of klank hoort, wanneer je klank ervaart, wanneer je frequentietrillingen ervaart, wat dan ook van klank, of zelfs kleur ziet of klank zoals begrepen in deze wereld – dan ben je niet in het interdimensionaal bestaan en heb je je lichaam niet verlaten.

Er bestaat geen frequentie, geen vibratie, geen klank als in ‘iets dat je hoort’ in het interdimensionaal bestaan – helemaal niet. Dus als iets van dit alles met betrekking tot klank zoals verstaan en geïnterpreteerd en gedefinieerd door de mind in deze wereld wordt ervaren, dan ben je niet uit je lichaam. Er is absolute stilte, enkel zelf, hier als heelheid als klank, maar de klank waar ik over spreek als de heelheid van jou als jou, is niet de klank van deze wereld, het is wie je bent – en het heeft ook geen resonantie.

Dus letterlijk: alle interpretaties van klank van de mind zoals gedefinieerd in deze wereld door de ervaringen van mensen, op welke manier dan ook – dat is de mind, het is niet zelf, hier, waar alles en overal en iedereen hier is als jou in jou.

En dit hier waar overal hier is, zie je ook niet. Als je jezelf ziet, met andere woorden, als je het bestaan ziet, als je het universum ziet, als je de aarde ziet als een afbeelding/plaatsjesvorm in en als jou – dan is het niet echt, dan is het de mind. Je bent geen afbeelding, je bent de werkelijke manifestatie van en als allen en alles hier in en als jou. Overal is hier, overal is hier als de heelheid van klank als mij in mij.

 

omhoog
Share/Save/Bookmark
 
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.